Reclama la Salamul Săsesc. Cum să câştigi faimă, dar să pierzi bani

Lansat de Cris-Tim în 2002, Salamul Săsesc s-a remarcat repede pe piaţa românească a mezelurilor. Ssă-ssessc! Fetiţa drăgălaşă şi sâsâită, care încearcă să pronunţe corect cuvântul cu prea mulţi “s”, sub încurajarea mamei, a devenit un personaj memorabil, transformând spotul publicitar într-o anecdotă.

Lansarea sortimenului de Salam Săsesc a reprezentat pentru Cris-Tim consolidarea poziţiei pe piaţa de profil. În prezent, compania este liderul pieţei mezelurilor şi are în portofoliu cea mai cunoscută marcă de mezeluri din România, potrivit Mercury Research.

Reclama însă, realizată pe sute de mii de dolari, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor, a ajutat foarte mult şi concurenţa. Publicul a prins din repetiţia sâsâită a micuţei numai denumirea produsului, nu şi firma producătoare. Astfel încât firmele care fabricau salam săsesc şi-au văzut vânzările crescând binişor. Fără niciun efort financiar.

O mişcare inteligentă de marketing a fost cea a concurentului Campofrio, care a lansat pe piaţă propria variantă de salam săsesc, la un preţ mai mic decât cel produs de Cris-Tim.

 • Oricine vine să pescuiască în balta ta, care e bogată în peşte, va prinde şi el peşte“, spunea în 2003, Ovidiu Wencz, directorul general de la Campofrio. El a recunoscut însă că “ar trebui să îi dea o bere” lui Radu Timiş, preşedintele Cris-Tim.

Războiul salamului săsesc în tribunale

Firma Cris Tim a încercat să înregistreze numele de “Salam Săsesc” ca marcă proprie. Reprezentanţii companiei argumentau că, înainte de solicitarea lor, nu au existat cereri de omologare şi nici norme tehnice pentru industrializarea produsului “salam săsesc” şi că au investit în promovarea produsului aproximativ 1,5 milioane de euro. Mai mult, susţinea Cris-Tim, denumirea ar fi căpătat un caracter distinctiv, iar publicul ar asimila numele cu firma producătoare.

Producătorii concurenţi au contestat acţiunea, argumentând că acesta desemnează o categorie de produse şi nu poate fi omologat. A început astfel o lungă bătălie în sălile de judecată.

Campofrio contesta înregistrarea salamului săsesc drept marcă argumentând că acesta este o reţetă, nu un produs. Fabricarea lui ar fi început în anul 1997, de către o companie din Olt, pe baza unei reţete din Sibiu. În plus, ar fi existat, la nivelul Asociaţiei Române a Cărnii, o înţelegere potrivit căreia membrii ei nu vor înregistra la OSIM mărci generice.

Revenind la spotul publicitar, deşi a avut un impact puternic, a reprezentat în egală măsură o eroare de marketing. Reclama a fost creată de agenţia Grey Worldwide Romania, care s-a despărţit repede de Cris-Tim. Renumita Leo Burnett a preluat apoi promovarea firmei şi a construit o campanie mai amplă, “Ocrotirea”.

Fie că a fost vorba despre o fetiţă drăguţă pe care mami o învăţa să pronunţe “salam săsesc” sau un spot plin de căldură precum „Steluţa”, Cris-Tim s-a adresat părinţilor iubitori, fiind brandul care îi întelege pe aceştia, învaţă de la ei şi îi susţine în rolul lor. Astfel, odată cu venirea verii, Cris-Tim, lider pe piaţa mezelurilor, învaţă de la părinţii grijulii ce înseamnă ocrotirea”, anunţa compania într-un comunicat.

Campanie VerticalNews:

701 Comentarii la “Reclama la Salamul Săsesc. Cum să câştigi faimă, dar să pierzi bani”

 1. Robert says:

  Foarte interesant si acest articol. Insa am o nedumerire: cum se face ca nu sunteti mai vizibili. Am citit lucruri foarte bune pe acest site, analize, povesti, ca si aceasta.De ce nu sunteti la televizor cu articolele astea. Ar trebui sa va aratati cumva…Nu?

 2. Horia Barna says:

  Oare ce-o mai face tanara actrita din reclama? Cu siguranta ca nu mai este in Romania…Poate aflati voi

 3. nessum says:

  @horia barna
  Fetita locuieste in Cta si este eleva in clasa a VIII-ta.
  Nu a luat f.multi banii de la Cris-Tim in aceea perioada. De fapt au si uitat-o.

  Cris-Tim nu a investi in promovarea salamului “Sasesc” sute de mii de euro. A investit cateva mii si a castigat milioane+notorietate maxima! :))
  Cineva a avut atunci o idee stralucita (ma refer la reteta si forma) iar agentia cu resurse minime a realizat clipu’. Apoi a ajuns in top pe nesimtite…

  Acum Cris-Tim se zbate sa-si regaseasca identitatea…dar asta nu merge doar cu banii… mai e nevoie si de oamenii.

 4. Horia Barna says:

  @Nessum: Multumesc!

 5. vio says:

  Si Campofrio sau Aldis care au mai lansat salam sasesc au castigat la inceput, insa vanzarea salamului la vrac, care a depasit cu mult vanzarile lui Cris Tim, Campofrio la un loc, a fost un succes. Pt ca firma care producea era un no name insa in baza reclamei cu salam sasesc lumea cumpara. Romanul nu este un client fidel brandului. retine produsul, devine fidel produsului, insa nu brandului. Asa si cu salamul sasesc. Nu stiu cat au retinut ca era Cris Tim, insa ei mergeau la magazin si intrebau daca au salam sasesc, nu daca au salam sasesc de la Cris Tim.

  • news says:

   probabil, dar decat sa mananci produse aldia, mai bine devii vegetarian ! si nu vorbesc in necunostinta de cauza

 6. cristi says:

  cris tim s-a dus dracu.jaf

 7. nessum says:

  Nu sunt nessum cel de putin mai sus, dar aparent am acelasi nick si pot fi luat drept “nessum”.

  Intr-o ciorba virtuala, identitatea este lucrul cel mai greu de protejat.

 8. sasesc says:

  Super !
  este de poveste inclusiv ce se intampla acum in Cristim
  o sa auziti curand de cel mai mare faliment…Timis nici macar nu realizeaza ca este FURAT de o trupa de frustati si nemernici…dar cred ca asa ceva ii trebuie !!!

 9. ALI says:

  Ce face omu cu mana lui se numeste lucru manual.
  La Filipesti directorul de productie faimoasa Dorina Dobre ,grasa de Denisa Spurcaciu si gasca lor de incompetenti trimit obligatoriu salariatii 4zile pe luna in CFP obligatoriu,iar tainul a ajuns pomana 0.900 gr salam
  Pacat de munca fondatorilor de la Recunostinta
  Cristim-Recunostinta Filipesti ,nu spunem RADU TIMIS,spunem DANA MAZILU si SIPICA ION.
  Faceti ceva si salvati RECUNOSTINTA………………..

  • news says:

   au facut, l-a mazilit pe pif, sipica 🙂

  • yo says:

   hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooootttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zile neplatite si muncite, concediu neacordat daca il ceri esti dat afara, daca ai medical esti dat afara, hotuleeeeeeeeee??????? timise? mai vrei bani de la muncitorii care te au imbogatit? le ai supt sangele te ai gandit la copilasii angaja…scuze slugilor tale ca nu au ce manca? la 7 mil pe luna salariu…hmmmm ca in familie nu????????????????????

 10. bibicu says:

  de unde sti tu ca va da faliment?
  are o echipa tanara si dornica de afirmare.
  ce le stiti voi pe toate….

 11. ALI says:

  Crezi ca are o echipa ?
  Gresit spus ,Are o gasca de nemernice carea distrus fabrica ,chiar si frumoasa ECHIPA formata de niste oameni deosebiti.
  Dana Mazilu,Vali Prefac,Condeescu Alexandru ,Viviana Tudose, Ruxandra Proca ,Iolanda Chitu , Vlad Zizi, Mery ,……………….

 12. Tudorel says:

  Ali are dreptate… cu cateva precizari : a) in cele patru zile de concediu fara plata obligatorii lunar – valabile pentru TOTI !!! angajatii firmei sunt obligati sa se duca la munca ; b) poti sa mai enumeri un Cristi Bistriceanu, Dani Hodina, Ghergu Ion, Bogdan Vasilache, Lili Novacek si multi , multi alti oameni care au pus interesele firmei mai presus chiar si de cele ale familiei… pentru ca au avut suflete mari, neintelese de meschinaria unui… mdea…

 13. Ali says:

  Tudorele, – scuze vorbeam de nume consacrate pentru Radu Timis,de oameni care pentru CRISTIM au pierdut mult,…………au pierdut sanatatea ,au pierdut cea mai de pret persoana din viata lui,si ca drept dovada a fost aruncat fara a se mai discuta de VALORILE COMPANIEI ………
  Stiti cumva unde e respectul fata de colegi
  MUNCA· DARUIREA LUCRUL IN ECHIPA
  Acestea toate impreuna dau sens oamenilor si idealurilor unei companii.
  Respectul fata de om incepe cu respectul familiei TIMIS fata de oamenii din Cris-Tim. ….Asa declara Radu Timis cu ceva timp in urma
  Da vorbeam de SIPICA ION -omul care a creat si a dat viata acestui concern CRISTIM …………
  va rog sa-mi dati voie sa-i multumesc eu ,…………un simplu necalificat ce leaga la sasesc in numele d-lui Timis,si poate vreodata Radu Timis va pune mana pe telefon si va suna cativa din oamenii care au fost tratati altfel de cat trebuia si le va multumii………..sigur un telefon va fi suficient pentru acesti OAMENI….
  apropo …….BISTRICEANU S-A CAM FOFILAT

 14. Tesca says:

  Oare?

 15. GICANU says:

  Bai frate de vacile lui VULPE ,aduse din Franta crescute de SIMON si expluatate de MIRICA ce mai stiti ,………..nimic
  Ba da a plecat si VASILE de la Balta

 16. GICANU says:

  Ce fac vacile aduse de Vulpe din Franta ,crescute de SIMON,si expluatate de magnificul ‘:”COSTEL” MIRICA

 17. MATEI says:

  Stie cineva de ce TIMIS a renuntat asa usor la oamenii lui de incredere?
  Poate din cauza vechimii sau a retributiei ?

 18. alin says:

  Titlul reclamatiei: BATJOCURA DI FIRMA CRIS-TIM
  Numarul reclamatiei: #0002153
  Data incidentului: 2010-12-17
  Autorul reclamatiei: plesa alin
  Produs/Serviciu reclamat: ROBIA LA CARE AM FOST SUPUS..

  Datele firmei reclamate
  Adresa: , BUCURESTI, SECTORUL1,
  Persoana reclamata: DAN CONU, ALEX TOADER
  Email:
  Website:

  Continutul reclamatiei:
  MA NUMESC ALIN PLESA SI PANA ASTAZI AM FOST ANGAJAT AL COMPANIEI CRIS-TIM.AM LUCRAT IN ACESTA FIRMA TIMP DE 3 LUNI,CA AGENT COMERCIAL ,TIMP IN CARE AM EXPERIMENTAT CEA MAI GROAZNICA PERIOADA DIN VIATA MEA.
  LA INCEPUT MI-AU PROMIS MAREA CU SAREA DAR MAI APOI AM DESCOPERIT CU STUPOARE CA TOTUL A FOST O ILUZIE DESARTA.
  IN PRIMUL RAND NU AVEAM PROGRAM FIX, INCEPEAM SERVICIUL LA ORA 8 DIMINEATA SI TREBUIA SA TERMIN OBLIGATORIU DUPA ORA 8.
  APOI ERAM ZILNIC APOSTROFAT PENTRU FAPTUL CA NU AVEAM VANZARE DESI MI SE DADUSE O ZONA INFIMA IN COMPARATIE CU ALE CELORLALTI AGENTI.INSUSI SEFUL MEU DE ZONA A MERS CU MINE SI A OBSERVAT CA ESTE O ZONA FARA POTENTIAL.
  DAR CUM AR FI VRUT EI SA VAND IN CONDITIILE IN CARE CONGELATELE AJUNGEAU VINETE LA CLIENTI, MEZELURILE ERAU ACOPERITE DE MUCEGAI SI MAZGA, CARNEA PROSPATA AVEA UN MIROS TERIBIL, SI IMI PARE RAU CA NU AM FACUT O FOTOGRAFIE (DOAR PT A NU PERICLITA IMAGINEA FIRMEI)IN TOBA S-AU GASIT DOPURI DE STICLA.
  DE FIECARE DATA CAND AM VRUT SA LE SPUN SEFILOR ACESTE LUCRURI MEI GASEAU TOT FELUL DE SCUZE, IN FINAL INVINOVATINDU-MA TOT PE MINE.
  TOTI CLENTII ERAU NEMULTIMITI DE PODUSELE CRIS-TIM-ULUI DAR EU MILOGINDU-MA PRACTIC DE EI II MAI CONVINGEAM CATEODATA SA CUMPERE.
  IAR DUPA CE AM REUSIT SA CREEZ O ZONA CAT DE CAT ACCEPTABILA SI SA LE FAC CAT MAI MULTI CLENTI M-AU ARUNCAT PUR SI SIMPLU CA PE O CARPA.
  MENTIONEZ FAPTUL CA ERAM UN AGENT BUN INCASAM TOTI BANII DIN PIATA FIIND CINSTIT SI CORECT FATA DE CEILALTI CARE AU PREFERAT SA UMBLE CU VORBE IN STANGA SI IN DREAPTA IN SPECIAL LA DOMNUL ALEXANDRU TOADER PE CARE IL GASESC RASPUNZATOR PENTRU FAPTUL CA EU IN AJUNUL CRACIUNULUI AM RAMAS FARA SERVICIU.
  NICI MACAR NU S-AU DERANJAT SA IMI ACORDE CELE 15 ZILE DE PREAVIZ.M-AU CHEMAT SA PREDAU MASINA SI TELEFONUL MOBIL,LASANDU-MA SA MA INTORC ACASA PE JOS CA UN CAINE.
  SUNT CONVINS DE FPTUL CA EI AU VRUT DOAR SA PROFITE DE PE URMA MEA, DOAR SA AIBA CAT MAI MULTI CLIENTI SI SA PREDEA ZONA ALTCUIVA CARE AVEA PILE.
  NU VREAU DECAT CA ACETI DOMNI ALEXANDRU TOADER SI DAN CONU SA FIE VAZUTI DE DUMNEZEU SI SA PLATEASCA PT TOT RAUL PE CA MI L-AU FACUT

  Data adaugarii: 2010-12-17 18:23:03 | Vizualizari: 512 | Solutionare reclamatie
  Categoria: Alimente

  Set as favorite Bookmark Email this
  Comments (2)
  Subscribe to this comment’s feed
  Alexandru Toader said:

  Precizari
  Buna ziua,

  Numele meu este Alexandru Toader si sunt National Sales Manager in cadrul companiei Cristim. Pentru a nu crea confuzie o sa ii raspund lui Alin la aceasta “reclamatie” punctual:

  1. Intre Alin Plesa si Cristim exista un contract in care se precizeaza clar ca 3 luni el va fi sustinut financiar pentru a ridica zona care i-a fost atribuita. Cele 3 luni sunt octombrie, noiembrie si decembrie. Dupa aceste luni urmand sa primeasca remuneratia in functie de grila stabilita. Am stabilit asta pentru ca am dorit sa nu existe frustrari dpdv financiar din partea lui Alin. Adica, cu alte cuvinte, i s-a oferit un comision cu mult peste ceea ce trebuia sa incaseze pentru ceea ce realiza lunar. Rezultatele obtinute nu au fost pe masura asteptarilor, nici ale noastre, nici ale lui Alin. Din pacate…
  2. In luna octombrie Alin a venit la mine sa-mi spuna ca este presiune ( lucram in vanzari, totusi!!! ) si ca el nu ar mai dori sa continue. I-am spus ca ar fi bine sa demonstreze in aceste 3 luni ca este agentul de care avem nevoie.
  3. Vanzarile au ramas aproximativ aceleasi in toate cele 3 luni care s-au scurs.
  4. Agentii de vanzari sunt platiti, in orice companie, in functie de realizarile lunare si nu de orele lucrate; acestia isi fac programul in functie de ceea ce au de realizat. Nu exista obligativitate dpdv ore. Pot spune ca sunt plecat de acasa 12 ore sau 5 ore si sa muncesti efectiv 4 – 5 ore… Rezultatele sunt importante.
  5. Daca produsele Cristim erau mazguite si mucegaite insemna sa iesim de mult din piata. Dar in fine…
  6. Toti avem impresia despre noi ca suntem cei mai buni… Dar intotdeuna ne vom compara rezultatele cu ceea ce am stabilit… Impreuna.
  7. Din pacate pentru Alin nu a inteles niste lucruri esentiale pe care ni le-am asumat impreuna… Va primi comisionul lui pe intreaga luna, adica cu tot cu cele 15 zile de preaviz, asa cum ne-am inteles prin semnarea contractului si anexelor. Cristim si-a respectat intotdeauna contractele.
  8. Nu trebuie sa dam vina pe altii pentru ceea ce nu putem face noi…
  9. Iar trimiterile catre Divinitate… Mi se par absurde in conditiile in care ne-am inteles sa facem ceva si am respectat ceea ce am stabilit de comun acord.
  10. Robia inseamna altceva… Dar in fine, fiecare intelege ce vrea… Nu vreau sa par filosof, dar, suntem robii propriilor nevoi si asteptari, iar asta ne poate influenta atat gandirea, cat si comportamentul… In bine sau in rau…

  Cu stima,
  Alexandru Toader

  report abuse
  vote down
  vote up
  decembrie 21, 2010
  Votes: -3
  altul ca tine said:

  vai de firma asta condusa de analfabeti
  si eu sunt unul ca tine dat afara.Nu au fost in stare sa-mi gaseasca motive .
  Dana Enache de la personal nu e in stare sa explice nimic si cand e incoltita incepe sa faca pe dura si sa-si etaleze ingamfarea si puterile depline date de patroni.Nu am auzit-o in atata vreme de cand lucrez acolo odata exprimandu-se civilizat.Se si explica asta si face gasca buna cu Toader si Conu.Vor distruge firma lui Timis daca le mai da multa putere si isi mai bat joc de oameni.

 19. Andreea says:

  Decat sa postati aiurea mai bine aduceti la cunostinta d-lui Timis de ceea ce se intampla in CRISTIM

 20. SANDIBEL says:

  Credeti ca nu stie?
  Va spun eu ,stie sigur ,e informat de d-na Dorina Dobre ,managerul care are plus valoare si va termina CRISTIM-ul,
  Intrebare intrebatoare ,D-l Dumitru Timis,var de sange cu Radu Timis nu ia chiar nici o masura impotriva terorismului instaurat la Filipesti?
  Poate va afla cumva d-na Timis ,daca nu va fi tarziu !

  Va rog sa mancati sanatos

 21. sebi says:

  Domnul Dumitru Timis nu ia nicio masura pentru ca i se spala creierul zilnic de catre doamnele de top management de la Recunostinta

 22. simona says:

  Simona | | 21 august, 2009 la ora 13:52
  Radu Timis se crede precum Ceausescu. Cel mai competent. Dar pe raposatul l-au impuscat. Crede ca poate dezvolta afacerea pe sistemul: “eu dictez, voi executati ca daca nu, zburati”. Cum ramane cu produsele expirate care zac in rafturile magazinelor?

  miki | | 18 iunie, 2010 la ora 19:00
  timis e un mincinos.. are smecheriile lui iar cand noua echipa le-a descoperit.. a inceput sale faca zile negre. atunci… echipa a demisionat dupa 3 saptamani si nu 2 luni!
  deci ei au demisionat si nu au fost dati afara de timis.

 23. sebi says:

  Acum una tare: in locul celor 4 zile de concediu fara plata pe care ne obligau sa le luam lunar ne dau 4 zile de concediu de odihna dar cu o conditie, sa le lucram.Asa hotie n-am mai vatut,oare nu mai exista legi in tara asta?Sa-i arda falimentuuuuuuu ca tare m-as bucura!!!!!!

 24. cristi says:

  DUMNEZEU nu va lasa ca sute de oameni sa fie umiliti si luni intregi din an sa ia mai putin cu 20% din cauza zilelor de fara plata
  Stiti ce spune Dorina Dobre celor care se plang ca nu au stat acasa in fara plata?
  “Nici eu nu am stat” Oare ea realizeaza cat ii ramane sotiei mele rest de plata daca iei din 500 de lei 20%? .
  Azi cand a luat foc tavanul la afumatorie stiti care a fost grija CEA MAI MARE a sefei de sectie Denisa Spurcaciu? Si-a bagat leptop-ul in masina DD.
  Ai dreptate Sandibel.Poate afla cumva si d-na Timis

 25. bibicu says:

  Este o situatie neplacuta dar unii dintre voi exagereaza.
  Sa nu uitam ca in afara banilor mai sunt bonuri, mese gratuite si pachet la sfarsit de saptamana.

 26. Pepe says:

  Bibicule-semeni cu Oana Zavoreanu ,sigur ti-e frica de scaun!
  Fata de nebunia de la fabrica sigur si tu ai pe constiinta saracia in care copii salariatilor se inpotmolesc , acestora le pasa de deciziile la care tu esti de acoord de frica sa nu te dea afara si pe tine DD
  De ce esti lasa ? pacat de competenta ta

 27. ancutza says:

  Despre care pachet este vorba?
  Cele 0.900 grame salam neconform

  /

 28. bibicu says:

  Pepe sau cum te mai numesti,n-ai inteles nimic si nu sunt atat de competent ca sa-ti mai pot explica

 29. margareta pasu says:

  Bai Pepe de ce nu vrei sa intelegi ca Bibicu PRODUCE nu TOARNA…………

 30. bibicu says:

  Margareta ai inteles exact ce trebuie

 31. lazarus says:

  Hei Bibicule cum a fost pachetul tau ?

 32. lazarus says:

  Scuze ,pachetul tau nu e cenzurat e preferential

 33. Cristi says:

  Hei Bibicule , ai amutit sau te gandesti cu ce cumperi ” mielu” ?

 34. Nina says:

  Fratilor trageti tare sa-i faceti bonusul mare la Dorina ,are ….%din profit …….Stiati?
  Am tras din greu sambata noapte iar de sarbatori mancam tacam de pui,e corect

  /

 35. Tudorel says:

  Bibicule maica, te cheama cumva Dan Conu ? Sau Alexandru Toader ? Ori esti Timis jr. ??? Ca sa te impac cu Margareta, cred ca intr-adevar produci… turnatorii !!!

 36. Tudorel says:

  Hai sa mai zicem… pacat ca nu e si mister Toader pe aici sa-i comentez cateva puncte din raspunsul pentru baiatul asta, Alin… mi-a placut chestia aia cu divinitatea, de la pct.9… he, he, pai daca aude madam Cristina ca Toderica al nost’ nu le are cu Doamne-Doamne, zboara pe urmele lui Alin in secunda a doua ! Poate ati uitat cum ridica Timis agentii de vanzari in picioare la sedinta acum vreo doi ani si-i punea sa recite Tatal Nostru !!!
  De pct. 7 mai are rost ??? Cristim nu-si onoreaza contractele decat daca le dovedesti ca ai sange in instalatie… nici macar sa te dea afara cand nu-i mai place sefului de ochii tai nu-s in stare… te pun sa-ti dai singur demisia, numai ca sa nu-ti mai dea salariul ala compensator la desfacerea contractului de munca si sa raporteze seful de compartiment o noua economie !
  La pct. 5 ( o iau pe sarite , ca m-am enervat!!! ) da, asa este domnu’Toderica, de foarte multe ori produsele – inclusiv faimosul vostru salam sasesc, care nu mai este salam sasesc de mult timp – ajung in piata cu termene scurte, chiar expirate sau mucegaite !!! Si doar agentii de vanzari stiu saracii cate pungi cu “stimulente” pentru vanzatoare cara ca sa nu iasa scandalul pe care-l meritati!
  Pct. 10 : cum se cheama o relatie de munca atunci cand seful tau ( unii dintre ei, sa nu generalizam totusi … au mai fost si sefi ca un Bogdan Vasilache sau fratele lui , Alin. Dar… au fost !!! Nu mai sunt pentru ca nu-i dadeau voie lui tov. Conu sa aiba control deplin pe departamentul Cash & Carry si sa faca si acolo ce vrea muschii lui !!! ) te cheama lunar si te pune sa faci cerere de concediu fara plata sau mai nou de odihna ( zile de care nu beneficiezi pentru ca te obliga sa le muncesti !!!) ??? Si daca nu vrei sa semnezi cererea te ameninta cu – citez aproximativ – desfacerea contractului de munca, cu litera “i” ( care apropos, am inteles ca nu mai figuraza in Codul Muncii cam de multisor .. ma insel ?? ) si pentru ca suntem o firma puternica , o sa avem noi grija sa nu va mai angajeze nimeni in tara asta ! ( Tov . Conu, la o sedinta recenta in firma ) Ma umfla rasul cat de penibili pot fi unii care si-au terminat facultatea pe salam !
  Bibi maica, vezi ca sunt unii in firma asta care n-au nici mese gratuite, nici pachet saptamanal !!! Si chiar muncesc !!!
  Si ca sa revenim la oile noastre, pentru cei (cele) care mai spera in dreptate din partea patronului, aflati acum cu stupoare ca stie foarte bine ce se intampla in firma.
  Noapte buna, Cristim !!!

