Reclamaţi Online!

Acesta este un alt serviciu gratuit pe care VerticalNews îl pune la dispoziția voastră. El precede celălalt serviciu, de asemenea online și gratuit, AvocațiOnline.

Găsiți pe VerticalNews nenumărate articole în care milităm pentru revenirea la civilizație și la respect. Facem asta pentru ca românii să conștientizeze că nu sunt cetățeni de mâna a doua, că au drepturi fundamentale, că trebuie să fie respectați la adevărata lor valoare. Nu trebuie să mai acceptăm să fim furați, păcăliți, înșelați la tot pasul doar pentru că știm că nu are cine să ne facă dreptate. Vrem ca românul să se implice, să spună ce-l nemulțumește, astfel ca lucrurile să nu se repete la nesfârșit.

Așteptăm doleanțele și reclamațiile voastre pentru a le mediatiza și pentru a le găsi, împreună, o soluție optimă de rezolvare. Cu cât vom deveni o comunitate mai mare, cu atât vocea noastră se va auzi mai tare și, astfel, avem șanse mari ca autoritățile sau comercianții să ne ia în seamă și să ia măsuri.

Cum funcționează sistemul de Reclamaţi Online?

Foarte simplu:

  • Scrieți reclamația în formularul din partea dreaptă.
  • Aceasta va fi validată și apoi publicată pe portalul VerticalNews. De asemenea, vom solicita celor reclamaților un punct de vedere ce va fi făcut public.
  • În paralel, puteți lua legătura cu unul dintre avocații noștri, pentru o eventuală soluționare a litigiului în instanță.
  • Reclamația va fi adusă la cunoștință și înregistrată la Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC).

Ultimele reclamaţii:

Promovează dreptatea!