Tolontan, nedreptul

tolontan3

Despre Cătălin Tolontan cei mai mulţi dintre români au aflat de când cu cazul Hexi Pharma (povestea aici). Chiar dacă nu se pe potrivea legătura dintre jurnalistul sportiv şi ancheta penală ce scotea la iveală înfracţiunile comise de Dan Condrea, românii au apreciat logica prestată de Tolo. De atunci, Cătălin Tolontan şi echipa de la Gazeta Sporturilor pare că s-a specializat în dezvăluiri incendiare, altele decât cele sportive.
Urmărind firul Ariadnei din dosarul penal al “Galei Bute”, unde cap de afiş este Elena Udrea, Tolontan a devoalat recent un  nou episod. Acela în care Felix Tătaru, cunoscut om de publicitate, ar fi minţit judecătorii în cazul plăţii, către compania sa, a unor servicii.
“Procurorii DNA susțin că, în 2011, el a încasat 50.000 de euro cash, la negru, din partea Elenei Udrea. Banii proveneau din mita de 10% pe care oamenii Elenei Udrea o recoltau de la firmele care primeau lucrări cu Ministerul Dezvoltării.
Tătaru neagă.
În fața instanței de trei judecători, el recunoaște că a lucrat pentru PD-L București în 2011, când a fost aleasă șefă Elena Udrea, și că a fost plătit pentru munca lui cu 150.000 de euro, dar totul legal, pe contract”.
Ei bine, Tolontan susţine că instanţa a ajuns la concluzia că Felix Tătaru minte şi pedalează pe ideea asta aproape cerşind ca publicitarul să fie trecut din banca martorilor în acest dosar, în banca inculpaţilor. Însă nu acesta este motivut pentru care îl criticăm astăzi pe justiţiarul Tolontan. Ci pentru că, în lupta lui pentru apărarea binelui personal zgândărit cândva de Traian Băsescu şi pedeliştii lui, liderul GSP (publicaţie aflată în proprietatea lui Dan Voiculescu) face o maliţiozitate accentuând ideea că Felix Tătaru este un fervent susţinător al Coaliţiei pentru Familie.
Notă: Coaliția pentru Familie este o inițiativă civică deschisă celor care împărtășesc valorile familiei. Această uniune militează pentru impunerea unui proiectul de lege care prevede modificarea articolului 48(1) din Constituția României, în sensul în care din „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.” , se va transforma în „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.” Acest demers întâmpină o înverşunată opoziţie din partea colectivitatea LGBT (lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală).

Nadina Dobrogeanu

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!