 37. dan says:

  Nu stie sigur,
  Mintiti cu nerusinare ,credeti ca Radu Timis ar putea sa lase in prag de sarbatori sute de copii cu oful in suflet ,cand d-na Timis lupta pentru copii sarmani?????????????????????
  Unde e hodorogul ala cu ochii albastrii care spunea ca are ca sarcina sa informeze patronii de toate nemultumirile din firma ????
  Nu la mai vazut nimeni de 3 saptamani,poate a iesit la pensie dupa toate magariile facute.
  De ce nu aduce la cunostinta de returul plimbat din masina in masina pana la fabricatie,care este scos ca produs pentru potan ?
  Stie cineva de produsele fff bune la care se aplica procent de neconforme la mogosoaia dupa care unul singur face BUZUNARUL MARE.

 38. Tudorel says:

  @dan : coane, madam Timis lupta intr-adevar pentru copii… pentru copiii ei !!! ai cumva idee cum s-au scos din casierie intr-o sambata cand babacii erau prin Franta, pentru don’soara Timis doar 30.000 ( da, trei sute de milioane lei vechi, iubitule !!! ) ca sa aiba si ea de buzunar pe week-end ??? Hai sictir si pupa-i mai departe in partile carnoase !!!!!!

 39. dan says:

  Tudorele , banii au fost dati de batranelul cu ochii albastrii , din fundatie cu acoordul d-lui Radu ,erau pentru un a ajuta un copil care………………………………………

 40. Viorica says:

  AUZI FRATE BANI DE BUZUNAR PENTRU WEEK-END SI NOI TRAGEM LA FABRICA 16 ORE DE RAME DE NE IA DRACU CU PICIOARELE IN APA SI RIDICAM LA CAPSURI PENTRU 600 DE LEI CAT IAU EU PE LUNA.BATAIE DE JOC DAR UNDE SA TE DUCI STAI SI INDURI CUM TIPA NEBUNELE ALEA DE SEFE

 41. MM says:

  Pacat
  Pacat ca o firma asa cunoscuta a ajuns din ce in ce mai mult sa aiva asfel de probleme.Cu ce personaje sunt acum responsabili de productie e si normal.
  Am lucrat si eu in fabrica aia cam 2 luni si am zeci de ani de munca, dar eu sefi mai prosti si mai nesimtiti cu oamenii nu am mai vazut.Cat eram noi de necunoscatori -acolo si tot ne dadeam seama mai bine decat ele ce au produsele care nu ieseau bine.Ne mai tratau si ca pe sclavii lor si la orice ne spuneau ca asa a zis patronul .Pai patronul le invata domnule sa vorbeasca cu noi ca si cu animalele?Patronul le scotea la iarba la fumat cand noi eram vaide mama noastra?Cand o auzeam pe directoare si pe grasa aia de sefa de sectie ca nu ne platim nici masa pe care o mancam imi venea sa le strang de gat.
  Pacat , mare pacat dar produsele asa o sa fie in continuare daca tot ce nu le iese va fi retocat.

  Bai Salam, daca esti tu asa de tare de ce n-ai stat acolo sa faci lucrurile mai bune?

  Pai nu ai cum sa stai acolo decat daca esti muritor de foame.Am crezut ca e un loc unde te ridici, dar nu as fi avut sanse si mai am putin si termin si eu o facultate

  Am lucrat si eu acolo acum cateva luni si pot spune despre conditii ca au fost ok….am mai vorbit si cu alti muncitori care erau de aceeasi parere cu mine, ca faptul ca aveam masa asigurata si tichetele de masa erau lucruri pozitive.
  Poate ca tu esti unul dintre cei care isi bateau joc de mancare.
  Cu sefii se comunica bine si erau intelegatori, asta daca iti faceai treaba….pt ca stii foarte bine ca sunt persoane care nu isi vedeau de treaba lor…
  Eu unul consum si acum produse de la aceasta firma, chiar daca nu mai lucrez acolo.

  bai cocos tu sigur inca lucrezi si nu ca muncitor.Cine dracu sa te creada? Eu nu am spus ca nu aveam conditii si asta am si spus ca e mare pacat de firma aia.Eu ma refeream la unul ca tine

 42. eu says:

  dragilor sau mai bine zis fostilor….
  credeti-ma ca “la Familia” in special domnul stie f bine ce se intampla (da, eu mai traiesc cu impresia ca Doamna nu chiar tot )….dar intradevar situatia este de plans …

  am primit si eu link-ul astazi si ….cat adevar…si cata risipa si cata bataie de joc…ce sa mai vb de nume : Sipica, Sile …Ovidiu Stefan…e o lista de oameni impresionanta , pentru care nu cred ca are Timis si nu cred ca va avea Timis “tupoeu” vre-o data sa ii sune sa spuna Imi pare rau!

  asta e …trebuie sa mergem inainte…(bineinteles inafara Cristimului)

  cele bune,

 43. si eu says:

  eu o sa ma bucur cel mai mult cand o sa aveti parte MACAR de niste manageri care sa stie sa vorbeasca romaneste,sa fie in stare sa scrie un email in limba romana. astazi marii conducatori ai Cristim nu au nici macar ‘abilitatile’ astea …stiu doar sa dea cu biciul, asta au invatat ei la Scolile facute la ‘Fara carti’.

  Succesuri pac pac….

 44. Gheorghe says:

  Buna ,
  Urmaresc cu mare durere schimburile dumneavoastra de replici ,e adevarat ceea ce se discuta ,cu totii aveti dreptate dar haideti sa incercam sa uitam sacrificiile facute pentru RADU TIMIS si brandul CRISTIM am fost sau suntem platiti pentru ceea ce facem iar ceea ce face omul cu mana lui se numeste ”lucru manual”.
  E adevarat visul nostru CRISTIM -este manageriat de cateva persoane care nu au avut nicicand nimic in comun cu salamul sasesc (subiectul discutiei noastre).Nu poti conduce un brand tu ca persoana dupa o facultate facuta cu carnatii de la Radu Timis ,ajutat de d-l prof doctor …….cand in urma cu cativa ani primeai suturi in fund si trageai de capsuri…………..Ai uitat frate….?
  Managerii de astazi care coordoneaza o fabrica de carnati sunt ingineri mecanici ,doctori veterinari sau chiar absolventi a 10 clase dupa care au terminat liceul si s-au inscris la fabrica de ingineri de la Targoviste.
  In fabrica… aceasta o psingura persoana putea sa ureze SUCCESURI unor oameni de nimic ,este o singura persoana….. la propiu si nu la figurat ,alaturi de ea suntem multi cei care ne simtim nedreptatiti de cei care nu respecta VALORILE COMPANIEI .
  Hei ,….nu uita ele au castigat o lupta nu razboiul.
  Paste fericit voua ,familiei voastre si nu in ultimul rand familiei TIMIS.

 45. TU says:

  Tichi Taca … (CrisTim) …. Pac Pac ….
  Ai mare dreptate “EU” !!!!
  Pacat ca unele persoane vad problemele cu OCHII INCHISI ….
  Cei cu “Insuficiente” sunt vazuti bine si cei care se “Bolnaveste” la munca sunt dati afara cu “ARTICOLUL “I” ”
  Nu cred ca o sa mai apuci sa te bucuri “EU” …. nu o sa mai fie timp pentru asa ceva ….

  P.S. … o sa studiez “Avocatura” !

  “Codurile – Articolele”

 46. Tudorel says:

  Hristos a-nviat, Cristim !

  Am auzit azi ca s-au gasit totusi oameni in firma care sa spuna “NU” celor 4 zile de concediu, fie el fara plata fie de odihna, pe care trebuiau sa le munceasca… BRAVO BAIETI !!!

 47. un sclav de pe plantatie says:

  Acei oameni vor “zbura” din firma mai mult ca sigiur, din moment ce Dana Enache Meneger de Personal nu are nici macar frica de legile de rahat din tara asta si trimite catre sefi mesaj catre sefii nostriu ca cele 4 zile de concediu se vor lucra.Sefii normal ca ne-au transmis mesajul si nu stiu cat ii doare pe ei ca noi nu ne mai putem bucura nici macar de zilele de concediu.
  Fratilor, dar nu stiti ca avem firma care ne planteaza pomi si flori in curte!
  Pe astea cine le plateste,tot noi?

 48. sile says:

  Tudorele bravo tie tata si la toti cei care nu au vrut sa semneze cererile de CO!

  Felicitari voua si tineti-o tot asa poate rasturnam tirania si bataia asta de joc !

 49. bibicu says:

  cristi, sa sti ca nu am amutit si nici nu mananc miel ca sa cumpar dar tu vorbesti aiurea si nici nu stiu de ce intru in polemica cu tine.T

 50. eu says:

  Tudorele …la reclamatia trimisa de tine nu s-a mai gasit nici un Alex Toader sa raspunda…pana acuma macar :)…

 51. ionut says:

  Salutare,
  eu am plecat de multisor din firma dar ceea ce vad aici ma doare am tinut mult la firma asta dar cred ca am plecat la momentul potrivit.totusi este logic ceea ce se intampla ata timp cat national este alex toader si gm este dan conu.imi aduc aminte cand l-am cunoscut pe alex instala palm-uri prin tara venind din functia de agent pe bucuresti(traiasca domnul andi sau l-ai sapat si pe el,ca pe vremea aia il pupai in anus)si cand a fost perioada de succes a CRISTIM in romania nea alex vindea condimente :)) iar dan conu freca podele pe la recunostinta si de pe atunci pupa funduletul domnului timis(apropo el a pupat multe funduri madalina bica,ovidiu stefan,domnul sipica,chiar si pe sile il suna sa-l intrebe ce mai face si sa se planga)asa ca in momentul asta trebuie sa-l citez pe domnul timis intr-o sedinta nationala de vanzari “multumesc lui Dumnezeu pt ca mi-a adus omul asta in viata” nu se referea la dan conu el atunci fiind ajutor de bucatar :)) asa ca nu va mai plangeti ca aveti ce v-ati dorit toti ei saraci nu sunt vinovati vinovat este cel care i-a pus in functie pe cei doi magnifici dandule atatea atributii.

  Ce sa va zic succesuri si ca sa fiu sarcastic “concediu placut”!

 52. Tudorel says:

  Draga “sclavule”, daca oamenii aia vor zbura din firma, macar o vor face cu fruntea sus !!! Ai uitat de Cosbuc ? “Caci nu-i totuna leu sa mori sau cane-nlantuit ! “… ce s-a intamplat cu demnitatea voastra ???
  Si pentru cei interesati, hai sa vedem ce declara patronul vostru anul trecut, pe 23 august :

  http://www.zf.ro/eveniment/oamenii-de-afaceri-criza-este-o-binecuvantare-pentru-ca-s-a-redus-presiunea-de-crestere-a-salariilor-cum-comentati-7028131

  Cine a vazut cresteri salariale de 30 % anual ??? Poate dan conu sau alexandru toader si restul gastii ( nu va agitati c-as fi agramat, stiu ca numele se scriu cu litera mare dar asta e asa… pentru elocventa 🙂 ) ca la cine stiu eu, la un salariu net de 800 ron, o crestere de 40 ron inseamna doar cam 5 %.. Spuneti mai, care ati luat 30 % anual in plus la salariu ??? Hai ca nu va fac nimic !!! :-))) Pe bune !!!

  Mda… deci am crescut productivitatea de 4 ori si taiem salariile cu 20 % !!! Marfa !!! Sa tot faci afaceri pe spatele sclavilor romani…

  @dan : scuze ptr. intarziere da’am vrut intai sa ma calmez… si acum te intreb : ai primit si tu cumva tainul in salam bulit si ai facut greseala sa-l si papi ??? mai citeste odata postarea aia si apoi bate campii despre batranei cu ochi albastri si copii amarati ! Sau mai bine : lasa-ne, lasa-ne !!

  @viorica : mami, daca nu puneti mana de la mana sa le luati pe umflatele alea neviolate ( ca sa fiu elegant ) de par, e treaba voastra… asa le-ati invatat , asa le aveti !!!

  Noapte buna, Cristim !!!

 53. Tudorel says:

  @ionut : ai dreptate… mare dreptate !!! Dar partea proasta este ca toti sau hai sa nu generalizam !, cea mai mare parte a angajatilor Cristim au pus si pun in continuare mult suflet, au crezut ca pot fi partasi la un vis romanesc… SI CHIAR II DOARE DE CE SE INTAMPLA ! Si ii doare ca nu se mai pot lauda “LUCREZ LA CRISTIM!” De munca, eu cred ca numai cine nu vrea nu gaseste in tara asta… dar tot mai speram ca Cristimul nostru va fi din nou ce-a fost : o mare familie !!!

 54. JONY says:

  Bai frate mai terminati dracu cu reclamatiile voastre la adresa noastra si mandritiva de noi,cristim e un brand
  vreti sex…………..cele mai mari curve ,filme xxx facute la sch 3 in fabrica din FILIPESTII
  VRETI SALAM ……………la comanda in Moreni 2 lA 10 RON in schela mare o mare sefa care ……………………..
  vreti motorina ? se rezolva 300 de litri cu 3 ron litru ………………………..bonus 2 capsuri cu carne pitita in lada de scule
  Aveti nevoie de ceva materiale de constructii se rezolva repede de MATEI Calin si Petrisor ,cu 3 cuvinte scrise pe o hartie de Petrisor Matei a zugravit casa LU CALIN IAM MUNCIT SI IAM CARAT PANA MA LUAT DRACU SI ACUMA CA DREPT RASPLATA ARE 2 NEVESTE IN CASA

 55. Alex says:

  bAI FRATE DUMINICI LUCRATE ILEGAL NPAPTEA NEPLATITA ORE 240DE ORE PE LUNA NORMA CAND LEGEA SPUNE CLAR 1698, vede Radu Timis cand va avea sindicat in fabrica nu magariile lui proasta aia de la RU care poate face parnaie si maine

 56. cipian says:

  Conform codului muncii norma de ore este de 40 pe satamana de ce noi lucram 48?
  de ce in afara celor de la Paza care nu primesc concediu fara plata ca si noi mai sunt foarte multi codosi care nu isi ia CFP.

 57. gica says:

  Jony esti cam in urma cu stirile. Se vede ca nu mai lucrezi la firma si daca ma gandesc eu bine si tu ai profitat destul de pe urma Cristim si a lui Radu Timis.
  Nici in visurile tale erotice nu visai sa ai atata noroc, dar i-ai dat cu piciorul ))))))!!!!!

 58. bibicu says:

  Nu va inteleg de ce daca sunteti cu totii atat de cinstiti si de chinuiti de ce mai mancati inca o paine de la Cristim si cei care ati mancat-o de ce v-a placut si n-ati plecat pana nu ati luat suturi in fund .Oare de competenti ce ati fost?

 59. eu says:

  bibicule…..au mai spus_o alti mai sus: nu am plecat si am stat si suferit dintr-un singur motiv : PENTRU CA NE A PASAT SI AM CREZUT IN VISUL NOSTRU ROMANESC ..si cand am plecat, am plecat pentru ca nu am vrut sa mai pupam …(cum faci tu probabil )….si ne-am saturat de bataia de joc ( sau tu faci parte din grupul celor plecati la mare de 1 mai 2011 pe banii CRISTIM-ului ????? )…nu ca am dat de greu, pentru ca hai sa fim seriosi f bine nu s-a platit niciodata in Cristim, dar erau momente in care cu o vorba buna spusa la timpul potrivit se construiau fabrici.

  Salutare fratilor.

 60. bibicu says:

  Lasa-ne. lasa-ne ca habar n-ai despre ce vorbesti!!!
  Iti dai cu presupusul doar si vad ca toti sunteti specialisti in toate domeniile doar cu munca stati mai prost si santeti tare multumiti cand va luati pachetele de la poarta.Daca nu va trebuie sau nu va plac de ce le luati?

 61. Tudorel says:

  bibilicule, sa-mi cada parul de picioare daca n-ai dreptate !!! Monstru sacru ce esti !!! Ar trebui sa-ti fim recunoscatori pentru cat muncesti tu in locul nostru, la desenat sageti d’álea care urca numai in sus, sa fie onorata conducere multumita si sa poate schia linistita mai departe in Dubai !!! Si noi, in nemernicia noastra, ca niste caini turbati, am muscat mana care ne-a hranit… sictir coane, la 600 de ron cat platiti in bataie de joc OAMENII CE VA ADUC PLUS VALOARE, profitand de faptul ca ati pus fabrica asta intr-o zona defavorizata ( ca s-o faceti pe bani moca de la Sappard )te miri ca se bucura saracii si de ramasitele de la masa imbelsugata a ta si a stapanilor tai ??????? Stam prost cu munca ????? Stai tu prost cu bunul simt, canalie !!! Vezi ca asta nu se dobandeste la scoli facute pe salam ciordit, asa ca nu incerca, o sa dai spaga degeaba !!!

 62. cipian says:

  Rumanii au talent!

 63. cipian says:

  Gica – Nu mai lucrez de foarte mult la aceasta firma,e adevarat,dar de profitat nicigand ,niciodata nu am avut nici un avantaj in afara salariului si altor avantaje negociate inca de la angajare ,avantaje de care am beneficiat pana in ziua in care am discutat despre retragerea mea.
  traiasca CAMELIA
  Hei !! Intradevar am avut noroc ,dar nu i-am dat cu piciorul,nici nu m-am gandit ca o pot duce atat de bine in accelas timp in care castig de 3 ori mai mult catine cu foarte multe alte avantaje iar slugarnicia pe care tu o faci eu nu am fost capabil sa o fac

  1

 64. Tudorel says:

  Doi manageri romani vorbesc despre criza economica. Unul il intreaba pe celalalt:
  – Auzi tu iti platesti angajatii? Al doilea spune:
  – Nu! Tu ii platesti?
  – Nu, nici eu.
  – Si vin la munca si ai tai, nu?
  – Da vin si ai mei.
  – Stii ceva? In cazul asta ar trebui sa le cerem o taxa de intrare in firma.

  Oare asta va urma ??? 🙂

 65. Tudorel says:

  Poate, bibilicule… da’ noua o sa ne treaca!!! Sa te vedem pe tine cum o sa fi cand o sa-ti pice regimu’ !!!

 66. JAN says:

  Atentie noul director executiv simte ceva straniu ………………
  D-na Timis a inceput sa observe binenteles ,ajutata nemernicia de la Filipesti
  DD este in mare incurcatura…
  Oare o fi o relatie extraCONJUGALA …..sau poate magariile facute cu cpl 2

  /

 67. IRINA says:

  Pentru faptul ca acordati o asemenea importanta acestui subiect as dori sa stiu raspunsul la urmatoarea intrebare.
  ( lansarea sortimenului de Salam Săsesc a reprezentat pentru Cris-Tim consolidarea poziţiei pe piaţa de profil. În prezent, compania este liderul pieţei mezelurilor şi are în portofoliu cea mai cunoscută marcă de mezeluri din România, potrivit Mercury Research.)
  CE MANAGER a lansat acest produs ?,Cine s-a ocupat de intreaga actiune pt acest produs inclussiv participarea in instanta pentru acest produs ?
  Pentru castigator RT va accorda un “BONUS”- PENTRU ZEROURILE ACUMULATE IN BANCI DATORITA ACELOR PERSOANE.

  MANCATI SANATOS

 68. xxl says:

  Va urmaresc de ceva vreme si e clar ca sunteti niste frustrati si nu aveti habar despre ce vorbiti.
  Tudorele, bancul e vechi si rasuflat la fel ca si tine de altfel,Jane de la Craiova sau de unde oi fi tu, daca ai avea probe mai mult ca sigur le-ai arata, dar nici tu nu sti ce vorbesti, Alex tu nu sti oare ca nu se mai lucreaza duminica? Irina, problema ta care este defapt?
  Daca aveti atata dreptate, ce va face sa va ascundeti si nu sunteti in stare sa va scrieti adevarata identitate?
  Cei care nu mai lucrati nu aveti nimic de pierdut, iar cei care inca mai lucrati de ce va e frica daca tot nu va mai place si credeti ca alte firme sunt mai bune?Va e teama ca la alta firma ati ramane doar cu minim pe economie, fara mese asigurate, fara bonuri, fara pachete, fara transport asigurat si fara haine curate la intrarea in tura?
  Daca spuneti ca unora chiar va pasa de “visul romanesc” si de firma asta de ce aruncati cu noroi in ea doar pentru ca nu va plac anumite fete?Credeti ca ati fi mai buni?
  Sunteti jalnici!!!!!

 69. Gimi says:

  Tu esti cea care a terminat CRISTIM-ul ??????????XXL nu cumva esti cea care a terminat-o pe Viviana,Ruxi,Iolanda ,Condi .Ba da ,asta e motivul care te-a facut EXECUTIV, daca ai sti ce te asteapta ai fugi 1000 de tari

  De ce ne ascundem? Sa nu ne lasi tu fara paine la copii!!!!!!!!!!!!!Pentru ca nu avem in acest moment alta solutie

 70. xxl says:

  Gimi sa sti ca nu ai nimerit personajul .Te asigur ca eu sunt un altul caruia chiar ii pasa ca voi in loc sa construiti mai departe daramati si ce ati inaltat.
  Fara paine la copii te lasi singur pentru ca niciodata FAMILIA TIMIS nu a dat pe cineva afara daca a spus adevarul si a adus si argumente.

 71. Gimi says:

  XXL – Zi ZAU ca sa te cred toti cei care au incercat sa spuna realitatea au plecat ,parca tu nu stii chiar nu ai nici un exemplu.
  De ce ? Da din cauza clanului vostru nemernic care ascundeti adevarul sa nu zic ca mintiti cu nerusinare iar ceea ce a cumparat RT in 15 ani va vinde in urmatorii doi datorita vouaaaa.
  Deja Ms Costel Mirica vinde tot ce poate;balta, stana,moara,livada,vie si urmeaza ….PATRONUL cat de curand.
  La banii pe care i-a facut din lucrarile de primavara si comisioanele primite si-a asigurat traiul zilnic pentru multi ani.
  Asta vei face si tu Piticanie.

 72. Alin says:

  Ia uite neica TOAPA…, iei ii pasa de Cristim noua nu ,
  Ca vom ramane fara bonuri !!! Astea au mai ramas ,mancarea asa cum sti e din ce in ce mai proasta oamenii se imbolnavesc,iar cei care tin la sanatatea lor fac foamea !!!!!!, Intrebati la cabinetul medical pe D-na ASISTENTA .De ce nu ne lasati sa ne aducem mancare de acasa daca tot va bateti joc de calitatea mancarii .
  De haine ar fi ele aproape curate dar depinde de cine le spala!!!!
  Cand ai bluza nu ai bocanci sau sunt uzi cand ai si bocanci si bluza nu gasesti pantalonii ,cand le ai pe toate trebuie sa stii ca nu mai ai banii in geanta .
  Altceva ce mai oferiti?
  Uitasem de transport ,Venim ca sacii de cartofi in mizeriile astea de masini ,ca nu se intereseaza nici dracu de noi iar soferiifac zilnic ciubucuri cu persoane care nu lucreaza la noi .
  De ce XXL?

 73. NETY says:

  Sotii Cristina si Radu Timis (foto), proprietarii holdingului Cris-Tim, au recurs la una din procedurile tot mai des folosite de oamenii de afaceri romani, presati de greutatea impozitelor. Cei doi au infiintat in Cipru compania Rangeglow Limited, care a preluat peste 99% dintre actiunile Recunostinta Prodcom Impex si Cristim 2 Prod Com – doua (si cele mai valoroase) din cele cinci entitati ale grupului. “Am recurs la acest procedeu deoarece in Roma­nia nu este recunoscuta legea holdingului, iar un grup de firme cum este Cris-Tim are de patimit, cel putin pe partea de impozite. In acest fel, daca vreau sa investesc in una dintre firmele din grup, atunci nu mai sunt nevoit sa platesc o mie de impozite”, a declarat Radu Timis, presedintele grupului Cris-Tim, pentru “Business Standard”.
  Mona Ungureanu,Csaba -Gabi Alexandru -Cristi Ungureanu-Camelia Slivneanu -Madalina Bica -Dan Pencea -Chifteaua,Blondu ,

 74. ZIMIPACESA says:

  Pentru noi ; salariati de la CRISTIM unitiva;
  Chiar daca toata lumea spune ca Radu Timis cunoaste conditiile de lucru si modul in care noi salariatii suntem tratati (adica valorile companiei) va rog nu ezitati si aduicetii la cunostinta chiar maine sau saptamana viitoare cand va fi la fabrica din Filipesti.
  Fac apel la toti cei care aveti o legatura mai apropiata cu D-l Radu Si d-na Cristina sa faceti cunoscute doleantele voastre
  Spuneti TOTUL NU MAI ASCUNDETI NIMIC ,
  Avem in fabrica persoane care nu fac absolut nimic si au salarii de 1500-2000 de ron iar noi care muncim din greu castigam 650. Cum calculati salariile fetele de la SALARIZARE ?
  nUMELE REPREZINTA INITIALELE COLEGILOR MEI

 75. Nae says:

  Bai cand ma gandeam ce bine era la voi cand am lucrat eu nici nu-mi vine sa cred ce naspa e acum.
  Facea Pusa la cantina un ceai bun iar nea Nelu bucataru prajituri ,d-na Dana ne dadea bonuri pachete si foarte multi bani,disciplina era disciplina cine Denisa,Dorina ,Irina,Iolanda si celelalte inginere fugeau toata noaptea dupa noi in fabrica acum sunt mare sefe…..
  d-na Zizi tipa la ele de cadea salamul dupa rame si tot degeaba iar acum isi bat joc de voi cei care duceti greul .
  Rusine lor.Au uitat cand plecau plingand prin zapada ziua la 10 dupa o tura de noapte ?

