Reclame alandala, cu microbi care te pupă pe gură şi mănâncă din calciul copiilor

Dacă în ceea ce priveşte respectarea unei structuri editoriale şi a unui orar fix, posturile de televiziune din România (inclusiv TVR) pot lua note de trecere, chiar spre medii, în cazul ordonării şi transmiterii reclamelor problemele sunt încă la nivel de repetenţie.
În pauzele comerciale, reclamele se succed alambicate, fără ca vreunui angajat al postului respectiv să-i pese că amestecarea laptelui Rarăul cu Autanul sau alte pesticidele ce alungă ţânţarii este pe cât de nedorită, pe atât de nocivă.
Pentru telespectatorii mai sensibili, o tulburătoare reclamă la Sensodyne, urmată fulgerător de dizgraţioşii microbi din veceuri distruşi de Domestos, poate lăsa în gură un gust amar.

Dacă amesteci iaurtul cu mezelul te lasă memoria

În această babilonie, de care nu este privată niciun post, se detaşează Antenele grupului Voiculescu. Aici a fost descoperită nefericita asociere dintre reclama Salamului Fox, executată de un prichindel peltic şi uituc, şi cea la Danonino, iaurtul combinaţia între calciu şi vinamina D. Trebuie să fii doar mămică, nu neapărat specialist în nutriţie sau pediatrie, ca să ştii că mezelurile, la cum sunt făcute ele în România, obstrucţionează asimilarea vitaminelor, consumul zilnic putând duce chiar la o deficienţă de calciu.

ProTV, marele rival al Antenei, scapă pe post, ce-i drept noaptea, între orele mici, reclame ce pot fi socotite mai deocheate, dar care nu fac chiar atât de mult rău. Dimpotrivă, ar spune unii. Meseriaşi.

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!