 76. Diana says:

  Toate aceste declaratii vor fi vise fara oamenii tai de baza

  Aceasta firma a putut exista datorita echipei care a condus acest bisnis
  Acum nu mai ai dacat 2 persoane de valoare in firma carora nimeni nu le da importanta ,hei scapa de clica aia de nemernice.
  Ne rugam seara cu totii ca dumnezeu sa va lumineze calea
  http://www.zf.ro/companii/radu-timis-daca-criza-financiara-ne-ar-fi-prins-la-nivelul-din-urma-cu-patru-ani-cristim-nu-ar-fi-supravietuit-4070740/Radu Timiş, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori locali, proprietarul producătorului de mezeluri CrisTim, intenţionează să dezvolte în următorii trei ani o reţea de 200 de magazine de cartier în Capitală, proiect demarat în acest an, când au fost deschise deja 33 de magazine.
  “Avem în acest moment 33 de magazine de cartier, care au fost deschise în ultimele cinci-şase luni şi vrem ca până la finalul acestui an să avem 60. Obiectivul este ca în următorii trei ani să avem într-o primă etapă 200 de astfel de magazine”, a declarat Radu Timiş, acţionarul CrisTim, companie cu afaceri de 85 mil. euro în industria mezelurilor.

  Miza, o piaţă de 11 miliarde de euro

  Magazinele mici de cartier, alimentarele şi mini-marketurile, operate în mare parte de către companii cu capital românesc, deţin în prezent 56% din piaţa bunurilor de larg consum, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare a pieţei GfK în primele trei luni din an. Piaţa de profil este estimată la circa 20 de miliarde de euro, ceea ce înseamnă că magazinele din comerţul tradiţional au rulaje anuale de peste 11 miliarde de euro.

  Timiş este cunoscut pentru deciziile de business surprinzătoare pe care le ia, mai ales după ce a decis să schimbe anul trecut de două ori echipa de management, pentru ca ulterior să se întoarcă la conducerea executivă a CrisTim după o pauză de câţiva ani, cât şi pentru rapiditatea cu care implementează ideile în business.

  Prin decizia de a dezvolta o reţea de magazine de cartier de mari dimensiuni, proprietarul CrisTim intră în competiţie directă cu reţeaua de magazine Mic.ro, concept dezvoltat de un alt cunoscut om de afaceri, Dinu Patriciu. Spre comparaţie, reţelele producătorilor Unicarm Satu Mare (mezeluri), Agricola Bacău (carne de pasăre) sau Titan Ilfov (panificaţie), aflaţi în topul primelor cinci companii în sectorul în care activează, nu depăşesc 40 de magazine. Mai mult, înainte de a demara acest proiect, CrisTim avea o reţea de mai puţin de zece magazine.

  Asul din mânecă: producţia

  Avantajul lui Timiş în dezvoltarea unei reţele proprii de magazine de mari dimensiuni este faptul că grupul de companii CrisTim are o capacitate foarte mare de producţie, care îi asigură permanent necesarul de marfă şi care îi permite stabilirea unei politici proprii de preţ.

  “Investiţia per magazin este de 30-40.000 de euro, deoarece amenajările le realizăm prin intermediul unei alte companii din grup, Sensconstruct (cu activităţi în domeniul construcţiilor – n. red.).”

  Timiş a completat că investiţiile în reţeaua de magazine sunt realizate din fonduri proprii şi că cele 200 de unităţi vor fi deschise doar în Capitală, principala zonă de interes în acest moment, pentru a putea creşte cota de piaţă a companiei pe segmentul de mezeluri de la 25% în prezent la 30-32% în cursul anului viitor.

  Singurele diferenţe între planurile de atac ale celor doi antreprenori sunt mărimea celor două businessuri, modul de aprovizionare (achiziţii versus producţie proprie) şi de servire (autoservire versus servire cu vânzător). În plus, în timp ce Dinu Patriciu vrea să deschidă aproximativ 3.000 de unităţi care să realizeze vânzări de până la un miliard de euro în următorii trei ani, fondatorul CrisTim ar putea obţine de la reţeaua de magazine de cartier vânzări de până la 60 de milioane de euro peste trei ani, potrivit estimărilor ZF pe baza unor vânzări de circa 300.000 de euro anual per magazin.

 77. Ion Pop al Glanetasului says:

  @XXL : “Fara paine la copii te lasi singur pentru ca niciodata FAMILIA TIMIS nu a dat pe cineva afara daca a spus adevarul si a adus si argumente.”
  Normal ca n-au facut-o… pentru asta au avut catei ca tine !!!
  P.S. Vezi ca au bagat gel la oferta in Mall !

 78. watson says:

  voi chiar nu aveti ce face!
  xxl are dreptate!! …SUNTETI JALNICI!

 79. Diana says:

  Uitasem , are cineva idee de ce merge asa bine sectia Specialitati
  Va spun eu datorita EI
  Bataie de joc.
  De cati bani si-au batut joc d-le noastre sefe puteam merge si noi in wecenduri pe banii firmei cum fac d-lor

 80. watson says:

  EI… despre cine vorbesti Diana?

  DD cumva? Chiar merge bine sectia specialitati!! Bravo lor…..MINERILOR!!!

 81. Horia,Closca & Crisan says:

  Din ceruri privim la voi,la patria noastra draga,
  si va veni curand si rascoala si razboi,
  Cat mai stati in teapa sa va traga!!!

 82. Horia,Closca & Crisan says:

  doi zece…

 83. horia,closca &crisan says:

  Din ceruri privim la voi,
  patria noastra draga,
  va veni si rascoala si razboi,
  Cat vor crede ca-n teapa or sa traga!!!!

 84. xxl says:

  mai fa o incercare cu “doi zece…” si poate intre timp reusesti sa te exprimi coerent.

 85. VLAD TEPES says:

  Am jucat si am castigat………………
  Iti spuneam ca noi suntem o echipa ,suntem………. si niciodata nu vor castiga ….
  Nu pot vorbi ,dar vreau sa-ti recit tie ….XXL

  De poti fi calm cand toti se pierd cu firea
  In jurul tau si spun ca-i vina ta;
  De crezi in tine chiar cand omenirea
  Nu crede dar s-o crezi ar vrea;

  Daca de asteptare nu ostenesti nicicand,
  Nici de minciuna goala nu-ti clatini gandul drept;
  Daca privit cu ura nu te razbuni urand
  Si totusi nu-ti pui masca de sfant sau de intelept;

  Daca astepti dar nu cu sufletul la gura
  Si nu dezminti minciuni mintind, ci drept;
  De nu raspunzi la ura tot cu ura
  Dar nici prea bun sa pari nici prea-ntelept;

  Sau cand hulit de oameni, tu nu cu razbunare
  Sa vrei a le raspunde, dar nici cu rugaminti;
  De poti visa dar nu-ti faci visul astru;
  De poti gandi, dar nu-ti faci gandul tel;

  De poti sa nu cazi prada disperarii
  Succesul si dezastrul privindu-le la fel;
  De rabzi s-auzi cuvantul candva rostit de tine
  Rastalmacit de oameni, murdar si prefacut;

  De rabzi vazandu-ti idealul distrus si din nimic
  Sa-l recladesti cu ardoarea fierbinte din trecut;
  De poti risca pe-o carte intreaga ta avere
  Si tot ce-ai strans o viata sa pierzi intr-un minut
  Si-atunci fara a scoate o vorba de durere
  Sa-ncepi agonisala cu calm de la-nceput ;

  De poti ramane tu in marea gloata
  Cu regi tot tu, dar nu strain de ea;
  Dusman, om drag, rani sa nu te poata;
  De toti sa-ti pese dar de nimeni prea;

  De poti prin clipa cea neiertatoare
  Sa treci si s-o intreci gonind mereu;
  Daca ajungi sa umpli minutul trecator
  Cu saizeci de clipe de vesnicii mereu,
  Vei fi pe-ntreg Pamantul deplin stapanitor
  Si mai presus de toate, un OM,
  ma RECUNOSTI?
  Am o sampanie pentru ….

 86. horia,closca &crisan says:

  …timpul trece,…

 87. Cozma says:

  xxl… xxl… a ce naiba suna asta … cred ca a numar de BMW sau de Audi … mai trebuia p-aicea si “fara numar , fara numar”… bine mai xxl ca ti-ai declinat tu identitatea si-ti pasa ! Nu cred ca tu ai ridicat ceva in firma asta ( in afara de lazi ) si-ti pasa doar de scaunul tau pe care nu esti batut in cuie ! Ai grija, ca de ce te ridici mai sus, d-aia cazi mai tare !!! Tu si cu alde watson ( Sherlock pe unde umbla ??? ) ne-ati facut sa fim jalnici si mai aveti si neobrazarea sa ne-o trantiti in fata !!! Nu v-ar mai ajunge ziua de maine !!!!

 88. VLAD TEPES says:

  Dar sentimentele raman

 89. monica says:

  A fost odata, ca niciodata, un chiosc de cartier care in 10 ani a devenit liderul industriei de procesare a carnii. Dupa ce patronul a vazut ca, chioscul lui s-a dezvoltat asa de mult ( ” Sarpele cand se ingrasa, iese in drum ” ) s-a gandit ca ar fi bine sa aduca oameni cititi, cu experienta in multinationale si in proceduri de lucru rigide, care sa faca firma sa creasca mai mult, mai mult si care sa-i inlocuiasca pe oamenii cu care firma a ajuns lider in domeniu. Oamenii schimbati stiau practica, dar ii omora teoria, oamenii noi stiu foarte bine teorie, dar cu practica e mai greu, deoarece in industria in care activeaza Cristimul trebuie sa stii anumite lucruri, daca nu o iei la vale, din nefericire pentru patron si din fericire pentru concurenta. Daca acesti manageri, nu isi dau seama la timp de haosul care ia proportii in jurul lor, s-ar putea ca la un moment dat firma sa fie cumparata de niste oameni care isi vor dori investitia amortizata, ceea ce ei nu or sa poata rezolva si s-ar putea sa plece cu multe cutii de conserve dupa ei.

  Oamenii vechi si care au adus firma pe locul 1 in industrie sunt in momentul de fata vanati, iar in locul lor sunt adusi oameni pusi pe capatuiala sau care habar nu au cu ce se mananca industria in care activeaza firma. este pacat ca dupa atatia ani de munca sustinuta nimeni nu misca un deget. Probabil o sa miste cand va fi prea tarziu.

  Si inainte se faceau angajari prin P.C.R., dar erau adusi oameni care doreau sa castige bani, experienta si dezvoltare profesionala, acum vin oameni tot prin P.C.R., dar ei au “experienta”, sunt “dezvoltati profesional” si vor sa castige bani ( nu stiu cat, dar pentru foarte putin timp ). Cei care vin de la liderul incontestabil al industriei de tutun din Romania au un mare atu……….asta ca si pont.

  Se vorbeste intr-una despre transparenta totala si sa se vorbeasca deschis, tocmai pentru a avea motive sa te expulzeze ca pe o masea stricata. Pacat, mare pacat.

  Pentru cei care vor sa vina aici le spun sa se gandeasca de doua ori inainte, in afara celor de la firma mai sus mentionata. Daca vin aici pe bune vor avea un salariu jenant, cei care vin prin P.C.R., vor avea viata frumoasa si salariu frumusel, cu conditia ca relatia sa fie cocotata foarte sus in copac.

  Ca si rating inainte de descalecarea noului Voda, acum 2 ani: 10, sincer va spun.

  Cu indulgenta, acum:

 90. nicolae ceausescu says:

  Dragi preteni si tovarasi,socialismul se cladeste prin elan muncitoresc!!!Dragi tovarasi,ati auzit de spionaj industrial,ei bine asta se intampla cu aceasta firma!!!oare nu vede nimeni ca actuala conducere duce firma spre faliment,prin simplul fapt ca lasa de dorit calitatea produselor !!!Oare cate produse mananca actuala conducere ,cred ca nici la dusmanii lor nu le recomanda!!!Aceasta firma merge INCA din inertie…!!!Tot respectul pentru D-l Timis si familia dumnealui,traiasca o mie de ani,dar eu as da afara toata conducerea ,se gasesc altii sa conduca pe salarii decente,nu astronomice!!!Care sa conduca din placere nu pentru un scaun bine platit si un salariu cum nici in occident nu se viseaza!!!TOT INAINTE TOVARASI!!!

 91. Ioana says:

  Avem de ales intre A PUTEA şi A NU PUTEA… depinde de noi daca ne ridicam si luptam sau ramanem cazuti si pierdem !Chiar credeti ca doare pe cineva de sus vaicareala noastra ? Ei nu vad decat un singur lucru : ca suntem jalnici … si au dreptate !!! Voi chiar credeti ca V.I.P.-urile noastre au remuscari noaptea pentru ca X sau Y nu a putut sa-i ia copilului ghete noi de Craciun sau de Pasti pentru ca EI i-au bagat mana in buzunar ??? Aiurea ! Traim un simulacru de capitalism salbatic in care nu ne mai doare de Ali cel de langa noi care leaga la sasesc ci in care fiecare este cu vaginul ma-sii !!! Si pentru asta ei aplica cu succes dictonul “Divide et Impera !” Am mai auzit una zilele trecute : “eu platesc ciobanii, nu oile !!!”. Ganditi-va la asta !

 92. Horia,Closca & Crisan says:

  Aveti rabdare copii,veti vedea cä Dumnezeu nu doarme ,si intr-o zi il va vedea si pe cel flamand!!!Cand le va fi lumea mai draga ii va lovi!!!Au fost unii care credeau ca nu vor pleca niciodata din firma ,alde V.B.,C.M.,V.T.!!!GOOD is the D.J.!!!

 93. Ion Pop al Glanetasului says:

  Stie cineva ce s-a intamplat cu cei care n-au vrut sa faca cerere de concediu ????

 94. Dreptate says:

  Am citit cu atentie comentariile.99% dintre cele spuse sunt reale,si din pacate dupa cate cunosc,se continua si acum (ex:concedii fara plata,cu obligatvitatea de a veni la munca,sau concediu de odihna tot cu prezenta la munca etc).Se spune ca poti face rau foarte usor si bine mai greu,valabil mai ales pentru oamenii saraci cu duhul(sunt multi in CT),si se numesc si “manageri”,o functie care atarna foarte greu in general,mai ales in companii puternice din multe puncte de vedere.
  La CT din pacate se face treaba cu “oameni din linia a 2 a” cu multa “experienta” in domeniu si cu mult “caracter”,”manageri” care trag cu dintii doar pentru functia care o detin,daca pleaca in alte companii sunt de nimic.
  Multa sanatate!

 95. watson says:

  Cozma…. esti liderul minerilor cumva?
  Parerea mea e ca sunte-ti niste rotite nesemnificatie care nu aveti ce sa faceti decat sa comentati aiurea….. sau faceti parte din cateoria celor dati”afara”…sau in curs??

  DEJA COMENTATI PE LANGA SUBIECT! PUNCT.

 96. xxl says:

  Cozma, jalnici v-ati facut singuri.
  Va plangeti de mila cat sunteti voi de nefericiti si de oropsiti dar lenea e cat casa pe voi si pentru ca tot nu aveti treaba aveti timp de scris.Sau poate daca esti un “ex” nu ti-ai gasit un alt loc de munca la cat esti de competent.
  Tu Dreptate esti chiar pe langa de tot.Are dreptate watson.
  din pacate pentru tine si altii ca tine, “din cate cunosti tu”, nu este nimic adevarat.”Nu sti de-asteaaaaa!!!!!!!”

 97. xxl says:

  Multumesc Vlad Tepes oricine ai fi TU.
  Tepes stie……

 98. Cozma says:

  @xxl & co. ( recte watson si bibicu + ailalti ) :
  nu, nu-s liderul minerilor ( si nu v-ati dori sa fiu ! ), vine de la Cozma Racoare ( ce vrei, am facut doi ani la “umbra ” ) din nefericire nu fac parte nici din categoria celor dati afara, nici din a celor “in curs” si spre deosebire de voi NU postez in timpul programului.
  Ce nu-i adevarat ? Ca obligati oamenii sa faca cereri de concediu fara plata sau de odihna si-i obligati sa munceasca ? Nu-i adevarat ca se lucreaza sambetele si nu-i platiti pe oameni ? He, he, pe cine aburiti voi ??? Nu va convine ca ne varsam ofurile pe blogul asta ? Nu va obliga nimeni sa le cititi si sa raspundeti – subliniez – in timpul programului , mai ales !
  Stati naibii si asteptati-va sfarsitul acolo, in turnurile voastre de fildes si nu ne mai jigniti cu prezenta voastra ! Lasati-ne in durerea noastra pe noi astia puturosii si jalnicii de pe urma carora va luati salariile si bonusurile alea nesimtite !

 99. ZORO says:

  Ba leprelor ,capuselor ,Cozma si Dreptate au perfecta dreptate,Watson esti un rahat in ploaie,te supara adevarul unde p.. matii mai gasesti tu un serviciu ca asta,va invartiti cu o hartie de la un birou la altul,frecati menta ,daca as fi patron v as fi dat demult afara nu sunteti buni de nimic,vai mamicutza voastra de NESIMTITI!!!Ati ajuns o clica ,va tineti unii pe altii in brate si inventati noi posturi de biromani,sunteti cate doi pe un post!!! CRISTIM=MINA de AUR pentru voi NESIMTITILOR!!!

 100. Smiley says:

  Hai ,lasati supararea sa va dau o veste buna.Luna viitoare vam lucra in cele 4 zile de Co sa platim copacii lui DD ,BINE CA SI-A PUS SI BRAZI POATE ARE NEVOIE.

 101. DAN says:

  zero – cum iti poti permite sa-l faci pe WATSON rahat.

  Nemernico este ultima prsoana devotata firmei ,celorlalti le-ati facut de petrecanie.

  Atentie cat de curand vei astepta la usa EI cum asteptai la CM plangand……..
  Salutari la Horia ,Closca siCrisan

  Te pupa DJAN

 102. Tudorel says:

  Bine te-am regasit , Cristim !
  De-abia m-am intors din concediu (pe bune !) si am primit o veste super : trebuie sa fac iar cerere de concediu… 🙂 M-am hotarat, nu mai fac nici eu nicio cerere de concediu fie el de odihna, fie fara plata. Sa vedem daca le da mana sa-mi faca ceva pe chestia asta . Ar trebui sa faceti toti la fel, nu sa le mai faceti jocurile murdare la toti parvenitii din firma. Pai alta solutie ca sa mai creasca profitul nu au, doar asa mai pot sta in scaune : bagandu-ne noua mainile pana la coate in buzunar. Caci calitatea e cum e, preturile sunt cele mai mari din piata, de unde altfel decat prin furaciuni sa mai dea bine la patron ??? Sa traiti bine !!!
  P.S. Am descoperit imnul firmei :http://www.youtube.com/watch?v=YF6nWL8ni_s&feature=related

 103. Andrei Prunescu says:

  Sa-mi dati zile fara plata,
  Sa v-o pun in gat odata,
  Le voi munci cu bucurie ,
  Pe plantatie-n sclavie….!!!

  TEXT:Andrei Prunescu,
  Muzica:Maricel Pavescu
  Coregraf :Salam Victoria

 104. Ilie says:

  Smiley ai inebunit toata fabrica vorbeste de copacii visurilor ei,ce dracu vor mai nascoci nemernicile astea in loc sa ne usureze munca ne usureaza punga
  Ferice de sotii lor,Da traiesc intr-un stup unde avem si doici si regine dar si trantori
  Daca regina alearga si face miere trantorul freaca acul …………..
  …Stiai ca si eu m-am dat cu trantorul tau……….
  Te iubeste nestemat chiar daca iar te-ai umflat
  dACA TOT DATI DEDICATII ,as vrea sa va dedic si eu o melodie
  http://www.youtube.com/watch?v=EHvpN7T5l3k&feature=related

 105. xxl says:

  Nu trebuie sa mai demonstreze nimeni nimic.
  Se vede clar ce educatie si din ce categorie de oameni faceti parte, dupa limbajul folosit si dupa dedicatiile de cocalari pe care le dati.
  De critici, de mizerii si de aruncat cu noroi e in stare orice om de nimic dar …aveti cumva vreo idee salvatoare,sau de imbunatatire daca tot va pasa? NU,va spun eu ca nu aveti.Aveti doar grija altora.Stiti… cainele moare de drumul lung si prostul de grija altora?
  In continuare sunteti pe din’afara si nu cunoasteti realitatea, dar va dati cu presupusul.
  Atat puteti, atat faceti si nu-si mai au rost comentariile.

 106. nicolae ceausescu says:

  Draga tovarase xxl ” dar …aveti cumva vreo idee salvatoare,sau de imbunatatire daca tot va pasa?” ,da avem ,suntem unii care pot conduce firma si a o pune pe picioare ,sa mearga ceas elvetian pentru ca nu ne intereseaza doar sa luam salariu de mii de euro ci sa fim mandrii ca avem o astfel de firma!!!te intreb cate produse consumi de la…?!!!cred ca niciunul!!!De calitate inainte de toate ai auzit?Fum fara foc nu iese!Hotul striga hotii!!!…
  O,o,o!!! idei de inbunatatire avem:
  1:sa va taie voua celor de sus din salariile enorme nejustificate,cat la suta din timpul de lucru il alocatii firmei si cat placerilor voastre vicioase,fumat ,baut cafele?
  O tigara 10 min X10 tigarete=100 min,deci aproape 2h!!!pe putin….???
  2:sa va reduca nr. de biromani
  3:muncitorii sa fie platiti cu un salariu mai decent ,pentru a si da interesul si a fi responsabil la locul de munca,si SA FIE MANDRII CA LUCREAZA LA CRISTIM
  Te intreb daca TU TOVARASE ai putea trai decent cu 100€ pe luna cand toate preturile au urcat?
  3:sa nu va mai dati mari si tari ca revolutionati voi procesele tehnologice de fabricatie !!!daca nu aveti habar stati in banca voastra
  4:
  5:
  …..
  Si inca mai avem!!!Mai vorbim ,XXX sau XXL?

 107. neutru says:

  Nu as fi vrut sa ma amestec in troaca asta dar….oricat as fi de neutru nu pot sa nu constat ca ati alunecat in altceva

  Acum e clar!!!!
  Idei salvatoare concrete nu ai,dar vrei sa conduci firma.
  Lasa demagogia ieftina “…nu ne intereseaza doar sa luam salariu de mii de euro ci sa fim mandrii ca avem o astfel de firma!!!”
  Cine sa te creada ?!Ori sunt bani prea putini, ori vrei sa fi mandru.ce vrei defapt cred ca nici tu nu sti.
  Nu vezi ca esti ridicol?

 108. nicolae ceausescu says:

  ”Cine sa te creada ?!Ori sunt bani prea putini, ori vrei sa fi mandru.ce vrei defapt cred ca nici tu nu sti.”
  Bai pizda matii de jigodie ,vezi ca esti o lepra!!!Sunt bani putini cei 130€ pe care ii iau eu,nu vreau sa am ca voi 4ooo ron, 7000 ron sau 15000 ron!!!
  si mandru as fi daca as avea acel salariu din care sa imi pot asigura un trai decent si un program de lucru conform codului muncii!!!Cum adica sa mi dati concediu cu sau fara plata cand voi aveti profit ,ce noi nu stim ca fabrica merge de la bine spre super bine ,si investiti in prostii!!!Copacii un lucru bun ,nu sunt impotriva!!!Voi sunteti ca tiganul cand s a vazut imparat si a futut o si pe ma-sa!!!
  De la voi cei din conducere pleaca toate propunerile de concedii fara plata sau dracu stie ce metode mai inventatii,sa pareti grozavi in ochii patronului!!!nu vreti sa venim si cu porcii de acasa sau cu bani!!!
  Mai nou ati luat si amaratul ala de pachet care era o mica luminita la capatul tunelului,de acum cica se da in functie de rezultate,la aprecierea sefului!!!Sa vedeti discutii ce apar pe motive de discriminare!!!Ce darcu aveti in capetele alea secii ,Dumnezeu stie!!!

 109. Andi says:

  Felicitari frumoaselor ati reusit sa-l matrasiti si pe Ilie Valeanu .
  Veti realiza o mare diferenta intre ce ati aruncat si ce atioprit .
  Uitasem il mai aveti pe Ion Creanga, omul care vorbeste dar nu munceste .

 110. Lulu says:

  Pentru XXL ,vreau sa fac si eu o dedicatie speciala, pentru dumneavoastra si prietenii dumneavoastra.
  http://www.youtube.com/watch?v=n2H7V7fIabA&feature=related

 111. Adriana says:

  Foarte interesant,am lucrat si ieu acum 6 ani dar nu pot crede asa ceva.
  Chiar asa de mult s-au schimbat lucrurile in fabrica ?
  Pacat de ceea ce a fost!

 112. nicolae ceausescu says:

  si ce p.. matii idei salvatoare concrete vrei!!!sa vi le dea pe tava ?
  dar zahar nu vreti?puneti-va mintea la munca,daca aveti ce!!!Ridicola esti TU manca-mi-ai p..!!!nu fac demagogie,asta o faceti voi in fata patronului,caci numai voi cei din conducere aveti idei tampite de genul concedii fara plata sau c.o. obligatoriu,ce dracu veti mai inventa pe viitor?Poate vreti sa aduca porcii de acasa si bani in plasa!!!Poate si ouale barbatilor!!!
  Andi ai dreptate ,am auzit si eu ca a plecat Ilie,cred ca de scarba fufelor,saracul n a mai suportat prostia care e constanta si molipsitoare acolo la voi!!!

 113. Marian says:

  Daca vorbiti de conditii,vorbiti de calitate,haideti sa discutam si desspre programul de igienizare!!!!!
  Varza frate ,vreti cateva imagini cum arata cimbarele,ramele sau chiar utilajele?
  Veti avea

 114. Mircea says:

  E adevarat ca s-a dat drumul la pescuit la balta lui D-nu Radu?
  Unde e balta asta? si cat costa pe zi ? e adevarat ca se face reducere pentru salariatii CRISTIM
  Apa creste .CRISTIM peste

 115. nicolae ceausescu says:

  Tovarase Marian,tin sa te contrazic,din cate stiu eu igienizare cat si curatenia,ESTE EXEMPLARA!!!Am vazute multe firme in domeniu ,dar curatenia si igienizarea de la Cristim nicaeri!!!Este una din cele mai curate fabrici!!!Unde ai vazut tu cimbare si rame murdare?!Poate inainte de spalare!!!Controlul sanitatiei se face zilnic si periodic!!!Alta e problema ca muncitorii sunt tratati ca pe copii Isaurei!!!

 116. Marian says:

  Bai Ceausescule de unde dracu sti tu daca nu iesi din birou decat la masa?
  Vei vedea ca igienizarea este exemplarA ……?(te fak eu de kk cand iti voi demonstra )
  Peste tot mai ales la F.A. jeg frate nu jucarie,de nar mai manca copilasii mei nimic si dastea n-as mai da!
  Ia pune tu mana pe inimioara ta si jurate tu ca totul e OK cu igienizarea
  mazga,mucegaiul,etichetele masluite si altele daca nu le stii ti le poate spune d-na Andreea doar e manager la siguuranta alimentului !
  Ce persoana competenta -nu degeaba CRISTIM e liderul mezelurilor,datorita tie ZANA ZANELOR

 117. nicolae ceausescu says:

  Tovarase Marian,hai sa nu exageram,si sa nu ne batem joc de acest site ,sa fim corecti si drepti,sa spunem numai adevarul,o sa mi fac o adresa de e-mail si sa mi dai si mie acele foto ca eu nu te cred!!!am lucrat acolo si stiu ca este curatenie ,ca se consuma foarte multa apa si detergenti fata de alte firme unde vedeam o pardoseala mazguita si alunecam cand mergea,nu dau nume ptr antireclama!!!Dumnezeu e sus,altfel nu mai consumam produse nici la cantina ,si nici nu mai cumparam!!!daca merg pe la cristim si vad mazga sau mucegai eu personal o mananc!!!Cristim e liderul ptr produsele de dinainte dar va cadea,el merge inca din inertie precum o locomotiva fara conductor,ptr ca lumea cumpara inca produse ,dar sunt multi care incet ,incet renunta la ele ptr alte firme concurente!!!

 118. Lotrita says:

  Marian,Ceausescu ,XXL sau Paunescu ,dragii mei cu totii stim de unde-a inceput CRISTIM
  N-au primit nimic din cer ,dar nu a fost nici un mister.
  Cu multa sarguinta ,cu multe sacrificii cativa oameni celebri au creeat servicii.
  Cine credea vreodata ca se va intampla ,ca ca de la noi din sat ,in fiecare zi ,vreo 3 autobuze ticsite de tarani ,sa fie duse frate la facut de salam .
  Noi nu stiam nimic despre acest servici ,dar datorita lui ,noi ne-am crescut copii si asta cinste lui.
  Ceea ce a pierdut nimeni nu-i poate da ,dar Dumnezeu dragutul se poate compensa.
  Iar pentru voi ,cei ce-ati avut noroc, macar un “Buna ziua nu ar stica deloc”.
  Buna ziua d-le Sipica Ion din Valea Lunga ,Stubee sa-i dea d-zeu sanatate si parintilor dumneavoastra.
  Daca nu era acest om CRISTIM nu exista .Acest mit exista datorita lui si echipei formate de el in anul 2000.

 119. Cozma Racoare says:

  Bai xxl-ele, iar te bagi in seama p-aicea ??? N-ai priceput ca nu vrem sa te cobori pana la noi (decat pe geam, de la etajul 7, poate… sau mai bine 12, ca sa fim siguri !!! ) Baaaa, asa suntem noi astia care tragem pentru voi : needucati, inculti, cocalari si jalnici.. da’ de pe munca noastra se plimba un lingau slinos, mic si gras ca tine in masini de lux, imputitule !!!
  Ia zi-ne bai tu, care-i realitatea pe care noi n-o cunoastem ??? Ai bagat firma in faliment si o scoti pe banii nostri ??? Vezi ca s-ar putea in curand sa ne organizam! Si cand o sa ai pana pe dreapta spate dimineata, sa sti ca te-am privit cum dormi !!!
  P.S.
  Vrei solutii ??? Iti dau eu una : KCN. Da’ vezi s-o iei cu putin zahar, ca e un pic amara la inceput!

 120. Argint says:

  Puscariasa sau Cozma Racoare ce te tot freaca grija de XXL doar sunteeti egale ….in salariu
  Ce tot invoci atitea discutii,cand oamenii pleaca cu lacrami in ochi de felul in care le vorbesti ,o vei urma pe prietena ta Viviana T cat de curand.

 121. Dudu says:

  Bai Ceausescule vezi ca d-na director deja o propus spre aprobare setul tau de masuri
  nicolae ceausescu spune:
  Draga tovarase xxl ” dar …aveti cumva vreo idee salvatoare,sau de imbunatatire daca tot va pasa?” ,da avem ,suntem unii care pot conduce firma si a o pune pe picioare ,sa mearga ceas elvetian pentru ca nu ne intereseaza doar sa luam salariu de mii de euro ci sa fim mandrii ca avem o astfel de firma!!!te intreb cate produse consumi de la…?!!!cred ca niciunul!!!De calitate inainte de toate ai auzit?Fum fara foc nu iese!Hotul striga hotii!!!…
  O,o,o!!! idei de inbunatatire avem:
  1:sa va taie voua celor de sus din salariile enorme nejustificate,cat la suta din timpul de lucru il alocatii firmei si cat placerilor voastre vicioase,fumat ,baut cafele?
  O tigara 10 min X10 tigarete=100 min,deci aproape 2h!!!pe putin….???
  2:sa va reduca nr. de biromani
  3:muncitorii sa fie platiti cu un salariu mai decent ,pentru a si da interesul si a fi responsabil la locul de munca,si SA FIE MANDRII CA LUCREAZA LA CRISTIM
  Te intreb daca TU TOVARASE ai putea trai decent cu 100€ pe luna cand toate preturile au urcat?
  3:sa nu va mai dati mari si tari ca revolutionati voi procesele tehnologice de fabricatie !!!daca nu aveti habar stati in banca voastra
  4:
  5:
  …..
  Si inca mai avem!!!Mai vorbim ,XXX sau XXL?

 122. Cozma Racoare says:

  @Argint : te inseli complet ! Nu-s nici sefa, nici sef, asa ca nu am cum sa am salariul egal cu al lui xxl ( despre care am totusi o banuiala destul de mare ca nu este femeie asa cum crezi tu, ci barbat ), TOTI oamenii cu care vorbesc eu imi raman prieteni sau macar amici, de mine nu s-a despartit nimeni cu lacrimi in ochi pentru ca n-a avut de ce… Repet : nu-s sefa si nici sef !
  Prima consecinta logica : n-am fost prieten nici cu Viviana Tudose ;
  A doua consecinta logica : ma intreb daca nu cumva incerci sa ma decredibilizezi bagandu-ma in tagma bosilor … Daca esti salahor ca si mine, iti urez o seara buna si la fel tuturor colegilor nostri !!! Daca esti vreun limbric infiltrat pe-aici, atunci mars la kkt ! Tu alegi unde te incadrezi !

 123. fostu' says:

  ultima bomba…s-a dat drumu la curvasareala in Cristim!!! zice ca dl Alex si-a tras amantade nivel inalt: Dna dir de productie Dorina…in alte vremuri asemenea comportament se sanctiona aspru prin ‘sut in c”din firma’…si pe ei ii astepata acelasi lucru numai sa afle dna Timis. mai grav e ca astia doi sunt insurati si cu copii acasa …Rusine!!

  ce-am fost si ce-ati ajuns…

 124. Fane says:

  ce nu stiati de asta?
  Rusine ,sa va spunem noi, ce sa intamplat la munte pe banii lui RT.
  lA Recunostinta in fabrica sex se face regulat,imi amintesc ca dupa petrecerea in care DD s-a cuplat cu Alex am primit si un e-mail ,dar d-l RT orbit de incredera d-nei DD a inteles ca de fapt este o capcana impotriva ei .
  Oare de asta si-a lasat barbatul?
  Felicitari Dan Conu pentru oamenii competenti pe care-i promovezi.
  Intrebarea zilei!
  Stie cineva care este suma pe care d-na DD si d-l Alex o ridica lunar?
  Felicitari d-lui Radu Timis pentru increderea accordata acestor oameni care neglijeaza familia.
  Valorile Companiei ?

 125. Lidia says:

  Fceti soro reclama la salam saSEX

 126. Nicoleta says:

  Buna, Chiar credeti ca ne intereseaza relatiile extraconjugale pe care
  d-na Dorina le are ?Toata fabrica vorbeste ,stiam inainte de a citi aceasta postare,Ce ma deranjeaza mai mult este faptul ca aceste abateri disciplinare sunt incurajate ! Hei fratilor doar nu va asteptati sa fie chemata la Comisia de cercetare disciplinara?
  Fam Timis stie de acest amanunt? De la cine?
  Noi ne chinuim sa facem productie si directoarea face SEX .Felicitari.

 127. Nicoleta says:

  Tara arde si baba se paptana .
  -cu papica naveti traba
  Voi nu aveti nici o grija ,sunteti serviti regeste-n OFFICE ,cu tot ce e mai bun ,ba chiar si in birouri pe cand noi nu mai stim de meniul din cantina :mazare fasole verde o zi pe saptamana cartofi si toata lumea se vaita de costuri
  Nu mai ne amagiti cu nemernicele alea din cantina dau numai cui vor ele portii pe care le au sub tijghea iar atunci cand ajung la linie primesc portia deja pregatita.
  Paznicii sevesc masa ca directorii ,nu stau la rand iar in farfurie lor primesc OLL INCLUSIVE .
  De ce ?
  Pentru a facilita unele avantaje!!!!!!!!!!!!
  tichete aveti si super masini de serviciu ,
  Concedii sub forma bonusului de performanta iar noi cfp
  in afara salariilor fabuloase mai primiti si diverse atentii IAR CALITATEA PRODUSELOR LASA DE DORIT .!!!!!!!!!!!
  Unde mai gasim calitatea salamului sasesc?
  dar a cw din piept de pui?
  Stiu eu ——–La firmele concurente unde cei mai buni colegi ai nostrii ingineri pe care Denisa Spurcata si Dorina Dobre alaturi de Daniela Ciobanu cele 3 mari sefe in viitor …………

 128. Vlady says:

  Cristi Bistriceanu, Dani Hodina, Ghergu Ion, Bogdan Vasilache, Lili Novacek ,un sut in fund un pas inainte ,toti au un loc de munca foarte bime platit iar majoritatea au fost ajutati in gasirea unui loc de munca de catre fostii angajati CRISTIM care la randul lor au fost aruncati in ploaie de nemernici.

 129. xxll-reloaded says:

  Buna….fratilor…surorilor …!
  va urmaresc de f mult timp si toate discutiile voastre sunt interesamte… dar,exista un DAR:
  DE CE NIMENI NU ARE CURAJUL SA SPUNA ACESTE LUCRURI IN SEDINTELE APROAPE LUNARE DIN CANTINA care se fac in prezenta lui RT ???..ma refer la persoanele care inca mai lucreaza in firma…….de ce?

 130. IOANA says:

  xxll-reloaded : poate pentru ca :
  1 – noi cei din linia I nu avem deosebita onoare sa fim invitati la sedinte;
  2 – cei care sunt acolo ori tin de fotolii ( ca la ce bani se iau prin birouri…) ori sunt pupinfundisti care aplauda la comanda;
  3 – daca am fi acolo si am deschide gura, incepand cu ziua urmatoare am fi “rugati” sa ne dam demisia ! Nu crezi ??? Ia citeste aici :

  http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_76562/sefi-de-la-cris-tim-auto-fac-o-serie-de-abuzuri.html

  Ca sa n-ai dubii, uite si varianta needitata, unde apare scumpa noastra firma :

  http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_76554/ore-de-noapte-neplatite-la-cris-tim-la-soferi-de-noapte.html

  (surorilor si fratilor , cititi si voi ca sunt interesante raspunsurile avocatilor )
  Asteptam sugestii !!!

 131. Cozma Racoare says:

  Iete nenea , xxl a-nviat !!! Si io care speram sa-mi urmeze sfatul si sa ia KCN !!! Da cre’ ca sa uita pa goagal si sa prinse ca-i cianura 🙁

 132. PRO says:

  Tare!
  Puneti mana si munciti in loc sa va plangeti toata ziua!
  Am pierdut jumatate de ora citind cu stupoare cat sunteti de inculti si de frustrati!

  Exista o vorba buna: Nu va place, cautati in alte parti, pe alte plaiuri! Dar eu cred ca va place, sperati doar sa obtineti ceva cu jigodismele astea fara margini.

  Fara suparare! Nu sunteti in stare de altceva decat sa comentati? Tzatze ce sunteti! Puneti mana si trageti pentru traiul vostru si faceti ceva in viata! Cine a vrut, mereu a facut!

  Nu va obliga nimeni si nimic sa fiti angajati undeva. Este alegerea voastra, asa ca treceti la fapte nu la vorbe!

  Hai pa! si inchei orice contact cu acest comment section fara pic de scrupule!

 133. Jan says:

  Dorim sa luam legatura cu romani aflati in strainatate, interesati sa vanda produsele noastre in tarile de rezidenta. Contactati-ne !

  Cris-Tim este o afacere de familie, construita cu munca, tenacitate, seriozitate si dragoste de cuplul CRISTINA si RADU TIMIS.

  Cris-Tim este liderul pietei de mezeluri din Romania din punct de vedere al volumelor si al notorietatii brandului. Este inovativ, dinamic si creativ intr-o piata foarte competitiva.

  Pozitia de lider este una din cele mai motivante cand este vorba de alegerea consumatorului, de aceea Cris-Tim isi focuseaza activitatile pentru a ramane lider.

  Astazi Grupul Cris-Tim reprezinta o forta sustinuta de toate companiile sale membre. Cris-Tim este o afacere puternica, recunoscuta si extrem de apreciata in economia Romaniei.

  Mezelurile CRISTIM sunt produse în trei fabrici specializate, la Filipestii de Padure. In cele trei unităţi de producţie distincte se obtin specialităţile şi şuncile, produsele crud-uscate şi mezelurile fiert-afumate.

  CRIS-TIM dispune de cele mai noi tehnologii din domeniu. In fabricile sale, liniile de productie sunt proiectate dupa cele mai noi standarde europene.

  CRIS-TIM are cel mai modern laborator fizico-chimic din tara, laborator în care s-a investit un milion de euro. Laboratorul permite independenta din punct de vedere al analizei de fiecare zi a sarjelor procesate.

  Fabricile de mezeluri de la Filipestii de Padure reprezinta cea mai importanta investitie romaneasca din aceasta zona.

  Cris-Tim este un ADEVARAT SUCCES!

 134. vox says:

  Am citit din intamplare si mi se face greata de voi astia care muriti de invidie si nu sunteti in stare sa munciti sa ajungeti la nivelul lor, a directorilor care au o responsabilitate sa conduca un brand precum CRIS TIM. Voi sunteti niste mogofani care incercati sa faceti rau unor persoane care au ajuns prin munca la mai bine iar voi nu sunteti in stare nici sa ridicati capul din rahat. De ce nu aveti tupeu sa mergeti la acele persoane sa le spuneti in fata? NU? DE CE? Asa ca ciocul mic ca intra musca.Hai pa ca mie greata de voi.

 135. vox says:

  PENTRU FOSTU: tipule nu e problema ta ce se intampla la nivelul ala ca tu nu ai cum sa ajungi pana acolo;asa ca taci din gura bagate sub patura si fa-ti o l__a ca oricum numai de asta esti bun, asa ca aruncate la primul tomberon de gunoi ca puti

 136. Tudorel says:

  @PRO(STI SI CASTIGI) si vox ( populi, “box” dei ! ) : din toata greata, micimea sufleteasca si neputinta intelectuala care se degaja din ragaielile voastre, rezulta doar eterna drama a sefilor care ajung si ei pe aici, prin “bunavointa” vreunui catel sau a vreunei amante frustrate de tupeul nostru si impotenta voastra ( dar am sa incerc sa ma cobor la nivelul vostru si sa va mai explic odata – daca nu reusesc sa va fac sa intelegeti, imi fac mea culpa singur ) :
  nu pricepeti ca nu e vorba de invidie pentru indivizii aia ( voi ) care din pacate ne conduc, pentru ca jigodiile astea ( voi ) au ajuns acolo unde sunt prin concurs de cantat la fluier cu gusa, bagat limbile in urechi si proba eliminatorie – mancat kkt in toate punctele cardinale. Noi “mogofanii” ( apropos, mai vox ( populi, “box” dei ! ) forma corecta este “mocofani”… mai pune si tu mana pe DEX ca te faci de cacao cu fiecare litera pe care o tastezi !!! ma intreb cu groaza ce te faceai daca scriai de mana ????) vrem doar sa ni se arate RESPECTUL promis – si meritat – pentru ca daca noi nu ne-am face treaba, voi n-ati exista ca sefi si n-ati beneficia de toate avantajele materiale pe care vi le acordati singuri voi intre voi, cu atata darnicie… stiti care-i cel mai mare respect pentru noi ??? Modul in care ne tratati ca OAMENI si leafa cu care ar trebui sa plecam acasa la copii. Si se vede cum ne respectati… cu zile de CFP sau odihna muncite cu forta , amenintari si alte mizerii zilnice… dar la gradul vostru de educatie si cultura nu ma mai mir de nimic 🙁 … si la fel ca si Fostului si a altora mi-e sila sa tipe la mine o curva sau un incult ! N-ati invatat nimic bun de la adevaratii sefi care au ridicat firma… ati luat-o ca o floare si acum va stergeti posterioarele slinoase cu petalele ei ! Pana cand o sa ma hotarasc sa va zic adio, lasati-ne sa traim cu iluzia ca va fi totusi mai bine si cu speranta ca s-ar putea sa existe un Dumnezeu (daca exista, ati pus-o !!! 😉 )
  Mai PRO(STI SI CASTIGI) de ce esti pesimist ? Pai in infatuarea ta vezi doar partea goala a paharului – faptul ca ai pierdut o jumatate de ora citind ( saracul de tine !.. cred ca actul in sine ti-a epuizat la maxim bietii neuroni suprasolicitati… ) si ai mai ramas si cu stupoarea pe creier cand ai aflat ca nu te iubeste lumea ! Mai bine vedeai partea plina a paharului : faptul ca esti informat despre adevarata stare de spirit din firma ! Pai mai draga bos ( singularul in latina de la “bovis” – precizez asta ca nu cumva sa te incanti ca te recunosc de sef !!! ) noi pentru ce crezi ca tragem ? Pentru traiul nostru tragem, mai draga bos ! Si vine unu’ca tine si ne baga mana in buzunar pe fata si mai vrei sa ne si guduram in fata ta cum faci tu la picioarele sefilor tai !!! Sictir ! Analfabetule !!! Ma luai de bietul vox( populi, “box” dei ! ) care poate doar a gresit o litera, dar tu spui “acest” comment section, cand era corect “aceasta”… ca sa nu ai scuze pe viitor ca n-ai stiut si sa-ti scalzi linistit mai departe incultura in lumina reflectoarelor ( pe limba ta : sa te faci singur de kkt ) afla ca traducerea “comment section” este de genul feminin !
  Asa ca acum va puteti baga in gat linistiti unghiile alea roase din cauza atator nopti nedormite de grija noastra si a firmei, oricum nu va apreciem si nu va respectam ca pe cei dinaintea voastra. Nu sunteti nici macar la degetele lor mici de la picioare !
  Noapte buna, Cris si Tim !!!
  P.S. Mai draga voi astia din sfere inalte, ce-i cu tonul asta din ce in ce mai aspru ??? Simt in el o urma de ingrijorare … nu cumva ati aflat ca ne unim si va e frica de ce urmeaza ??? Think about !!!

 137. Gadet says:

  Daca noi tati il vom sprijini pe Tudorel ,conditiile noastre de munca sigur se vor schimba,insa nu uitati asta nu inseamna decat disciplina corectitudine si in final rodul acestora:bonusuri,salariu si altele
  Tudorele da-i drumul frate la treaba si reconstrueste CRISTIMUL,toate astea vor putea fi facute atunci cand fam:Timis va realiza ceea ce a construit Dorina Dobre cu echipa ei

 138. Nae says:

  Tare Tudorel asta frate i-a ingenucheat ,mai avea sa le aduca aminte de faptul ca pana sa vina Csaba la Filipesti nu stia sa dea drumul la calculator iar acuma umbla cu laptopul pe umar si cu blackberry in buzunar .

 139. nicolae ceausescu says:

  Felicitari Tovarase Tudorel,TOT INAINTE,spre COMUNISM, Tovarase!!!!Succes!!!

 140. PRO says:

  Induiosator speach! aproape ca mi-a curs o lacrima citind despre drama vietii tale. Insa ca sa poti sa ii faci pe altii incapabili…trebuie sa dovedesti ca esti capabil tu insuti! Iar pana acum nu ai dovedit nimic altceva inafara de capacitatea de a latra precum un caine ascuns in spatele gardului. Dar asemenea unui caine, nu latri decat in curte.

  Iti admir talentul oratoric; pacat ca il irosesti!

  Te legi de mici detalii sperand sa atragi atentia de la concluzia finala si anume ca esti un incapabil, ca inafara de a te plange sub protectia anonimatului nu esti de nimic in stare.

  Poate totusi ti-ar fi fost mai buna meseria de scriitor. Poate ca ti-ar fi mai buna orice alta meserie decat cea pe care o ai acum. Stii oare cum se numesc acei oameni care si-au ratat cariera?

  Sunt un angajat ca si tine cu sefi, cu satisfactii si uneori cu un gust amar. Dar dincolo de toate, nu astept niciodata de la ceilalti sa imi faca viata mai buna! Asta este responsabilitatea mea! Nu cersesc la colt de strada atentie, o cuceresc! Niciodata nu o sa ma plang precum o bocitoare, continui sa lupt! Si uite asa, draga Tudorele, tu o sa te plangi pana la sfarsitul vietii, iar cei ca mine iti vor fi mereu superiori, pentru ca ei fac, nu dau din gura!

 141. PRO says:

  P.S. Analfabet este cel care nu stie cum se conjuga verbul “a sti”- asta doar in cazul in care nu incercai sa fii ironic, dar chiar si asa…trebuia sa te folosesti de ghilimele!- ci nu cel care poate si-a tradus altceva in minte decat sectiune….poate am tradus…spatiu de comentarii, nu ai de unde sa ….atentie: “STII”!

 142. Tudorel says:

  Deci te-ai prins … da’tocmai cand sa ma bucur ca mai sunt sperante cu tine, o dadusi iar in bara ! Lasa-te nenea PRO de traduceri ca n-are “spatiu” nici in clin nici in maneca cu “sectiune” ! Ca sa nu-ti mai spun ca termenul corect este “SPEECH” , nu “speach” … Si nu uita ca cine se scuza, se acuza !!! Cred si eu ca ai uneori ( deseori ) un gust amar in gura, ca la cum iti “cuceresti” tu atentia, o sa dea fabricile de hartie higienica faliment ! Asta e, n-ai priceput nici tu nici cei de teapa ta ca cel putin eu nu ma plang, EU MA AMUZ PE SEAMA VOASTRA ! De-aia o sa-mi fiti tu si cei de teapa superiori mereu numai in lucrurile INFERIOARE !

  P.S. Nici macar nu esti de cuvant . Cum ziceai ? “Hai pa! si inchei orice contact cu acest comment section fara pic de scrupule!”

 143. Contra says:

  Hey tu ,Pro,esti pe dracu’ sa te ia angajat,adica angajata!Crezi ca nu stiu cine esti?Tu nu vezi ,cat de idioti sunteti!!!Lasa dracului greselile gramaticale ca nu astea sunt importante,pe o tastatura de calculator se poate scrie din cauza ,vitezei cu plus sau minus litere!ce conteaza asta?Important este ca ati intrat in panica si nu stiti cum sa aflati cine posteaza pe acest site,fratilor aveti grija sa nu dati indicii!!!Traim intr o tara libera si avem dreptul la libera exprimare!
  Iar tu VOX alt idiot ,noi nu avem nevoie sa ajungem ca voi sefi,ci doar sa se respecte dracului odata acel jegos de cod al muncii!Ai cacatul scoarta la cur si zici ca-i seu!!!Prin ce munca ati ajuns voi sus ma ,lua-mi-ai in gura !Si marile sefe ,mari rau,toata ziua cu acele blackberry,si au chilotii murdari in cur ,fa panaramelor!
  Adevarul este ca prostia este constanta in aceasta firma!
  Cum sa spui in sedinte pe fata ce te doare cand inainte ti se spune”” vedeti ce vorbiti la sedinta ca si asa degeaba lingeti castroanele pe aici!””!

 144. Zoe says:

  Tudorele datiar dumnezeu sanatate si spor la lupta cu nemernicile astea chiar nu le cunosti ? Iti zice Zoe ,tremura chilotii pe ele niste nemernice nu ai observat ce a sarit Dorina de cur in sus zicai ca-i Alex linga ea. De aratarea aia de Denisa se sperie dracu si ursu de ea ,vaide sufletu ei ,dar mai bine noi cocalari ce suntem ,hai sa-i facem ei o dedicatie .
  Pentru cea mai PRO femeie din CRISTIM si prietenele ei http://www.youtube.com/watch?v=Ggws4Z-RRdY.
  Consumatori de cw pui cu cascaval ,Tudorel ne reprezinta pe noi ce nu stim a rosti cuvinte intortocheate si a folosi calculatorul.Noi stim a face PLUS VALOARE concernului CRISTIM.

 145. AMAR says:

  POATE CINEVA SA FACA O COMPARATIE SAU CUM SE ZICE O ANALIZA A CONCERNULUI
  CRISTIM 2009 /2011
  Analiza sa fie facuta p sectii cum se facea acum 4 -5 ani vreti si cap de tabel? va invata Irina ,pana cand n-o dati afara

 146. Adi de la Valcea says:

  PRO -cat de sensibila esti chiar crezi ca mai e nevoie sa demonstram incapabilitatea ta ?
  De vei primi si tu sutul in fund ca ceilalti……….ce vei face sora? vei castra cai ?Fi sigura in industria alimentara sigur nu vei mai ajunge -n veci
  Daca tu ai curajul sa latri si pe strada de ce totusi iti ascunzi identitatea de frica cui ?

  Tu nu astepti de la altii sa-ti faca viata mai buna ?Cum ai cucerit atentie ? Atentia,functia si banii multi pe care i-ai primit sunt toate de la RT .Cum le-ai primit de usor si fara nici un merit numai prin faptul ca tot timpul ai sapat oamenii mai buni ca tine pentru a ajunge unde ai ajuns asa de usor iti vor fi luate inapoi si predate SLUGII tale credincioase .
  Iar cu Tudorel atentie este mult mai bine pregatit decat tine din toate punctele de vedere si oricand ti-ar putea fi sef numai ca este foarte greu sa lupti cu o turma de INGINERI .
  Muncitori am dreptate? postati si voi parerile voastre .

 147. Contra says:

  Adi de la Valcea spune:
  PRO -cat de sensibila esti chiar crezi ca mai e nevoie sa demonstram incapabilitatea ta ?
  Adi,tin sa te contrazic ,Pro este o persoana foarte capabila,chiar foarte inteligenta si daca a ajuns acolo,este meritul ei,dar sunt subalternii care bubuie de …si au tot felul de idei tampite!

 148. vox says:

  Pt TUDOREL ZIS INTELIGENTA ARTIFICIALA. Bai poliglotule si inteligentule daca esti asa de dotat intelectual de ce nu esti tu acolo sus sa faci tu regulile in CRIS TIM? Sau tu esti unu din ala care linge in cur iar cum in CRIS TIM nu se accepta asa ceva ai ramas la un nivel in care nu poti decat sa vorbesti pe un site si unde te accepta doar cativa care nu au altceva de facut decat sa inghita mizeriile tale.Ce respect meriti tu unul dintre multi altii care vor sa faca rau persoanelor din conducerea CRIS TIM-ului si chiar patronilor? Tu ai impresia ca daca patronii ar sesiza ceva in neregula nu vor lua masuri? Dar trebuie sa se bage niste asa zisi binevoitori sa bage strambe si sa afirme sau sa dezbine o anumita conducere a unei firme ca au ei impresia ca sunt mai buni. Dar de fapt esti un simplu parci si asa ai sa ramai. Daca vrei sa ajungi undeva nu mai manca de cur pe nimeni,pune osu la munca si vei avea rezultate. PS: Tipule compara un pic studiile tale cu cele ale conducerii. Asa ca bagati mintile in cap.

 149. Tudorel says:

  Draga vox, tu chiar nu intelegi nimic ??? Eu nu vreau mai sa fac reguli in Cristim, ele sunt facute, TOT CE VRERAU ESTE CA CEI DE TEAPA TA SA LE RESPECTE! Prietene eu nu ling in cur pe nimeni, sa-ti intre bine in chestia aia caruia tu ii spui “cap ” ! Si contrar parerii tale, asta este mai nou politica firmei, datorita celor ca voi care n-ati reusit sa ajungeti acolo sus prin munca voastra. Si ce sa inteleg de la tine ? Ca patronii ( carora nu le vrea nimeni raul, din contra ! ) stiu de toate problemele astea si totusi nu vad nimic in neregula de nu iau nicio masura ? Pai atunci inseamna ca e mai grav decat credeam… dar stai linistit, nu vreau sa-ti iau locul nici tie nici altor incompetenti. Atat stiti : cum deschide unul gura, cum vrea sa va ia locul… propria voastra experienta in cariera isi spune cuvantul, deh ! Ma multumesc sa-mi fac munca bine dar nu mai vreau nici eu sa intru in CFP, atata tot, ce n-ai inteles ???
  P.S. Mi-am comparat studiile, stai linistit !
  P.P.S. Apropos de studii, se scrie “baga-ti” 🙁
  P.P.P.S. Drept urmare, parci esti tu ! 🙂

 150. Adi de la Valcea says:

  Buna ,
  Ce faceti sefilor nu mai postati ,Nu ?
  Pentru ca suntem acasa
  Vom posta luni de la CRISTIM.
  Apropo,mai lasati dracului postarile astea pana acum fumau numai aurolacii pe ascuns acum fumeaza si sefii prin locurile care sunt ascunse ! Muncitorii primesc tigari pe ascuns de la directori

  /

 151. Horia,Closca & Crisan says:

  Ce dracu’ sa mai posteze,daca nu sunt reclamatii,ca doar asa am indreptat lucrurile in fabrica!
  Acum fabrica merge de la super in sus din toata punctele de vedere!!!Nu sunt obiectii!Bravoooooo!!!

 152. Hitler says:

  sefii din cristim sunt cu totii niste hoti .Mai ales zdreanta de Isabela Mihai sau Macovei dupa fraeru de barbatis-o

 153. Hitler says:

  merge ma fabrica dar merge pentru ei nu pentru fraierii din fabrica

 154. Tuchi says:

  ,,VIATA E O LUPTA , LUPTA DACA POTI ,, ! …
  ,,ISI FAC RECLAMA ,, !INVRAJBESC , DISPRETUIESC, UMILESC, SE INJOSESC, UITA DE DUMNEZEU …
  LA RAZBOAIE ,REVOLTA, URA ,DISPRET , – INTRA IN IMPERIUL DIAVOLULUI !ptr. ca ,, BANUL E OCHIUL DIAVOLULUI,, !
  Horia ,Closca sau Crisan ,
  TOATE LUCRURILE BUNE PETRECUTE IN ULTIMA PERIOADA DESTUL DE BURVERSATA TI SE DATOREAZA TIE.
  RT sau daca nu, CT au o mare obligatie morala si chiar materiala fata de tine.Ai reusit, continua …………..
  Stiam eu ca esti o luptatoare puternica .

 155. Fane Spoitoru says:

  De cine vorbiti voi ?…..de Isabela Mihai / de Mari / doua inculte.Una a terminat clasa a x fortata de Dorina la rugamintile lui Isa….iar cealalta o …..ce-i pute gura in fiecare dimineata a tutun .Pentru ea nu s-a inventat pasta de dinti si periuta.Umbla cu o pereche de blugi si un tricou toata vara.
  Cum a ajuns la CU va spun eu, pentru ca asa a vrut CSABA ,a fost cea mai slaba din inductie adica cea mai pr….. .

 156. iULIA says:

  Credeti voi e linistea dinaintea furtunei ,se pare ca pupincurista de Dorina ajutata de gasca de conducere a reusit sa-si prezinte nemultumirile patronului.
  RT – A fost din nou obligat s-o ierte ,de unde sa ia alta mai pregatita?……IRINA BREZEANU ,este persoana care o va inlocui deja sunt zvonuri ca se pregateste aceasta schimbare .
  O merita !

 157. Adinutza says:

  Si eu am auzit de Irina Brezeanu numai cuvinte de lauda ,ba chiar am participat cu cativa ani in urma la o prezentare a concernului CRISTIM.
  A fost cel mai competent asistent manager din CRISTIM. De ce credeti ca i-a facut vant de la Specialitati si a sapat-o tot timpul?
  De frica .

 158. sara_ says:

  BUNA VA URMARESC DE CEVA VREME …. PREMIZA CRISTIM NU LINGI SBORI , ASA S-AU INTAMPLAT CU TOTI OAMENII BUNI.. ASA STIU SEFII SA II APRECIEZE SI SA II RENUMEREZE .. LAS CA O SA VINA VREMEA CAND VOR STA CU BOTU PE LABE … A LATRAT TIMIS PE UN SITE CA VREA SA DEA MANAGERII AFARA DIN CRISTM … CRED CA A AJUNS LA URECHLE LUI CE SE INTAMPLA LA MUNCA DE JOS RUSINE , DANUT CONU SA FII IUBIT FURA CAT MAI POTI CA NU SE STIE CAT MAI AI TIMP … SI NU ITI MAI ADU RUDELE PE LANGA TINA CA S-AR PUTEA SA NU TINA. MAI LASA SA CITEASCA SI TIMIS MAILURILE CATRE EL NU LE MAI FILTRA ATAT CA MAI SUNT PERSOANE CARE AU SI NUMARULUL DE TEL AL DOMNULUI TIMIS… ASA CA FRATILOR TINETI OAMENII BUNI PRINTRE VOI CA ALTFEL VA DUCETI LA VALE DE TOT…. S-ADUS FIRMA DE RENUME ESTE FIRMA CU CELE MAI MULTE CFP -URI SI CU SALARII DE MIZERIE MA REFER LA LUMEA DE JOS NU CEI DE SUS. VA MAI TIN LA CURENT O SEARA BUNA VA DORESC

 159. vox says:

  Iulia tu ce fel de pupincurista esti? Ai auzit de curva cu doua fete? Uitate in oglinda. Vezi sa nu se sparga.

 160. Hitler says:

  o tirfa si irina ,i-a supt-o lu csaba

 161. Hitler says:

  mai bine plecam cu totii din puscaria aia,si nu mai vorbiti de Mary ili e ca e tiganca asa ca de unde sa poata mai mult o cioara ca ea

 162. Tudorel says:

  Un om ale carui drepturi au fost incalcate nu mai este liber, ci incatusat.
  Teama ca te pune pe „lista” daca deschizi gura in public sau apesi tastatura pe vreun forum trebuie sa dispara. Demnitatea ne obliga sa tinem capul sus, sa-i privim in ochi si sa le spunem “Destul !”
  Am o propunere pentru cei care ne taie veniturile: sa-si taie fiecare cate o mana.
  De ce ? Este simplu. Ca sa muncesti ai nevoie de doua maini, insa ca sa furi si sa tai veniturile altora iti ajunge una!
  O seara buna, Cristim !!! ( vox nu te bucura, vezi ca nu ti-am zis tie ! )

 163. Incredibil says:

  Mie mi se pare absolut incredibil faptul ca toti aveti atatea nemultumiri valide si cu toate astea stati si inghititi. De ce nu vorbiti? De ce nu trimiteti mesaje catre RT si CT cu tot ce se intampla? Ce asteptati? O minune? Atata timp cat conducerea (adevarata conducere, nu cei autoproclamati sefi absoluti) nu stie ce se intampla va garantez ca nu se va schimba nimic. Nici nu are cum daca oficial nimic nu este in neregula, nu!?! Si nu va amagiti gandindu-va ca RT si CT stiu ce se intampla si permit asta fiindca nu este asa. Ei nu stiu nimic despre toate magariile, ei stiu decat ceea ce sunt informati si oare cine ii informeaza!?! Voi nu, fiindca nu aveti curaj si nu aveti nici macar verticalitatea sa ii sprijiniti pe cei care au avut curajul, care va lipseste voua celor care va ascundeti intr-o realitate virtuala in spatele unor nick-uri neinspirate, sa scuipe contra vantului si s-au trezit cu un mare sut in fund iar voi restul taceti in continuare chitic dar faceti valuri pe net ca nimeni nu va aude (aveti impresia ca fam. Timis citeste ganduri?). Bineinteles ca fraierii care se duc de unii singuri sa demaste mizeriile par nebuni daca nimeni altcineva nu ii sprijina si nu confirma acuzatiile.
  Ia dati-va intalnire toti, voi nemultumitii, cu CT si RT si puneti totul pe masa si vedeti ce se intampla. Sau stati in continuare sa fiti umiliti de catre toti incultii nesimtiti in fata carora acum nu indrazniti nici macar sa stranutati.

 164. si eu says:

  Si daca tot vorbiti de inculti apropos ce mai face domle Mirica ala de la Ecoferm cand se vor prinde patronii cat fura se lauda ca pana la urma va cumpara el ferma

 165. ion says:

  Ce ar putea sa fure domne Mirica asta ca este cea mai potrivita persoana pentru a conduce Ecofermul
  Are angajati care sunt pontati dar nu vin ;la serviciu.
  Vinde de la la gunoiul de la vaci pana la remorcile cu porumb.
  Motorina la discretie
  La pescuit se ducecu toti nemernicii si fac baute iar pestele este furat pur si simplu.
  Cum poate sa faca toate astea cu pupincuristul de Badicioiu ,cel mai mare HOT din Ecoferm,castiga 2000de lei fara nici un efort ,ba din contra cu Mirica mai ia si din banii zilierilor.
  Mai moare un miel ba un vitel ,laptele nu are grasime dar Mirica are comision ,la fel ca si la toate achizitiile facute nu mai vorbim de lucrarile facute pe banii Lui D-nu Radu cu motorina firmei Iar banii ii ia Mirica.
  Doamne cum sa afle patronul de toate astea cand are o incredere oarba in el.Cine ar deschide gura sigur ar ramane fara serviciu

 166. extrem says:

  Dar de directorul de la achizitii d-na Monica Lucareanu ce ziceti? De ea nimic? Ce achizitii face de are o ditamai casa nou nouta? Mai aveti ceva exemple?

 167. vox says:

  Tudorele draga. Ia spune tu DESTUL.Fii tu ala care face ceva in afara sa vorbesti pe un forum.S_au nu ai curaj.Si daca tot plangi atat spune ¨DESTUL¨ si pleaca din CRIS TIM.

 168. rex says:

  Vox..vocea ta se aude ca din buda..mai bine taci si continua sa lingi..ati zbura cu totii daca ma apuc sa vorbesc(in fata lui Timis)..dar nu ma cobor la nivelul vostru..exista o justitie divina.
  Tudorel ai perfecta dreptate dar nu merita efortul..Cristim nu merita atata agitatie..a fost un vis frumos dar vraja s-a rupt demult..

 169. Alexandru says:

  Intrebati de Monica Rucareanu ,Da este cel mai devotat salariat al firmei.Daca eu as avea acasa o saracie ca asta s-ar fi dus dracu demult,
  Adica cum frate sa vina la 10 in fabrica si sa plece la 03.00 in fiecare zi
  E NEBUNA,si nu face prostii ca-i pretena lui Matei Denisa !

 170. Alexandru says:

  Cum sa nu faca casa frate cand avea comision si la hartia igienica.
  Stie cineva ce comision incaseaa zilnic si pentru cate firme mai lucreaza ?

 171. Horia,Closca & Crisan says:

  Iobagii nostri ,se pare ca din Recunostinta mai scaparam de-o boieroaica ,I.D.!!!URAAAAAAAA!!!

 172. Alexandru says:

  Nu trebuie sa va bucurati ,aveti un semn de intrebare de ce a plecat boieroaica ?
  Cine va urma?

 173. Andrei Prunescu says:

  De prea mult bine!Sau stiti voi cine paraseste primul corabia sobo…,dar slabe sanse!!!Grup Cris-Tim = the best in the world!!!

 174. Dana says:

  Pcat ca pierdeti oamenii buni d-le Timis ,Iolanda a fost persoana care a cautat ca relatia dintre salariat si patronat sa fie corecta ceea ce pe multi au deranjat.

 175. mary says:

  Cati oameni buni a pierdut Dl Timis pentru Dorina Dobre……………
  Cand va realiza va fi tarziu

 176. mary says:

  Ce e cu Mirica frate ca nu mai are nici un scrupule .Chiar nimeni nu-l poate sa-l opreasca? Mam saturat …faceti dracului ceva odata

 177. zorro says:

  Pai faceti voi care stiti ce manevre face pentru a realiza profituri ilegale!Ex.-scrieti la Garda Financiara din Bucuresti!

 178. Andrei says:

  Nu asta e rezolvarea ,toate aspectele negative trebuiesc aduse la cunostinta d-lui Timis ,ce treaba are garda financiara cu modul in care dl Mirica se comporta cu noi …….VACARII ,care facem tot posibilul ca vacutele sa nu fie stresate ,dar e foarte greu cu un astfel de director.
  Despre matematica se ocupa contabilul ala de la Bucuresti,de nar mai fi nici el nu stiu ce s-ar alege de munca noastra.
  Unde-i Simon sa vada in ce hal a adus Mirica ferma .Cum a lasat-o si cum e acuma.
  Pai pe-afara a vopsit gardu ,inauntru-i leopardu

 179. Zoe says:

  Ce inseamna sa fi un adevarat manager ,DAN CONU ,plus valoare firmei ,omul care dupa multi ani si multi directori a facut posibil exportul cu produsele noastre .
  Felicitari tie si echipei tale.

 180. Dana says:

  Cine e boieroaica ID de la Recunostinta?

 181. zoro says:

  Pai,Andrei ,are Garda Financiara treaba,pentru ca ne am cam saturat ca altii sa se imbogateasca ilegal,sa i ia putin la intrebari ,de unde…!Ne am saturat de hotia din tara asta ,haideti sa facem un efort la nivel national sa i divulgam pe toti hotii!

 182. Mihai dar nu Eminescu says:

  Nu am somn si ma gandesc de ce oare in aceasta fabrica Prostia dainuie inca?Oare ce vor sa dovedeasca aceste micutze sefutze?Apropo de igienizare,au aparut acele frumoase combinezoane de UNICA folosinta!DA de UNICA folosinta ,dar se cere muncitorilor sa le poarte 4-5 ture!AH?!?!Cum dupa 4-5 ture aceste combinezoane de unica folosinta sunt mai curate decat acele echipamente,salopete,care sunt spalate si calcate la iesirea din fiecare tura?Dragele mele ,hai sa gandim odata si odata rational!Nu va mai sculatzi cu fel si fel de idei tampite!

 183. IRINA says:

  Ce impertinenta ,cum puteti acuza acest compartiment de incompetenta?
  La spalatorie sunt cele mai frumoase fete deoarece au timp sa doarma noaptea ,sunt cele mai sexi femei ba chiar la 50 de ani isi refac viata,au timp de orice numai de serviciu nu au .
  Unde sunt acele proceduri de lucru acei bani investiti in utilaje si materiale ?

  /

 184. gica says:

  Mai Mihai…dar nu Eminescu,problema ta care este?Ce n-ai inteles?Indiferent ce crezi tu sau altii, micutele sefe fac sa mearga treaba.Care treaba nu conteaza si in folosul cui, dar important este ca merge si asta e tot ce se vede deocamdata.Asa ca lasa gandirea rationala ca nu-ti foloseste la nimic.

 185. Darius says:

  e adevarat ce se aude de Denisa Spurcaciu?

 186. noi,toti ceilalti says:

  Ce?!?

 187. Nicoleta says:

  da

 188. sara_ says:

  buna seara !!!

  s-a suparat conu mai… a inceput sa se razbune pe cei care nu au vrut sa faca 4 zile fara plata.. asa ca fratilor aveti grija.astia trebuie dati in judecata nu gluma… sa plateasca pana le vine rau…el si cu dana enache de la personal…sa vedem cand le va cade tronul cum va fii…va fii o rascoala in cris -tim poate asa va afla si domnul si doamna timis..

 189. noi,toti ceilalti says:

  Ce naiba se aude?1? Auzim doar ecoul…!vrem sa stim si noi ,sa nu murim prosti!

 190. gica says:

  Lasati voi vrajelile ieftine cu “ce se aude” despre Denisa S.
  Ce sa auzim, ca nu-i place la mare sau ca s-a saturat sa joace un rol care pana la urma nu a avantajat-o.Habar nu aveti, dar incercati sa aflati ceva.
  Si tu Sara unde bati?Sa credem ca de-aia a plecat si ID de la Filipesti, de frica rascoalei?

 191. lazarus says:

  Soro Iolanda era de partea muncitorilor asta e motivul pentru care voi ati facuto sa plece .Oare din mesajul ei nu ati inteles nimic?
  Pacat,

 192. Viorica says:

  Lasati vrajeala cu ID,e singura persoana care organiza petreceri cu fostii colegi ,dar numai in Bucuresti.
  Vreti mai multe va spune Ion Creanga…………..

 193. Muadib says:

  Ma abtin sa comentez cele spuse de catre angajatii Recunostinta,eu fiind angajat de ceva timp in cadrul departamentului DD. Am strans si eu din dinti in urma masurilor atat de comentate cu taieri din salariu, zile de CFP si CO impuse etc., acceptand explicatiile subtirele cum ca astfel salvam posturile altor colegi bla, bla, bla….
  Am insa o nelamurire, mai ales in privinta celor mai vehementi contestatari : cine va opreste fratilor sa parasiti iadul in care considerati ca munciti ? Unui om sigur pe fortele sale si pe capacitatile profesionale ii este foarte usor sa-si gaseasca un alt loc de munca, unde sa fie apreciat la justa valoare, nu ?
  E mai usor sa arunci cu noroi (nu zic, poate justificat in unele cazuri), sa creezi scenarii amoroase intre diverse persoane etc. decat sa rupi pisica in doua, parasind compania si exprimandu-ti cu voce tare nemultumirea.
  E drept, pragmatismul de care da dovada actuala conducere nu este usor de digerat pentru oricine. Aruncati insa o privire si la ce se intampla in alte firme din idustrie si veti constata cu surprindere ca dracul nu este asa de negru cum ne place sa o trambitam. Stilul “hai sa taiem padurea ca sa prindem cucul” nu poate avea finalitate, iar calitatea unor exprimari de pe aici nu face altceva decat sa arunce o imagine de derizoriu si barfa ordinara, desi problemele expuse sunt chiar f. serioase.
  Unii se cred lebede (poate sunt…), insa uita un lucru, la ora actuala intreaga tara inoata intr-o mare de scuipat.
  Numai bine va doresc si imi permit un sfat: priviti intai partea plina a paharului si bucurati-va si de lucrurile aparent mici din viata voastra.

 194. judge says:

  Frumos spus. 🙂

 195. URSU says:

  Bai fratilor eu sunt ursul din padure ,dar vreau sa felicit pe Muadib pentru acele randuri deosebite.
  Felicitari si inca o data de oameni ca tine Fam Timis va avea nevoie in continuare.
  Daca lucrati sau nu mai lucrati in concern nu uitati valorile companiei ,mandritiva cu locul de munca pe care il aveti sau ati avvut ,recomandati produsele CRISTIM pentru ca sunt cele mai bune ,iar liderul produselor preparate din carne va ramane CRISTIM.
  Pentru voi cei care in ultima perioada nu ati facut nimic decat sa indepartati familia Timis de persoanele care aveau trecere la patronat ,vreau sa va transmit un singur lucru ,au fost ei unguri,spanioli,elvetieni iar incompetenta lor a fost observata imediat ,de voi nici ca nu-mi fac griji .
  Rusinos este faptul ca voi in continuare mintiti acei oameni deosebiti care au investit in voi INCREDERE .

 196. noi,toti ceilalti says:

  Muadib,du-te dracului,de bou!Poate ca ne place sa lucram in aceasta firma si vrem ca ea sa fie THE BEST,precum ne place si sa traim in frumoasa Romanie in care suntem condusi de hoti si prosti,jigodii si nesatui de bani,de capuse care traiesc ca nesimtiti pe spinarea poporului,ce ar trebui sa plecam din tara!Poate ca da!

 197. rex says:

  Muadib banuiesc ca ai primit prima pentru ca ai copiat aici corect scrisoarea conducerii..imi suna atat de cunoscute sloganele scuipate de tine incat nu am nici un dubiu ca nu sunt de la tine..o incercare interesanta..probabil vor mai fi..

 198. noi,toti ceilalti says:

  Bravo rex!
  L-am prins pe Muadib
  http://www.youtube.com/watch?v=0bouHNQeJ48 sau http://en.wikipedia.org/wiki/Muad'Dib
  Urat mai esti,ba!

 199. rex says:

  am auzit ca a venit o noua echipa de manageri…sunt rezultatul celor 4 zile de cfp sau co?

 200. Alpha si Omega says:

  Toti cei care va amagiti ca familia Timis nu stie despre tot ce se intampla: TREZITI-VA! Stiu tot, dar nu ii intereseaza fiindca asa se fac banii. E usor sa joci teatru si sa pretinzi ca nu sti, asa le mai dai sperante fraierilor ca sunt sanse ca lucrurile sa fie mai bune. Deci aveti doua optiuni: visati in continuare si acceptati umilinta sau va vedeti de drum si ii lasati sa isi gaseasca alte slugi. Familia Timis isi vede doar interesul propriu si nu le pasa nici cat negru sub unghie de problemele voastre. Au tinut toti hotii sub protectie si si-au batut joc de oamenii carora le-a pasat de ei si care au incercat sa-i apere. Au aruncat cu mizerie in cei care au avut tupeul sa le critice japitele care ii tin sub papuc. Nu va intrebati oare cu ce ii au la mana nenorocitii care isi bat joc de voi zi de zi? Din pacate oameni buni au fost raniti de acesti monstri fara constiinta dar DUMNEZEU este sus si cu siguranta, intr-un fel sau altul, isi vor primi pedeapsa, mai ales ca pretind ca au credinta. Credinta in ce oare? Dumnezeu nu le permite sa isi bata joc de atatia oameni si de familiile lor. Deci ce ramane? Intrebati-va doar atat: daca sunt oameni corecti de ce nu au urmarit penal fostii directori care i-au furat cu ambele maini si picioare? Fiindca au avut mai multe de ascuns decat de aratat! Aparentele insala iar voi, toti fraierii care trag ca prostii si sunt umiliti zi de zi, va meritati soarta fiindca in continuare taceti, munciti ca sclavii si le ingrosati buzunarele celor care va trateaza ca pe niste gunoaie.
  Cristim nu va mai fi niciodata ce a fost tocmai fiindca oamenii care il detin nu mai sunt cei ce au fost. Plus valoare! Da-le Doamne doar ce merita! Nimic mai mult, nimic mai putin!

 201. jeims bont zero zero sapte says:

  nu ma!sunt rezultatul ca altii ii arunca ca pe o masea stricata si noi ii adunam!daca erau asa buni ramaneau pe pozitie!

 202. EU says:

  Alpa si Omega ,iti simtim cu totii ACCENTUL si rautatea ta sufleteasca .Da-mi voie sa urez D-lui Radu Timis pentru maine,cu ocazia zilei de nastere multa sanatate fericire alaturi de caldurosul “La multi ani fericiti ”

 203. DonBazil says:

  Latrati, chelalaiti sub acoperirea anonimatului cand de fapt sunteti nascuti si crescuti ca sa fiti slugi. Atata timp cat nu aveti coaiele necesare pentru a va sustine barbateste, pe fata nemultumirile, nu sunteti decat o adunatura jalnica de carpe jegoase. Nu-i de mirare ca sunteti folositi pe post de hartie igienica de catre Timis. Ma mir ca omul nu s-a iritat la popou la cat de scazut aveti nivelul. Asa ca Rex & Co, sezi frumos si asteapta osul !

 204. GionyBravo says:

  Cainii latra, caravana trece. :))) O adunatura de scursori patetice.

 205. Muadib says:

  @noi,toti ceilalti, hmmmm…..suna ca o adunatura de poponari neintelesi. Hai sa-ti raspund la mitocania de mai sus, cu finete insa : bou e cel care te-a lasat sa termini cele 8 clase (cel mult 8), caci la felul cum scrii, se vede clar ca ai IQ-ul unei maimute mai rasarite. Va las sa behaiti in contiunuare ca niste oite ascultatoare ce sunteti. Va meritati soarta.

 206. noi,toti ceilalti says:

  Muad’dib,Muad’dib avem IQ-ul mai mare decat al unui sobolan de desert ce esti!Incult esti ,tu caci nu iti poti scrie numele corect!Si cred ca tu o sugi in fund!

 207. noi,toti ceilalti says:

  ah !scuze ptr. virgula!

 208. rex says:

  neatza don bazil+giony bravo+muadib..va tras-o conu si va pus sa scrieti?
  ce-a zis?latrati cateii mei..

 209. JAN says:

  Cine ma Conu ? e cel mai destept Hot din firma ,nu stiati?

 210. Dande'y says:

  Noi muncim ca prostii si-n Moreni se vinde salamul la comanda sinaia si sasesc cu 10 ron restul la 5 ron ,asta nu o vede nimeni pentru ca sunt implicati numai capetele luminate.
  Astea toate se ia numai organizat cu masini …………………
  Ma gandeam ca poate asa se vrea

 211. Danusia says:

  Are cumva vreo legatura cu iesirile de marfa prin magazin ?

 212. DonBazil says:

  Sezi ‘mumos Rex si nu te mai linge intre labute.

 213. Mircea says:

  nhttp://www.youtube.com/watch?v=fdm952aNdPU
  lA MULTI ANI -d-lui Radu Timis cu sanatate

 214. noi,toti ceilalti says:

  Apropo de cel mai destept hot din grup C.,de care ziceti!Nu-i intelegem fratilor,dupa ce ca au salarii de salarii tot mai vor sa fure!Vor cat mai mult ,nu-i mai satura Dumnezeu!Multumiti-va fi-r-ati ai dracului de nesimtiti cu salariul pe care nu-l meritati!Asa era si V.B. din Recu si acum o ia in mana,ii dorim sa faca ca puiu’!!!!!!!Dar… si dar… smecherul cat e de mare ,are ziua lui cand moare!!!

 215. Dana says:

  Nici sefele de sectie nu sunt mai departe ……….la 4000 de E ,masina leptop si alte avantaje mai au si alte pretentii

 216. vasile says:

  si cu retururile retrase si vandute in loc sa fie duse la protan?cum este?dan conu stie ceva?

 217. IRINA says:

  Nu a facut ca “”puiu”” spre surprinderea voastra,
  Sunt zvonuri ca DD a realizat faptul ca , cea mai mare tampenie pe care a facut-o a fost promisiunea catre Conu de a scapa de VB!
  Mare ajutor ar fi avut si ea si D S Dar …………..da-i doamne ………….mintea de apoi .
  De ce d-na Timis nu a primit informatii de VB? pentru a nu-si putea forma o imagine corecta despre pozitia lui in firma .Singura persoana care cunostea implicatia lui era Dana . De ce nu a facut-o?
  Oare se intoarce Omul Presedintelui ?
  “”dar… smecherul cat e de mare ,are ziua lui cand moare!!!”” sigr n-a murit ?

 218. noi,toti ceilalti says:

  Pai e normal ,Irina, ca n-a luat-o in mana,pentru ca probabil ia-i luat-o tu in gura!Si ce mare ajutor ar fi avut DD cu LUPUL PAZNIC LA OI,poate ca sa-i ia locul!Ce mare rahat facea VB in firma ,ce pana acum s-a schimbat ceva in rau decand nu mai este!Nu avem nevoie de oameni care fac ca tiganul cand se vede imparat!Daca se intoarce vreodata i-o punem…!

 219. DonBazil says:

  W.t.f. is V.B. ?

 220. Nicoleta says:

  Adevarat este faptul ca toata lumea vorbeste de Dan Conu si de modul in care acesta incearca sa ascunda unele lucruri fam Timis ?Ce dracu don’ne si Conu percepe comision?

 221. noi,toti ceilalti says:

  Latrati, chelalaiti sub acoperirea anonimatului cand de fapt sunteti nascuti si crescuti ca sa fiti slugi. Atata timp cat nu aveti coaiele necesare pentru a va sustine barbateste, pe fata nemultumirile, nu sunteti decat o adunatura jalnica de carpe jegoase. Nu-i de mirare ca sunteti folositi pe post de hartie igienica de catre Timis. Ma mir ca omul nu s-a iritat la popou la cat de scazut aveti nivelul. Stie cineva care este scopul acelor sedinte din cantina ?va spune Denisa sau oamenii de la FA

 222. noi,toti ceilalti says:

  noi,toti ceilalti spune:
  Latrati, chelalaiti sub acoperirea anonimatului

  hei tu care ai postat sub acest anonimat,foloseste altul!ptr ca sa stiti ,voi ,##noi toti ceilalti## nu apostat in data de 2 august 2011 19:56,ci alticineva!Nu mai furati anonimatele!

 223. sara_ says:

  buna….

 224. sara_ says:

  buna….
  va zic eu care este rezultatul zilelor fara plata (care nu au vrut sa mai faca)… afara cu sau fara voia lor…. asa o sa se intample cu toti pantru ca trebuie sa dea bine la Conu – B.S si F.D … sa isi aduca oameni de-a lor cu care sa fure in continuare… sunt goale depozitele … o sa dea faliment cu totul astia il aduc pe Dl.Timis la sapa de lemn …oare nu vede nimeni.. Pacat ca se duce munca unor oameni ca au pus suflet pentru aceasta firma

 225. Rex says:

  Sunt un idiot pupincurist.Eutanasiati-ma.

 226. noi,toti ceilalti says:

  d-l Timis nu va da faliment ,deja a realizat ceea ce s-ar putea intampla
  Va fi nasul lui Alex cu Dorina ?
  NICIODATA !
  d-na Timis nu accepta relatiile extra…….. acestea sunt babateri ………… si se sanctioneaza cu de…….. ………………………………..

  lAS’A CA II CUNUNA Izabela cu Marius

 227. stefan dumitrascu says:

  Din ordinul sefului si complicelui meu D.c.trimit retururile la depozite sa le vanda pe sub mana la jumatate de pret ca sa am ce imparti cu D.c.
  Cu ce credeti ca si-a luat bmw?ca touaregul il conduce o distinsa prietena.

 228. mary says:

  buna ziua

 229. mary says:

  Vad ca se tot comenteaza de marele brand CRISTIM.
  tare imi doresc ca fam Timis sa realizeze , daca nu v-a fi prea tarziu,cu ce fel de oameni lucreaza.Pe cei care i-au fost devota-ti si corecti i-au dat afara si a oprit lichelele.
  Eu am fost salariat la cristim , noroc ca am plecat cu ani urma, probail ca dupa toate problemele din firma m-ar fi zburat si pe mine.
  Oricum s-a furat si se fura in continuare , probabil ca in curand auzit de falimentul cristim.
  De Mirica si Badicioiu ce mai stiti. Mai sunt inca marii sefi si oamenii de baza ai dlui Timis?
  Mirica si-a asigurat viitorul pentru toata viata. A facut ce-a vrut si cand era Simon si Vulpe si acum , mai ales ca este director.
  Sotia lui Mirica mai serveste serviciu sau primeste decat salariu?
  Am auzit ca Mirica i-o trage lui bucatareasa-Gianina.
  Daca stie cineva , daca este adevarat sa transmita Fam. Timis.

  Oricum in tot cristimul s-au facut multe magarii , dar fam.timis a avut incredere in cine nu a trebuit.

  Colegilor din Cristim care mai sunte-ti angajati , cautati-va de munca cand nu a fii prea tarziu pt voi!

  Bafta!

 230. Rex says:

  mai bine ati arunca ceva si pe jos, pentru javre penibile ca mine.

 231. dan c. says:

  rex tata…iti arunc ce vrei tu..important este sa lingi frumos..ca toti lingaii mei..vezi alex,stefan,dorina si ceilalti..

 232. Rex says:

  Imi pare rau Conule, eu ma ling numai intre picioare si uneori imi mananc rahatul. Mersi oricum pentru oferta.

 233. Monica says:

  E adevarat faptul ca s-au furat utilaje de la livada si s-au dus la fier veci ? A avut cineva o evidenta a tuturor bunurilor duse in acele depozite? Masini de balotat ,pluguri utilaje…..motorina …….las ca vedeti voi si anul asta cu recolta!
  Cine a luat banii ? Cornelia sau Miria ?
  E vorba de sume fabuloase !!!!!!!!!!!!
  E cineva care poate da informatii ,aceasta persoana a fost inlaturata de Mirica dindusi seama de ce se poate intampla ?
  Cine controleaza averea d-lui Timis la Boldesti ?
  La Bucuresti Conu ?
  Conule GPS-ul de pe auto mai functioneaza ? soferii isi fac de cap si-au deschis magazin mobil …………….
  La Filipesti Dorina ? Stie cineva cat se fura din aceasta firma ?Cata marfa intra in magazin fara acte ,acolo e cea mai mare hotie………dovedita nu?
  Nu stie nici Conu ,nici Dorina sunt furati in ochii lor de lingaii care ii inconjoara !
  Sunt oameni care NU vin la serviciu si sunt pontati,ba din contra mai iau si pachet ,sunt oameni care pleaca acasa cu masina lor personala deoarece nu au cum sa se urce in autobuz cu atatea bagaje !Si cate mai sunt ,vedeti ca este cineva care contabilizeaza toate aceste evenimente deoarece camerele video sunt nefunctionale ,sau nu se vede ce trebuie

 234. alex t. says:

  rex nu te mai deranjez..linge ce iti place ..ca eu il ling linistit pe dan c..asta cand reusesc ca este o coada..nu prea am loc de fane..de ciprian..mai baga si dd limba..eu cand mai apuc..asa ca te inteleg..succes.

 235. mary says:

  Dragilor, daca s-au furat utilaje de la magurele ECO FERM , sigur s-au furat de Mirica si Badicioiu , doar are nevoie si Mirica la firma sa pe care a infiintat-o anul trecut.
  Doar nu crede-ti ca vor fii prinsi hotii!
  Cum nu au fost prinsi nici in 2009 cand s-au spartt birourile si s-a furat calculatoare si sume de bani.

  Oare nu crede-ti ca in aceasta “afacere” nu a fost implicat si Badicioiu – catelul lui Mirica .

  Sincer ma bucur pt Fam Timis pentru tot ce li se intampla!

  Asa sunt rasplati-ti pentru nedreptati-le care le-au facut.

  De dl. Sile se mai stie ceva?

  Oricum a fost un om deosebit si devotat Cristim!

  Asa oameni mai rar!!!!!!!!!!!

 236. leonida says:

  drga mary,mare adevar graesti,d-l sile a fost mare om,daarrr..la ce i-a folosit oare?
  pe d-l timis,nu l-a interesat catusi de putin acest aspect,pt.ca i se sufla in ureche de acest maaare hot mirica numai lucruri (minciuni)pe care fam.timis il crede mai presus de toti acei oameni corecti care i-au stat alaturi ani buni,si i-au fost f.loiali.ei dar cum acest mirica a inlaturat tot din cale,a calcat peste cadavre,d-lui timis nu i-a pasat de acesti oameni care au muncit ani de-a randul pt.dansul,evident contand mai mult ceea ce-i spun altii.
  in loc sa faca cercetari in ceea ce priveste munca depusa de acei multi oameni,a preferat sa-i inlature.a fost mai usor,mai convenabil.pacat,se mai dau si credinciosi,dar nu se gandesc la oameni,si a ceea ce simt ei cand sunt nedreptatiti.de ce nu ia masuri oare,d-l timis cu acest mirica care fura,fura,nu-lopreste nimeni si umbla numai cu minciuni,si face numai nedreptati.
  d-le timis iti meriti soarta din plin cu acesti oameni de”ïncredere”pe care ti-i-ai numit in functii inalte.te fura de te rupe.asa si meriti.si nu uita,domnul este sus si vede nedreptatile pe care le-ai facut,si le faci in continuare
  pacat,mare pacat de multii oameni de baza pe care i-ai avut,si nu ai stiut sa ai apreciezi.asa ca fam.timis isi merita soarta,las’sa-i fure cat pot de mult acest catei pe care si i-au ales,i-au numit directori,mari sefi,si ai fura de-i rupe.dar,ei nu vad,nu aud.asa.dati-i inainte baieti ca aveti de unde (inca)
  ..o seara buna crstim,si fam,TIMIS care este legata la ochi

 237. mirica says:

  ce tot aveti cu mine dragilor?am profitat si eu de ce mi s-a oferit..sunteti pricinosi..am tot ecofermul pe mana..voi ce ati face in locul meu?cu ce sa-mi termin pensiunea de la slanic prahova?railor..am profitat de slabiciunile omenesti..vezi vulpe,simond..mie imi place si de andreea..cine cunoaste..ca si de fosta mea colega marilena..va pup..succes si voua..

 238. mary says:

  Dragilor , Dl mirica are mare dreptate !

  A stiut sa acapareze mai multe persoane din cadrul ECOFERM , profitand de relatiile acestora de la Bucuresti , cum ar fii:
  dna. Bratu , dl. manole , fam. jula, cristi bistriceanu , etc.

  Cei care nu au fost de partea lui , a incercat sa-i elimine , nu cum afirma el ,ca a profitat de slabiciunile altora

  Mirica este un gunoi pentru cei care il cunosc .

 239. JAN says:

  Bai dar cum e posibil asa ceva ce Mirica nu mai are Paza la Eco ?
  Sau mai bine intreb cine-i face paza lui Mirica Badicioiu ?

 240. Fireman says:

  Salutare!Auzi Mirica si unde zici ca ai vila,la Slanic?!Tare i-as mai da foc sa vad daca face flacara inalta si VIOLETA!!!!!!!!!dar cu tine inauntru….!!!!!!!!

 241. samir says:

  E adevarat ca de un an de zile Mirica are o societate …….. in numele copilului si cu utilejele ……………..?

 242. mary says:

  Este adevarat ca Mirica are firma infiintata cu profil de activitate agricola.
  Pai oare cu cine a facut lucrarile agricole pentru ecoferm, normal cu firma lui si binenteles au fost “tarifele cele mai mici” negociate .
  Bineinteles dl. Timis nu stie acest lucru!

  Badicioiu mai este la ferma acum , deoarece a insistat Mirica la dl. Timis sa nu il dea afara. Dar stitii de ce?
  Badicioiu stie de magariile pe care le-a facut Mirica dupa vremea lui Vulpe , Simon si binenteles cele facute si acum.

  Oricum ce-i doi nu vor sfarsii foarte bine …………
  O sa vina si timpul lor nefast

 243. tanti Aglaia says:

  Maica ,blestemati sa fie pe trei generatii ,sa le fie creierii amestecati cu cioburile parbrizului,sangele cu vopseaua masinilor,oasele cu fieratania motorului!AMIN!Sa ne c… pe mormantul lor!

 244. ******* says:

  Si… ce mai ziceti?nicio noutate ori sunteti plecati in concediu de odihna sau fara plata?asteptam noi comentarii….!

 245. mary says:

  Buna ziua,

  Domnilor dragi, cine poate sa-mi spuna daca mai este dl Dobrica sef la Sensconstruct??

  Nu am mai auzit nimic de el si consider ca daca a facut parte din garda veche este posibil sa fii fost si el eliminat.

  Familia Timis ce mai face?
  Dumnealor nu intrar pe acest sait , poate se lamureste de anumite lucruri.

  Daca poate cineva sa-mi comunice adresa lor de mail , ca sa le aduc la cunostiinta anumite aspecte , de care dlor poate nu stiu

  un sfarsit de saptamana placut

  !!!!!!!!!!!!

 246. mary says:

  Mai am ina o rugaminte!
  Cine ma poate ajuta cu numarul de telefon al Alinei Vilcu de la Ecoferm

  Nici de ea nu mai stiu nimic.

  Pe la ferma cine mai este la contabilitate , stiu ca anul trecut era un tip Florin Visan dar el mai este acolo? sau a plecat cum a plecat si Emil Voicu? S-au poate rezista in fata lui Mirica si Badicioiu.

 247. COSTEL says:

  Cine dracu e Badicioiu ma ?
  Veti afla cat de curand ,e pus sub urmarire penala ,astia sunt premiantii ECOFERM. E OMUL CARE DECLARA PORCII,OILE ,CAPRELE SI VITEII MORTI ?e Omul pe care l-a prins Temelcea in opsaid si stiind ca e mana lui Mirica a preferat sa plece.A ramas Temelcea sa slugareasca infractorii .

  Stie cineva cat grau intra in Ecoferm si cat vinde Mirica?
  Va spunem la o partida de pescuit cu INTERLOPII .
  Munca de 10 ani a lui Sile a praduito Mirica cu barba cot ala cum dracu-l cheama .Tot infractor dupa chitantier si cantar! stie el renault rosu

 248. numai dobitoci says:

  “mary” – daca vrei iti dau eu numarul de telefon al D.nei contabile Alina Vilcu, dar sa nu-ti faci iluzii ca-ti va raspunde pentru ca este ocupata sa contabilizeze sticlele de alcool turnate de domnishoara in ea (Activ=Pasiv).

 249. numai dobitoci says:

  Am citit cateva sute de comentarii si sunt no comment |) Doamna invatatoare de la gradi m-a invatat ca atunci cand am de spus ceva la adresa cuiva, sa cer voie (audienta se numeste la facultate si la persoane importante/respectabile ca D.na/Dl Timis) si sa ma duc sa spun ce gandesc/deranjeaza.

 250. numai dobitoci says:

  So boys and girls hurry with the evidence at which you speak, otherwise silent. I apologize to those who do not know to translate that I write here but I want to see how many have an IQ equal to a chicken.
  I wish you all a wonderful day! Without blogs like this, I never would have thought that some animals are smarter than others who called themselves people!

 251. mirica says:

  ce tare ai fost…si mata ce mai zice inglezule?nu-i pare rau ca te-a ejectat?stii cum a zis seakspir?prosti dar multi..be carefur..lol.

 252. numai dobitoci says:

  Where did you learn this wonderful language? when you say stupid, you talk about who?
  “Be carefur” -:)) ok, ok, who says that? lol:)) messenger language, you have written or Google?

 253. mirica says:

  when i sad stupid ma refeream la cei multi..papagal trist ce esti.

 254. ****** says:

  Ba ,asta care iti zici mirica ,nu-i asa ca tu faci ca puiul?adica o f… pe mata!

 255. Nostradamus says:

  De ce incercati sa va bateti joc de acest sait si de interesul nostru pentru acest sait ,stiiam ca Mirica este ….dar cel ce se ascunde sub acest nume este un LABIL PSIHIC.
  Din atatea postari ,injurii,cuvinte vulgare ,amenintari si acuzatii nefondate o singura persoana anonima a putut felicita pe RADU TIMIS de ziua lui de nastere .
  Felicitari acelei persoane.
  Nu credeti ca aveati o datorie morala pentru aceasta persoana care an de an s-a ingrijit ca ziua de salariu sa nu fie niciodata amanata cu cel mult o zi,care de atatia ani s-a ingrijit ca in seara craciunului dumneavoastra sa nu cumparati decat bradul,care a tinut sa marcheze fiecare sarbatoare din viata familiei dansului cu o ciocolata si o bere ,care in fiecare an de 1 si 8 martie a daruit o floare fiecarei femei ,care in perioada grea a tinut ca fiecare salariat sa primeasca un salam pentru sendwisul copiilor
  Rusine noua ,celor care nu multumim niciodata nimanui .
  Stiti pe cineva care a mai oferit salariatilor un picnic cum a facut Radu Timis la petrecerea de 5ani RECUNOSTINTA ?
  Mai acorda cineva tichete si 2 mese gratuite pe zi si transport /
  Si asta numai datorita d-lui Radu Timis.
  Pacat ca e foarte usor influentabil iar d-na Cristina Timis nu stie cat este de mintit de oamenii apropiati Dorina Conu si Mirica .Ceea ce a avut bun a avut grija cei mentionati sa dispara din firma

 256. rex says:

  Nostradamus..Ai perfecta dreptate.. in anumite parti..De felicitat ptr ziua dlui Timis ok..felicitarile nu se fac aici..Despre petrceri si ciocolati si beri stai linistit..petreceri fac toate firmele care se respecta si-si respecta angajatii nu doar firma dlui Timis cum gresit crezi..cat despre tichete de masa,salamuri,cadouri de craciun si alte cadouri stai linistit ca toata lumea munceste pentru ele..din greu..nimic nu este gratis pe lumea asta..sa stii ca se acorda tichete in multe firme si oricum firma are beneficii de pe urma lor..de ce nu spui nimic de zilele de concediu fara plata si co obligatoriu?alea sunt tot din partea patronului..gratis..multumeste-i si ptr alea..ce folos ca este un om deosebit si are o inima buna atata vreme cat apleaca urechea la vorbele lichelelor?

 257. ana says:

  Asa este nu poti sa faci din Mirica om de baza care a furat de cand se stie iar acum cand e singur fara nici un control nu se mai teme de nimic.

 258. The invisibil man says:

  Nostradamus,ai perfecta dreptate,dar de multumit si urat de bine D-lui Timis se face personal sau printr-un e-mail adresat dumnealui ,nu prin acest site!Intr-adevar multumiri familiei Timis si sa traiasca o mie de ani,sa fie sanatosi si la punga grosi!Cfp si co obligatoriu ,daca ai citit mai sus draga rex ,au fost ideile celor din conducere sa arate ei ce destepti sunt!Ca li s au netezit scoarta cerebrala de desteptaciune!Daca ati stii ce le mai bubuie mintea v-ati cruci,vor sa ….!Dar veti vedea!

 259. Nostradamus says:

  Asta ati facuto voi , Rex si Invizibilul dar restul?Ana ce zici de Mirica

  /

 260. rex says:

  CFP si CO obligatoriu or fi fost idei ale lichelelor dar voi credeti ca se intampla ceva fara acordul patronului?Chiar credeti ca patronul nu stie ce se intampla?Stie tot..asta e jocul lor..bad cop-good cop ptr cine stie..important este ce intra in cont..voi puteti sa scrieti pana imbatraniti aici,nu pricepeti?este capitalim..traiti-va viata..

 261. Popa Sapca says:

  Vi se rupe gatul de enoriasul meu Mirica Costel,neimpartasit ,nespovedit si fara frica de dumnezeu,asa ati ras si de directoarea de la Filipesti de Iolanda Dragomir numai tampenii si datorita ajutorului dat de Dorina Dobre cu cimpanzeul ei Denisa a reusit sa o matraseasca ,tu ce zici stiati de motivul entru care a fost matrasita veti afla .
  Ce rau i-ati facut la Iolanda Dragomir ,actual manager la o multinationala ,asta datorita voua,poate va organiza cat de curand o petrecere si pentru voi ……tot in Bucuresti.
  Dorina ce-ai avut si …………………………………….ce ai felicitari .

 262. Bimbo says:

  Daca la Medeus ii zici multinationala gresesti

 263. Zambo says:

  Nu au cum sa stie patronii atata timp cat au mana libera sa taie si sa spanzure ei.
  Daca la sfarsitul lunii e OK nu mai conteaza cum au fost obtinute rezultatele .Mai multe va spune Conu ,cate nemernicii face cu Mirica si Dorina !!!!
  Ia zi Conule pe banii cui faci tu concedii,wechend-uri si alte chindii?
  Dastea stie si Dorina cu sefele ei de sectii,pacat ca cei care participa direct la cresterea productivitatii nu au parte .

 264. vasile says:

  Ia zi umflato iti aduci aminte cat masoara un mat de urs ? ,dar unul de porc?
  cat am furat eu din firma cu neamurile tale poti spune ?

 265. The invisibil man says:

  Parinte Sapca,daca ar fi stiut cei de la multinationala unde este acum asa zisa vrajitoare I.D.,ii inchideau usa in nas!Cate dobitocenii a facut impreuna cu V.B.,de aia a plecat ,n a avut incotro,ca facea numai prostii si se pare ca mergea la bulau,prea se credea cea mai tare!Apropo la o sedinta cu jigodia de Csaba Musznai,ea si V.B au zis ca vor gasi ei metode sa mai dea din muncitori afara!Si de Dorina nu prea aveti ce zice ,este una din putinele persoane care te asculta si te intelege,cu…care poti intretine o conversatie si respecta aproapele,respectandu-se in acest fel pe sine!nu este cu nasul pe sus ca alte sefe carora nu le mai ajungi la nas,alde N.E.,O.I,D.S. si altele!Pe deasupra mai este si simpatica!

 266. doina says:

  Dar tu ce cautai acolo?
  Slujeai cumva jigodia?
  Ce vati fi facut voi cele mai tari manageri daca nu cunosteati jigodia?Datorita lui stiti sa lucrati cu calculatorul, aveti masini de serviciu si mai si socializati un pic!
  Cine dracu mai era ca voi ,cand mergeati cu jigodia la beutura in OLDIS?

 267. mary says:

  Draga “numai dobitoci” , am primit numarul de telefon al Alinei de la o persoana , nici nu ma asteptam sa-l primesc de la tine , dar nu stiu aluzia pe care ai facut-o in comentariul de mai sus, dar sunt convinsa ca tu ori ai probleme personale cu ea , ori cu siguranta esti influentat de fostii ei colegi “prieteni” din garda veche de la ecoferm.

  Oricum din toate comentariile trimise pe acest sait , am dedus ca persoanele care au fost concediate sau cine stie din ce motive nu mai sunt in cristim , sunt pline de ura!
  Daca ave-ti personalitate de ce nu ave-ti curajul ca aceste lucruri/ fapte sa le afle personal de la voi – Fam. Timis?

  Pacat ca s-a ajuns aici. Acesta este ultimul mesaj care il trimit , consider ca este o pierdere de timp si am lucruri mult mai importante de facut decat sa citesc aceste comentarii de cea mai joasa speta.

  Numai bine .

 268. marcel says:

  Poate va intereseaza de unde a pornit Dan Conu. Era rupt de foame in Tartasesti, a lucrat in facturare si dupa ce a pupat in cur pe toata lumea si a turnat vreo 2-3 a avansat. Ce studii are acest taran coclit? Va spun eu Spiru Haret, unde dai bani si iei diploma, fix nimic. Acum tipa si urla si inainte nu avea nici dupa ce bea apa.
  Alexandru Toader este singurul care cat de cat are ceva in cap, numai ca e inconjurat de rupti de foame care au ajuns in conducere.
  Toti cei din conducere si-au adus neamurile in Cris Tim, gen Conu, Stefan (mogosoaia) si i-au salarii mai mari decat cei care au muncit ani buni in firma.

 269. rex says:

  scumpa noastra mary..multumim pentru ca ai ales sa nu mai accesezi acest
  //SAIT// cum spui tu..cred ca printre lucrurile importantante pe care le ai de facut prioritar este studiul gramaticii limbii noastre..si multe alte chestii de cultura generala-lucruri de care ai fost lipsit(a) la gradinita din satul tau..lasa-ne,lasa-ne analfabetule..

 270. Steluta says:

  Vorbeam cu un coleg si nu mi-a venit a crede .
  E adevarat ca paznicii de la Filipesti castiga 2500 fara alte avantaje ?Eu sunt inginer ,fac 2 navete pentru a ajunge la serviciu si nu lucrez ca inginer pentru ca nu am relatii!!! si castig 1300 .Si noi vrem paznici !!!!!!!!!!

 271. Nicoleta says:

  Bai laso dracu de treaba ca nu-s directori!!!!!!!!!!

 272. Danusia says:

  Cat ia un paznic ?

  Daca paznicul ia 2500,si sta numai in baraca si foisor atunci seful lor cat castiga?
  Stiti cat ia prema un paznic daca gaseste un prost beat 100 ron,si atunci cum sa nu cauti .

 273. Ahentelzedan says:

  Ce simplu a renunta t Radu Timis la Sipica ,nu as fi renuntat la el chiar daca ar fi trebuit sa renuntla apa!!!
  Balada mesterului Manole ziua ce zidea Calin si cu jON noaptea se surpa .
  PIFU , rezolva totul aici spargi , aici zidesti si VICTOR DOBRICA a doua zi facea minunea.,
  Ce ziceti de nataraul ala de PETRISOR care a facut distilarie si vinde Coniac si vin la alcoolisti,are damigene cu vin si tuica in magaziile din santier iar muncitorii umbla beyti prin firma ,asta o stie DOBRICA ?

 274. Americanu says:

  Vaide steaua lor niste ticalosi care nu au studii dar au salarii .E adevarat castiga peste 2500 de roni si nu au nici macar liceul .

 275. anonim. says:

  Daca va intereseaza cu adevarat Conu a plecat din livrare de la carlig si spiru este a doua facultate din cate stiu eu,dar asta nu are importanta sunt fff multi care au fost la spiru si ce conteaza,acum conteaza diploma nu ce stii.

 276. The invisibil man says:

  Mister Ahentelzedan,esti un mare dobitoc!cum crezi ca ar putea sa fie muncitorii din santier bauti,te ai gandit daca s ar intampla vreun accident de munca cine ar intra in puscarie?aici esti prost informat!

 277. Stelu says:

  Asa e incepem sa simtim schimbari in comportamentul lui BITERUL sa-l bata vina ,Petrisor vinde masina .

 278. betivanul says:

  eu….hiiic…… cu cine votez?…hiic cu Calin ca are…. hiiiic…. femeii multe sau cu Petrisor ca …hiic…coniacul este prea colorat cu zahar ars?… hiiic…

 279. Nicky says:

  Bai frate ce dreptate are asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nu mai zici nimic fratioare…………………..

  Tudorele, – scuze vorbeam de nume consacrate pentru Radu Timis,de oameni care pentru CRISTIM au pierdut mult,…………au pierdut sanatatea ,au pierdut cea mai de pret persoana din viata lui,si ca drept dovada a fost aruncat fara a se mai discuta de VALORILE COMPANIEI ………
  Stiti cumva unde e respectul fata de colegi
  MUNCA· DARUIREA LUCRUL IN ECHIPA
  Acestea toate impreuna dau sens oamenilor si idealurilor unei companii.
  Respectul fata de om incepe cu respectul familiei TIMIS fata de oamenii din Cris-Tim. ….Asa declara Radu Timis cu ceva timp in urma
  Da vorbeam de SIPICA ION -omul care a creat si a dat viata acestui concern CRISTIM …………

 280. rex says:

  Ai dreptate..dar din pacate cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit..tot respectul ptr DOMNUL SIPICA si echipa dumnealui..cat despre respectul familiei Timis fata de angajati..cale lunga..cat poti fi folosit esti bun..

 281. georgeta says:

  ???????????????

 282. Hitler says:

  poi ce voi nustiti ca petrisor o fute pe mary de la SAPARD,
  da despre salarii nu spuneti nimic ca s-au marit la mai multi din fabrica ,adica la ligai.ca asa sunt curvele astea in frunte cu curva penala de dorina

 283. Hitler says:

  si proasta aia de isabela ,mare sefa, care a ajuns acolo pe supt p–a la unu si la altu’ mai sunt si aia de la tehnic care cica sunt smecheri mai ales sefu ala al lor cu gura mare ,bardeanu, care ii timite pe unii si la alte fabrici .oare o sti radu timis despre asta?f—l in git si pasta ca isi bate joc de noi

 284. the invisibil man says:

  Hitler,Hitler,nu degeaba ai pierdut razboiul mondial!Esti un mare dobitoc,cum crezi ca ar putea sa fie ceva intre Mary si Petrisor,mare dobitoc mai esti!Si cu smecherii de la tehnic ce vrei sa zici,hai sa vedem daca se poate o saptamana fara ei,si apropo meseria e bratara de aur,tu de ce nu esti ca ei!mare dobitoc mai esti!Si Bardeanu nici macar nu este seful lor !Bardeanu sa stii ca i mare domn,unul din oamenii de valoare din aceasta fabrica,daca ai avea si tu mintea lui ,n ai mai fi dobitoc!

 285. caraion says:

  Mai fratilor ce stiti de Mirica de la Ecoferm mai are ce fura

 286. jUSTITIARUL says:

  Petrisor NU o fute pe Mary de la SAPARD,Petrisor i-a botezat copilul ,asta nu inseamna ca Perisor nu-i face multe avantaje cu materiale din santier ce Matei nu are nevoie de nimic?
  Isabela …………..mecanic………….e adevarat.

  Seful lor / Bardeanu ….da o curva hoata un nemernic ,tradeaza firma face numai afirmatii aiurea ,face pe sindicalistul ,tot timpul are ceva de comentat la adresa firmei,trimite oamenii la alte societati,face servicii si pentru alte firme concurente……..
  Degeaba ai minte daca mintea este impotriva firmei

 287. SupusAustriac says:

  Ce ma intereseaza pe mine ,e faptul ca tare as vrea sa vin si eu la petrecerea de 10 ANI CRISTIM,dar deja m am certat cu nevasta ,”ca n-am ce caut eu la petrecere fara ea”!Oare de ce nu putem veni insotiti?!Cati si cate vor putea veni la petrecere fara sa aiba probleme in familie?

 288. GANYCOND says:

  cAT A MAI FURAT SI PETRISOR ASTA !!!!!!!!!!!!!!!
  Vasa lui Calin din Moreni e facuta cu banii lui Timis fara sa stie si cu bonurile lui Petrisor………………..DIN RECUPERARI………..
  Vagonul acum e mare casa facut pe materiale din CRISTIM cu bon dat de Petrisor sau materiale cumparate de Calin si Sorin si facturile bagate de Petrisor pe firma.
  APROPO CEVA TUICA ? VIN CE MAI FACE ANUL ASTA CA A VENIT TOAMNA ?

 289. Razvan says:

  Va rog sa-mi ziceti cine va face deschiderea aniversarii……….
  Cumva Dorina ?
  Stimati invitati dragi colegi………….
  Am reusit performanta de a realiza 0 productie de 40 t /zi ………
  aplauze……felicitari echipei tale Dorina …!!!
  Dana Mazilu facea cu 3 paduchi 90 t produs adevarat , nu ce producem astazi
  Cand se va trezi dl Radu frate?

 290. rex says:

  va da sausege family circ si paine..carnati sunteti voi..

 291. Gigi Becali says:

  Bardeanu e printre putinele persoane care are grija de companie si pe langa atributiile lui mai face si treaba altora. Asa ca voi frustratiilor mai duceti-va la taiat coceni.

 292. Horia,Closca & Crisan says:

  Iobagilor ne vom intalni cu totii pe 1 octombrie !si vom chefui cu boierimea!Sa fim mai uniti ca niciodata!Sa …!

 293. Balalau says:

  Bai nea Gigi tot cioban ai ramas cine esti tu ca sa comentezi cine pe cine tine in spate? pe Bardeanu daca nu ar fi santierul sau cum le spune unu mai sus betivi il tine pe Bardeanu in brate si nu numai pe Bardeanu si pe toate putorile de la tehnic cu exceptia citorva mecanici de la fierte care muncesc cu adevarat si asta datorita lui Motanu care lea cistigat respectul nu ca papagalul ala de Bardeanu care traieste pe spatele santierului si injura de mama focului firma care il plateste si pe deaspra ii da si bonusuri consistente nu mai zic de furaciune ca pe el nu-l controleaza paza , ca de , este director si vreau sa va mai spun ca paza ar trebui sa fi independenta de firma si sa controleze de la al cu tita-n gura pin la al cu barba sura ,”ca doar sintem toti egali si totodata colegi” iar tu bai Gigi Becali dute si mulge oile si pe noi de cirnat si lui Bardeanu sa io sugi in continuare ca te tine in spate cind tai tu frunze la ciini (ca coceni nu ai) si el te ponteaza. Apropo lai facut cumva amantul lui mata? sau al lui nevastata ? vezi ca-i cam fustangiu ,asta nu mai vede nimeni cind relatiile extraconjugale sint la nivel inalt. stiti voi mai bine pe cine frige la poponet.

 294. Fane Spoitoru says:

  Bai Balalau bine zici frate ,pe Gogioiu cine la recomandat lui Teodorescu Cotoi cu Bardeanu ,Stie d-l Radu ce face oamenii lui cei mai buni? trimite forta de munca la alte firme,despre sculele cu care ies pe poarta si alte piese nu stie nimeni nimic !de ce ?

 295. Hitler says:

  da ma fane ca bine zici,numai hoti si curve ne conduc,ati vazut ma ca dupa petrecere s-au asezat la masa lui radu si au mincat resturile,
  adica isabela ,denisa lingaul de marius si mai multe cirpe dastea.
  mai “justitiare “ori esti prost ori unul d-al lor

 296. Hitler says:

  bai becali altii ii fac treaba lui bardeanu nu el pe a altora

 297. el says:

  Felicitari celor doua departamente din cristim care au muncit si au facut treaba bine pt petrecerea de 20 de ani ,serviciul administrativ si santierul, ce au depins de ei sau descurcat cu succes, felicitari oamenilor de la curatenie pe care nui baga nimeni in seama si felicitari sefului de la administrativ Cristi Potroanchinu

 298. EA says:

  LA MULTU ANI!
  Dragi colegi,nu-i asa ca ati uitat de tot la petrecere?
  nu-i asa ,ca toate rautatile si problemele au fost date uitarii chiar si pentru cateva ore?
  hai sa fructificam truda,munca noastra prin intelegere exact ca intr-o familie,pentru ca asta si suntem MAREA FAM. CRIS TIM!
  PESTE TOT SUNT SEFI.LA ORICARE ALT LOC DE MUNCA,PESTE TOT SI ORIUNDE IN ALTA PARTE SE VOR GASII VOCI CARE SA SPUNA DE ALTII CA SUNT DESPOTI ,TIRANI ….ETC,DACA NOI SUNTEM SI VOM FII IN CONTINUARE SERIOSI VETI VEDEA CA TRUDA ,MUNCA NOASTRA NU VA FII IN VAN,VOM FII CU TOTII RECOMPENSATI!
  VA ROG NU MA INJURATI !INSA ASTA ESTE PAREREA MEA,SI CUM TRAIM IN DEMOCRATIA PENTRU CARE ALTI TINERI SI-AU DAT VIATA,AM DREPTUL LA O OPINIE!
  VA PUP PE TOTI!
  SI HAI SA TINEM LA FAMILIILE NOASTRE DIN TOATA INIMA,CEA DE ACASA SI CEA DE LA LOCUL UNDE NE PETRECEM CEA MAI MARE PARTE A TIMPULUI-FAM. CRIS TIM

 299. EA says:

  ma scuzati….LA MULTI ANI!
  SI FELICITARI LUI CRISTI SI CELOR DE LA CURATENIE!
  AU FOST FENOMENALI!

 300. rex says:

  CAT DE IMBECILI PUTETI FI DRAGILOR…VA MERITATI SOARTA..FAPTUL CA AU MANCAT CU VOI LA MASA NU INSEAMNA CA SUNTETI DIN ACEEASI FAMILIE IDIOTILOR..PRESURI..

 301. Nicoleta says:

  Pe noi nu ne-a lasat sa venim insotiti dar fostii salariati au fost putut sa vina .
  E corect ?
  Daca tu nu ai cu cine sa vi nu e normal sa impui acelas lucru intregii fabrici ,mai ales cu prezenta obligatorie

 302. EA says:

  se pare ca cineva nu a mancat….dragule nu e vorba de faptul ca s-a mancat sau nu la aceeasi masa,nici vorba de asa ceva!
  Ramai complexat si injura in continuare.

 303. el says:

  REX, ma tu ai un nume de catel, si eu am pareri impartite si nu am mincat la masa cu ei si nici sef nu sint si nici dupa ce a plecat fam Timis nu mam asezat la masa lor sa maninc resturile,dar recunoaste ca a fost frumos si nu te intilnesti in fiecare zi cu asa ceva,sau poate nu ai posibilitatea sa te duci macar odata pe an la un spectacol,recunoaste.

 304. the invisibil man says:

  Da-va-n p… mea!Sunteti prosti cu totii!Comentati numai aberatii!

 305. EA says:

  bine desteptule….si apropo de da-va-n p… mea…..esti asa capabil bai invizibilule?
  sa-ti fie rusine pe la bot!

 306. the invisibil man says:

  Da bai p..a!Sunt capabil ,la propriu!Oricum ti am pus-o pe la nas,de aceea sunt the invisibil man!Nu ai simtit miros de p..a?

 307. EA says:

  din fericire nu!!!!!
  punei-o matii…..pe la nas cu tot cu branza!

 308. Jan says:

  Mie scarba de prosti ,de el, de ea ,de invisibil man,de cei ce nu respecta culorile CRISTIM .
  Nu cred ca pot citi postarile voastre fetitei mele ,voi ati putea ?

 309. mirica says:

  Daca ma primesti la tine ii citesc eu..Am invatat la scoala..Banuiesc ca ai lenjeria in culorile cristimului..

 310. NICOLAE LUPU says:

  Lenjeria mea este rosu verde palaria ta de paie si budigaii plini de balega chiar daca ascund banii facuti pe firma ta si recolta d-lui Radu nu pot suplini gradul de grandomanie si prostie
  Hei spor la bucatarese

 311. mirica says:

  E greu cu gramatica,semantica si ortografia dragule…nu,nu sunt de mancare..sunt neste chestii..

 312. caraion says:

  La ce scoala ma Mirica ai invatat la aia de tractoristi.Acolo ai invatat cum sa te iscalesti iar in scoala vietii cum sa furi pe rupte si sa fii escroc.

 313. vasile says:

  Tare Mirica asta..dar ne-a aratat la toti cum se lucreaza cand ti se acorda incredere..ca si ceilalti catei de pe mosia familiei T..

 314. el says:

  Bai Jan, eu cred ca iti e scirba de tine si nu prea vezi ce citesti , ce comentariu am facut eu la adresa firmei de nu poti sa-l citesti ficei tale? si ma rog de cind o intereseaza pe fiita comentariile acestea? vezi sa nu vomiti cind te uiti in oglinda, vezi de treba ta si mai usor cu alcolul

 315. Jan says:

  “alcolul ” corect alcoolul
  ”fiita ” corect fita ,iar cu alcoolul ai grija de sotul tau …….

 316. el says:

  ai invatat limba romana in tiganie cu bulibasa si cu piranda lui cind freca blugi cu caramida si tu faceai maturi de nuiele , lasane Jane cu tigania ta si dute ,apropo ce mai face “FRATILI” tau Conu?

 317. Jan says:

  Paris’s working visit to a factory like the one where you work .
  sunt sigura ca te descurci !

 318. anaiviv says:

  ╔══╗http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/matache-macelaru-cristim-radu-timis-achizitie-154487.html

 319. vera says:

  cinste cui GABI ALEXANDRU ,MONA CSZABA SAU CRISTI?

 320. adevarul says:

  domnule TIMIS puneti la dispozitia muncitorilor din CRISTIM un site pt. sugestii si reclamatii , garantia confidentiala sa fie pe primul loc si veti avea foarte multe dovezi despre furturile din CRISTIM si filmulete cu relatii extraconjuale la nivel inalt , veti ramine surprins ce se intimpla la intilnirile de socializare organizate de CRISTIM ( club swingari )

 321. raphael says:

  sunt de acord cu adevarul,dl TIMIS v-a avea intradevar f.multe surprize.

 322. vio says:

  dragilor,de d-l sipica,d-l sile,cristi bistriceanu,mai stie cineva?
  daca stiti,va rog spuneti-mi si mie.va multumesc/ps.d-lor sunt oameni deosebiti,si nu am mai auzit nimic de ei.mi-as dori ff mult sa aflu cate ceva despre d-lor.

 323. Hitler says:

  muie la zdrentele de Denisa ,Dorina si OanaITco ;niste curve dar o sa vada ele

 324. Hitler says:

  muie si lu’ tiganca de mari si amantului ei ‘piticul porno’petrisor
  SI marea ‘familie cristim “sa-l fut in git de pocait si pe patron si pa nevasta-sa de curva.ca isi bate joc de noi cu salariile astea de 600 lei si alta ar fi fost situatia daca mai erau si alte locuri de munca in zona

 325. Hitler says:

  stiati ca or sa dea iar fara plata? DA va spun eu aproape sigur ca o sa dea

 326. caraion says:

  Da Hitler ai dreptate o sa primiti cadou de mos nicolae reducere de salariu ca asa e in Cristim

 327. caraion says:

  O duc bine doar cei care fura vezi Mirica caruia nu-i pasa de salariu

 328. raphael says:

  bai mirica,pe cine ai mai sapat in ultima vreme?
  cu furatul cum stai?a fost o super toamna f.productiva pt.tine asa-i?
  ai terminat casa?gata?daca nu fura mai repede cat mai poti.
  sa te arda focul,si sa te ajunga toate blestemele de jigodie ce esti.
  sa se aleaga praful de tot ce ai furat,si de tine.blestemat sa fii
  acum ca vin sarbatorile,sa ai parte numai de rele,asa sa-ti ajute domnul.

 329. Rex says:

  Sunt o javra ordinara. Pisati-va pe mine ca merit.

 330. Dreptate says:

  Datorita acestor manageri (in visele lor manareri) care sunt in functii la ora actuala in CT,vom avea o noua transa de 4 zile fara plata.
  Pot intelege situatiile grele,critice asmd,dar nu pot intelege si accepta PROSTIA acestor parveniti.
  Oare cand vor platii!?

 331. anton says:

  Vor plati cand isi va da seama RT ce catelandri are pe langa el dar vom plati cu totii si parca nu e drept.

 332. vio says:

  Oare de ce nu are nimeni curajul necesar pt.a le spune patronilor ceea ce se intimpla de fapt??Da stiu,pt ca patronul dl R.T.crede prea usor lingaii de pe langa el care-l mint cu tot ce pot.Oare se va face dreptate si in CRIS-TIM vreo data d-le RADU T.”NUMAI DUMNEATA POTI”
  important e…sa si vrei.

 333. Hitler says:

  da fara plta si ne cheama la munca de 1 decembrie si neplatiti
  cica da o zi libera zdrentele
  problema este ca si cei ce ar trebui sa controleze sunt corupti

 334. Hitler says:

  dar in curind o sa afle si RT despre curvele din recunostinta

 335. ianca says:

  Dreptate – uitate in jurul tau si vezi daca cei care au dus CRISTIMUL in jos ,au mintit ,mint si fura in continuare nu a luat avertisment de la Dumnezeu. Gandestete la sanctiunea disciplinara pe care o va primi de la Dumnezeu ,dupa ce dl Timis se va convinge de minciuni si mari furturi ,iar in comisia de cercetare disciplinara vor face parte Dreptate ,Profesionalism si Disciplina

 336. anton says:

  O sa ne dea dl. Timis si la muritorii de rand ceva de la Mosu ca altfel e tare credincios.

 337. congelatu says:

  salut,
  tot ce sa spus aici este in mare parte ff adevarat din pacate si spun asta prin prisma celui care a lucrat ceva timp la filipesti si atunci cand am simtit ca mia ajuns cutitul la os am decis sa renunt,nu am suportat sa vad incopetenta si prostia ridicate la rang de lege de catre monica,livia, lavinia, denisa si alte asemenea tembele care profitind de pozitiile lor de SEFE terorizau pe bietii colegi recurgang la tot felul de amenintari plus celebra metoda a referatului pri care erai vaduvit de tichetele de masa pe luna respectiva pt nu stiu ce motiv imaginat numai de ele si toate astea se intimplau cu accepul tacit al directoarer viviana si dorina.rusine acestor pSEFE SI SPER CA CEA CE AU FACUT ELE SA PRIMEASCA LA RANDUL LOR si in rest numai bine celor multi si umiliti.

 338. noitoticeilalti says:

  La multi ani!noroc ,de toate dar si sanatate!Familiei Timis si tuturor oamenilor de valoare din RECUNOSTINTA!!!!!!!

 339. CRISTI V............ says:

  De nemernicele alea vorbiti !!!!!!!!!!!!!
  Intrebatil pe Ionut Tudorache de ce era sa-l dea Radu Timis afara ? cate tone de carne erau pregatite in depozitul logistic pentru furaciune ?
  De ce nu au putut sa le ia cu filiera lor …..tir, …dispeceri….soferi….sefi…. Cat a fost paguba ?
  Tot asa strictete e la fabrica ?

 340. Marian says:

  Ziceti de Tudorachi , dar dr Draghici de ce a plecat de la ferma ?
  Pentru cei 80 de purcei pe care ia gasit lipsa lui Mirica .
  De ce a gasit porci lipsa la inventar daca Mirica a luat gestiunea de la dl Simon ?

  Unde sunt porcii Mirica ?

 341. noitoticeilalti says:

  unde sunt porcii?pai ei sunt PORCII,ca nu se mai satura de bani ,f..ui in gura!

 342. Sile says:

  Buna seara ,
  Uimit de cele auzite daau in bengaiala si nu ma pot aptine .
  Vorbesc ca fost angajat cu un vecin si din curiozitate il intreb cine mai e sef la depozit ,dar la ….,dar la …
  Raspuns Varza frate ,angajarile se fac pe 1 luna fara tichete si pachet
  pe 3 luni la F.A. ……………510 RON PLUS TICHETE SI MASA IAR LA DEPZIT 730 CU TICHETE SI MASA .
  Legea junglei , daca vrei sa te angajezi trebuie sa ai pile la Soica sau la femeia de serviciu Visan Camelia care are pozitie………,nu poti cu ea te aranjeaza Matei cu Goaga ,te rezolv eu frate vorbesc cu Denisa ii dau eu cat cere si o rezolv !!!!!!!!!!!!!
  Potranchenu face afaceri cu Moisoiu ?

 343. Remarc says:

  Este o nebunie ce faceti voi aci, mai angajati netrebnici ce sunteti? Ce, nu va mai ajunge salamul? Ce-i pestera lui ali Baba? Nu va convine, bagati-va in malaxor si gata. Dispareti ca pun Uriasul pe voi!

 344. Hitler-Cristina Moise says:

  xxx ma “remarc’ xxx motii matiii de lingau
  tie si la toti ce tineti cu ei xxx dracu ‘lingai jegosi
  Sa triti voi din 400 ron pe luna si mai vb ,pina atunci sa va xxx

 345. noitoticeilalti says:

  Iobagilor,hai sa la lasam aceste hartuieli si sa discutam lucruri serioase!Voi chiar credeti ca firma merge rau,chiar era necesar sa taie amaratele de tichete de 8,31 ron si sa va dea zile fara plata ?Totul pleaca din ”botul de cartita ”care se afla la conducerea firmei,ei propun tot felul de masuri,sa loveasca tot in golea,in loc sa taie de la ei!!!DE CE SEFII au luat prime de craciun ,pentru ca firma merge nasol,de ce sefilor nu li se taie 4 zile,pentru ca firma merge nasoliu de rau,de ce sunt comenzi pe neasteptate ,ptr ca firma merge BINEEEE!!!Apropo la urechile marelui vostru sef s-a auzit ca ati inteles situatia si ca sunteti multumiti asa!!!Ei sa stie dumnealui ca nu i asa!!!si criza economica o faceti voi prin reducerea salariilor,sa va mentineti nivelul de profitabilitate!!!De aia e criza ca nu aveti bani sa faceti consum pe piata economica!!!Ce va ramane de facut?O stiti cu totii,…!!!

 346. Horia Valrlan says:

  dementa fara credinta

 347. congelatu says:

  pe langa prime si alte facilitati aproape in fiecare weekend toate sefele merg in excursie la munte pt a se relaxa si a fi capabile sa conduca fabrica spre noi culmi de civilizatie si progres,iar prostilor li se baga pe sub nas tot felul de motive ca e din ce in ce mai greu sa ai servici fara sacrificii-tichete taiate pt indisciplina,zile de cfp dar muncite-NU CREDETI CA ACESTE SCORPII TREBUIE SA VADA SI ELE CE INSEAMNA A FI SALARIAT LA FABRICA SI SA MUNCEASCA IN CODITIILE PE CARE ELE LEAU CREAT SI SA SIMTA PE PIELEA LOR CRIZA DIN FABRICA.FRATILOR FITI CURAJOSI SI CERETI SA PLECE ACESTE VACI ORDINARE PT CA SUNT MULTI OAMENI CAPABILI SA CONDUCA FABRICA,OAMENI CARE PRIN GRIJA LOR AU FOST ELIMINATI.RUSINE SA LE FIE!!!

 348. ion mois says:

  Bai, dece mama naibii nu va strangeti voi paduchiosilor urat mirositori intr-o asociatie si iesiti la lumina sa luptati cu dreptatea nupe forumuri d-astea bai viermilor

 349. vio says:

  Bai D-le ion mois cel viteaz,nu cumva d-ta ai o functie mai de lingau,nu cumva paduchiosii urat mirositori te tin in spate,iar pe urma viermilor iti castigi matalut painea ce de toate zilele?
  siii…mai lupta tu un pic cu gramatica asta romaneasca bai parazitule.si mai pune mana si la munca,ca de lingai,ne-am saturat,scarba ce esti.

 350. congelatu says:

  Bai retardatule si pupator de dosuri, ion mois, ai idee ce inseamna sa muncesti in conditiile de acolo unde esti umilit pana si de femeia de servici indiferent de ce studii si bune intentii ai avea,unde nu esti lasat sa-ti faci meseria si ti se sugereaza discret sa lasi lucrurile asa cum sunt pt ca nu poti schimba nimic daca nu esti din anturajul “sefilor” grei sau a pupincuristilor asa cum esti tu care nici macar nu stii sa scrii.rusine pt comentariul tau JEGOS SI LA MUNCA TRANTORULE NU LA PUPAT DOSUL LUI RADU TIMIS.

 351. PolPot says:

  Bai, astia care va injurati aici, ce aveti s-a incins cacatul in voi? Vi s-a urcat “mezelu'” la cap, bai, mortaciunilor. Ati umplut lumea de cacat invelit in “membrana”, distrugeti vietile a mii de oameni cu E-urile si cu mortaciunile voastre si acum va injurati pe forumurile unor siteuri civilizate. Mars, si voi, si sectantii la cacat si nu mai veniti p-aici ca imputiti locul!

 352. ildiko says:

  Mezelari ucigasi si tari in gura! tot voi sunteti si pe articolele despre martori si adventisti. Cred ca v-a pus pocaitul de Timis sa faceti “spectacol”.

 353. baronul says:

  mai fratilor ce mai stiti de tov mirica a recuperat transformatorul de la livada, ca de altfel, efectivul de vaci nu a mai crescut deloc decand a plecat Simon si mai este ceva, de ,,bun gospodar,,ce se pretinde a lasat animalele in toiul iernii fara asternut,cam (RUSINOS).

 354. congelatu says:

  ILDIKO cred ca vine de la idiot ce esti,asta judecand dupa comentariul facut,cred ca tu ori abia te-ai injectat ori ai aterizat din alta galaxie,eu nu-ti urez decat sa muncesti macar o luna sub patronajul pocaitului de timis si apoi mai vb

 355. un om says:

  dumitrascu tu de ce nu ai platit miile de euro knd ai lovit masina cris-tim-ului.plata e numai pt .amarati?

 356. un om says:

  si eu am lovit masina si m-ai pus sa platesc .tu ai platit?
  doar suntem o familie

 357. un om says:

  paza de ce mai aveti dak voi iesiti k din casa voastra.pt noi,sclavi?stati fara grija voi sunte-ti hotii.

 358. vortex says:

  V-ati mai linistit congelatilor! V-a mai dat ceva salam la pachet?

 359. elena says:

  Pacat pentru efortul depus in aceasta firma de catre oameni care si-au distrus sanatatea.Au ajuns sa conduca aceasta firma oameni precum CONU DAN,STEFAN,MARIUS si alte nulitati cu o mentalitate de manipulanti(toti acestia au fost muncitori necalificati).

 360. fox says:

  daaa ai dreptate Elena pacat nu vezi si tractoristul de Mirica care habar nu are nici cum se vorbeste corect romaneste ce sa mai vorbim de a conduce o afacere dar stie f. bine sa fure la greu dar asa se rasplateste in Cristim loialitatea

 361. vortex says:

  Mezelari, uie mezelari! Trantori care faceti neamul romanesc de rusine.

 362. gaby nitu says:

  Vine, vine primavara, iar la Cristim falimentul. Boratilor care faceti si mancati cacat, pana nu mai puteti, va doresc odihna placuta!!

 363. Hitler says:

  da ma sa dea faliment futu-i in git
  sa stiti voi ca zdrentele de :dorina denisa cocosata si itco o sa aiba soarta lui victor bucataru , muie zdrente nenorocite

 364. Hitler says:

  pe noi ne tine in fara plata si ei se duc la munnte aproape saptaminal,de unde aveti ma jegosilor bani? daca nu din ai nostri.
  Sa va uitati peste umar cind mergeti pe strada ca poate cine stie

 365. noitoticeilalti says:

  Da fratilor,la urma urmei or sa aiba soarta lui Victior Bucataru,la cata suferinta aduc amaratilor care lucreaya pe nimica toata,blestemele lor ii vor ajunge!Credeti ca soarta lui VB este o coincidenta?E uite ca nu,Dumnezeu este sus si ii va lovi cand nu se vor astepta,cand le va fi lumea mai draga!Este doar o chestiune de timp!Bleeeesteeeemaaatiii fratilor si i va ajunge!

 366. mosul Ionica sa l de p... says:

  Ce ma va este frica de ce scriu sclavii vostrii pe acest site ,si incercati sa l blocati?Fratilor sa nu scrieti de acasa duceti va la cafeinternet-uri sau la free wifi-uri ca am auzit ca va urmaresc!

 367. congelatu says:

  jegoasele alea de sefe in frunte cu ciunga de monica druhus simt ca se strange latul in jurul lor dupa cat rau au facut angajatilor de la recunostinta si au incercat sa blocheze siteul ca ajutorul departamentului it din fabrica,rusine sa le fie la aceste jeguri care acum cativa ani se prostituau inclusiv cu soferii directorilor din cristim pt un loc de munca la cristim.au fost si raman niste prostituate

 368. congelatu says:

  jegoasele alea de sefe in frunte cu ciunga de monica druhus simt ca se strange latul in jurul lor dupa cat rau au facut angajatilor de la recunostinta si au incercat sa blocheze siteul ca ajutorul departamentului it din fabrica,rusine sa le fie la aceste jeguri care acum cativa ani se prostituau inclusiv cu soferii directorilor din cristim pt un loc de munca la cristim.au fost si raman niste prostituate.

 369. Ion says:

  mai fratilor cat ii mai tine dl.Timis pe incompetentii de la varf pe langa d-lui.Se duce naibii firma si noi cu ea si nu este in regula

 370. radu timis says:

  Radu Timis: Niciun an de boom economic nu mi-a adus profitabilitatea pe care o am acum

  Omul de afaceri Radu Timis, care patroneaza compania Cris Tim, cel de-al doilea mare jucator de pe piata autohtona a mezelurilor, sustine ca in ultimul an a reusit sa creasca de patru ori productivitatea per angajat in urma masurilor de eficientizare a businessului pe care le-a luat.

  “In 2009 aveam o productivitate de 270 de kilograme de carne per angajat iar acum am o productivitate de 1.100 de kilograme per angajat iar in ceea ce priveste profitabilitatea, niciun an de boom economic nu mi-a adus profitabilitatea pe care o am acum”, a declarat pentru Ziarul Financiar proprietarul CrisTim.

  Grupul CrisTim, infiintat in 1994 este format din cinci entitati, respectiv mezeluri, preparate calde – ready meal (Recunostinta si CrisTim 2 Prod Com), retea de magazine CrisTim (CrisTim Impex), ferma (Eco-Ferm) si constructii. In prima parte a anului trecut, grupul CrisTim a disponibilizat aproximativ 300 de persoane, ca urmare a scaderii volumului de vanzari sub limita profitabilitatii. Pana la finalul anului trecut, producatorul de mezeluri a reangajat 350 de persoane dintre care insa doar 120 pe perioada nedeterminata, restul fiind angajati temporar pentru a acoperi volumele mai mari din cea de-a doua jumatate a anului.

 371. simit udar says:

  http://www.zf.ro/companii/radu-timis-viitorul-businessului-in-afara-de-energie-va-fi-mancarea-9340906
  Dar pe noi cat ne mai tine ti domnule in 4 zile fara plata ? Nu va ganditi si la noi ca suntem disperati,ne ajunge cutitul la os ,nu se mai poate sa traim asa!Va bateti joc de noi si de onoarea dumneavastra laudandu va cu reyultatele firmei!
  Noi va uram multa sanatate!

 372. Ion says:

  asa sa fie dar profitabilitate inseamna sa dati si salariile intregi la oameni?

 373. VIO says:

  aloooo,miricaaa,cred ca incepi sa culegi roadele faptelor tale,asa-i?
  poate raducu junior sa fie mai vigilent decat papa,si sa fie cu dreptatea.
  ti-ai facut stocul?ca nu se stie ce te asteapta.poate iti suna si tie ceasul baiete ,in sfarsit.poate te va ajunge blestemele celor pe care i-ai sapat,i-ai inlaturat fara rusine ca nu puteai tu fura in liniste.oricum,d-nii lingai sa se gandeasca ca o data si o data se va sfarsi si viata lor frumoasa.nu tine mereu numai lingand si furand.
  ceeaauuu….

 374. Hitler says:

  sa ne urmareasca cind ne cacam sa il manince,muie sefelor din recunostinta si patronului,care ne crede sclavi dar au si ei familii si haideti sa ne rugam pentru sanatatea lor!!! si pentru cei de la tehnic au un sef de tot cacatul si cazacu si bardeanu niste curve ca si dorina ,denisa itco si toate celelalte

 375. unul ca mine says:

  Si … ce mai ziceti?ce mai faceti?

 376. altul ca tine says:

  Ce mai facem? Pai ce sa mai facem mai stam si noi in niste zile de fara plata.Unii, ca la alti s-a mai marit si salariul pentru merite .Au plecat toti oamenii buni si am ramas cu toti analfabetii care nu stiu sa scrie si sa numere bucatile alesti de specialisti la interviuri sau pe pile “ca e de la mine din sat si e om muncitor”.Nu mai fusesem de mult la personal si acum vreo 2 saptamani ma duc si eu ca prostul trimis de seful meu sa iau niste hartii.Ce credeti ca scria pe usa?”Departamentulva multumeste daca nu deschideti aceasta usa” Pe ce lume traim fratilor? Unde sunteti domnu Radu ajutatine !

 377. 0111001100111100101001 says:

  Daca dati iar fara plata ,pentru mine e clar: NU SUNTETI IN STARE SA CONDUCETI O FIRMA !PPPPPPA!

 378. unul ca mine says:

  frate ALTUL CA TINE,tare dreptate ai!imi pare rau caci intr-o asa firma de renume sunt angajati numai Rapandule,de la femeia de serviciu pana la tehnici,mai ales acolo unul si unul,CARICATURI!!D-nule Radu ar trebui sa mai faceti ceva schimbari prin conducere !Ar fi bine sa veniti si sa vedeti oamenii dedicatii firmei ,care muncesc din placere ptr firma ,nu ca altii doar ptr salariile fabuloase!

 379. vulpea says:

  O firma de tot rasul.Cand privesti din afara ai impresia ca este raiul pe pamant, dar cand stai zi de zi cu aceasta adunatura de golani si prosti (ma refer la sefi ) zici “Doamne ce caut eu aici”? Oameni de cea mai proasta calitate si mai ales sefii nu cred ca exista in alta firma.Pentru mentinerea postului sunt in stare sa omoare si pe ma-sa. Cred ca fam. Timis ar trebui sa reflecteze mai mult la modul in care isi aleg conducatorii daca vor sa nu se scufunde corabia.

 380. 0111001100111100101001 says:

  Ce zile frumoase fara plata avem noi prostii,bataia voastra de joc,si voi sefii,va plimbati pe la munte ! Asta-i dreptate ?Sa va fie rusine!

 381. 0111001100111100101001 says:

  Adica pe banii firmei ,ai nostri!

 382. corina says:

  Buna ziua domnilor!
  este adevarat ca Mirica a fost demis de la ecoferm ? l-au ajuns blestemele ?
  ma bucur enorm ca in sfarsit familia Timis a facut dreptate, oricum trebuia dat afara mai demult , nu acum cand are viitorul asigurat pentru inca 10 ani , a furat in 2 ani de cand a fost sef fara nici-o teama impreuna cu catelusul lui Badicioiu siFlorica.
  Daca cineva poate da ma multe informatii sa ne comunice .
  O zi buna tuturor

 383. vio says:

  tic…tac…ti-a sunat ceasul bai mirica.era cazul,desi e cam tarziu.ai acut ceva timp sa-ti pui averea la adapost pe spinarea marelui patron radu timis.isi merita soarta si asta.oamenii care l-au ajutat sa ajunga acolo in varf,au fost aruncati la gunoi,si jigodiile care au furat cat au putut,au fost oameni demni de d-nul radu.
  rusine .sa ai mearga din ce in ce mai ,,bine” pana n-o mai putea de atata bine.o sa aibe grija analfabetii de sefi pe care si i-a ales sa-l aduca in sapa de lemn.asta merita.si tie mirica,sa-ti ajute domnul sa mergi in patru labe,asa cum meriti,jigodie ce esti.numai rau ai facut.
  si eu doresc o zi buna tuturor celor corecti,desi in cris-tim nu e buna corectitudinea,nu e apreciata de patronii firmei.au vrut jigodii,jigodii au ramas..

 384. o tara minunata says:

  Votati PP-DD !

 385. muncitorii din Recunostinta says:

  Sa ne traiti Domnule Radu ,sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bine !!!

 386. ursul says:

  Ce-aveti cu PP-DD? V-a luat la toti mintile?

 387. R. says:

  In curand , va fii frumos cum a fost o data in CRISTIM ! Va promit eu asta .

  • alien says:

   hahahahahhah, frumosin CT nu va mai fi niciodata. In momentul actual staf-ul este alcatuit numai din oameni incompetenti…..care habar nu au pe ce lume traiesc, mai ales cei de le BN et 3…imi este rusine ca am lucrat in aceasta companie care isi bate joc de toti angajatii prin CFP, din 2010 pana in prezent…RUSINE

   • R. says:

    Alien iti sugerez sa iei niste lectii de scirere inainte sa comentezi daca nu mai esti in firma de ce trebuie sa iti mai dai cu parerea , sau acum ai prea mult timp liber si nu stii sa il folosesti ? In primul rand am zis ca in curand va fi frumos nu am zis ca este frumos si referitor la staff nu am comentat nimic sunt de acord cu voi cu anumiti oameni nu toti anumiti.

    • alien says:

     Dragul meu sau draga mea….eu timp liber nu prea am asa ca iti spun pe scurt nu numai eu ar trebui sa iau lectii de scriere, sunt multi altii printre care te numeri si tu….iar vremuri bune in CT nu cred ca or sa mai fie atata timp cat sunt taieri salariale de 20% dar si obligatia de a te face PFA – daca nu vrei sa zbori.

 388. R. says:

  In curand , va fi frumos cum a fost o data in CRISTIM ! Va promit eu asta .

  • NOI says:

   IAR MINTI ,NESIMTITULE

   • R. says:

    “NOI” probabil ca esti un frustrat care nu are ce sa faca cand intra pe calculator si incepe sa jigneasca in stanga si in dreapta , ca sa ai constiinta impacata nu sunt in firma (nu fac parte din staff-ul CRISTIM) , daca tu chiar vrei sa vorbim in particular iti pot lasa adresa de mail !

 389. nimeni says:

  Buna ziua ce mai faceti cum mai suportati dictatura de la cris tim?eu am lucrat 11 ani la aceasta societate timp in care am vazut fff multe dar niciodata cris timul nu a mers intro directie gresita atit de mult timp…….nici nu ma mira aceasta chestiune deorece cu actuala conducere nu cred ca puteau sa mearga in alta directie………cris timul nu va mai fi niciodata ce a fost si culmea este ca dobre dorina impreuna cu gasca ei de nepricepute gen denisa spurcaciu druhus monica pieptea livia vor duce cit mai repede la faliment cris timul…….nu stiu cum suporta oamenii in tacere asa ceva si atita bataie de joc din partea actualei conduceri fara sa ridice nimeni capul din pamint……eu cit am lucrat aici am tras nenumarate semnale de alarma despre abuzurile care se fac asupra muncitorilor si am avut chiar curajul sa spun nuu cind a venit vb de semnarea concediului fara plata ceea ce a fost o incalcare grava a codului muncii……mai ales ca obliga oamenii sa vina si la munca………ceea ce am vazut la aceasta firma este de tot plinsu…….de 3 ani muncitorii stau cu salariile taiate si in fara plata numai ca actuala conducere sa poata sasi incaseze salariile de mii de euro si primele grase domnul radu nu vede nu aude….ia dat mina libera acestei incompetente care este dorina dobre sa faca ce vrea si nesimtita a uinceput o vinatoare fara precedent impotriva oamenilor muncitori,cu experienta care rind pe ri nd au parasit cris timul din cauza ei…….trezitiva cit nu e prea tirziu toti cei care mai lucrati acolo si iesiti in curtea fabricii aveti curajul sa spuneti nuuuuuuuuu abuzurilor conducerii revoltativa verbal si nu acceptati sa fiti calcati in picioare de acesti nesimtiti care se considera stapinii aceasta este singura solutie ……..

 390. yo says:

  bine ca distrugeti si ecofermul si in curand nu osa mai avem ce manca pentru ca aia mari vor sa faca buzunarele pline. vati dat mari sefi si ati dat afara singurul om care ne ajuta si ne respecta. oare domnul Timis sa gandit ca ne poate lasa pe drumuri? sau asta doreste? sau conteaza doar sa mintiti si sa furati? Domnule Timis faceti ceva pana nu ajungem pe drumuri….

 391. ABRAMBURICA says:

  Mai oameni buni , d-l RADU e fff “credincios”el e in lumea lui,cu credinta lui,nu-i pasa de cei napastuiti,nu i-a pasat de cei ce i-a lasat pe drumuri,cu datorii la banci,de s-ai imbolnavit,sau au pierdut pe cineva drag,nuuuu,el a ascultat la cateii lui credinciosi,la lingaii lui,nu i-a pasat nici o secunda ce se va intimpla cu acei oameni.El,nu mai este de mult OM.A uitat de mult de unde a plecat,si cu cine a inceput sa faca bani,si avere..
  Acei oameni au fost dati la o parte ca pe ultimii borfasi,i-a inlaturat pe toti pe rand din cauza lingailor lui.Oare DUMNEZEUL lui,la care se roaga el i-a permis sa nu-i fie rusine de acei oameni care,candva el le spunea cat de mult l-au ajutat,si vai ce le mai multumea ca au fost alaturi de el la formarea CRIS-TIMULUI?
  Oare chiar nu-i viseaza macar o data pe acei oameni care stateau in firma nopti,zile,sa-i mearga bine d-lui Radu?
  Un telefon,o scuza nu a gasit nici o data pt.ei.RUSINE si sa dea DOMNUL sa-ti mearga d-le RADU TIMIS din ce in ce mai rau.sa te ajunga toate blestemele celor pe care i-ai dat afara fara nici o axplicatie
  O data si o data o sa te ajunga stai linistit
  RUSINE…..

 392. nimeni says:

  cris timul se va duce decurind de ripa veti vedea cu totii………..acum lucrez in strainatate si este o diferenta ffff mare de mentalitate intre un patron roman si unul strain………..aici patronii au fff mare grija de angajatii lor ii respecta si nu stiu ce sa le faca sa le fie bine ……pentru ca sint constienti ca datorita lor le intra lor bani in buzunar…………..la crs tim daca teai inbolnavit te da afara daca ai vreo problema la fel patesti esti bun doar cit muncesti si nici atunci menegmentu este la pamint la cris tim sefii si lingaii se inmultesc in fiecare zi ce spunea analfabeta de dorina la sedinte este praf in ochi criza este doar un foc de paie pina la urma care este rolul unui managar?sa rezolve problemele firmei sa caute beneficiari sa vinda cit mai multe produse cine nu reuseste sa lase loc la altul capabil nu trebuie sa suporte angajatul daca managerii sint incopetenti luati exemplu carnsanului…….manageri de rahat ce sinteti

 393. nae says:

  Ho,ho,ho,,,si iar aho…..LA MULTI ANI FAM,TIMIS,si LINGAILOR FAMILIEI.Sa va dea DOMNUL,sa aveti un an nou,2013 imbelsugat,la fel cum il au cei ce-i dati voi afara in preajma sarbatorilor,an de an.Sa ramaneti cu mmmuuulte datorii la banci,si sa va fie din ce in ce mai “bine”.Asa sa va ajute bunul DUMNEZEU.,CA TARE CREDINCIOSI SUNTETI VOI.Va schimbati credinta,dupa cum bate vantul,dar tot SCIRBE ramaneti….

 394. noi toti muncitorii says:

  Va multumim pentru comentarii,tare dreptate aveti,nimeni,nae,abramburica,yo!bravo si sarbatori fericite!sa fiti sanatosi!

 395. nimeni says:

  ce se mai intimpla la colhozu cris tim?il pune nenorocita de dorina dobre si acolitii ei pe butuci?am auzit ca au trimis oameni in somaj acum in prag de iarna……sa le fie rusine jigodii ordinare ce sint……culmea prostiei lingaii din bucuresti ramin in continuare iar oamenii din zona sint dati in somaj….ca doar se urmareste reducerea comentariilor nu a cheltuielilor………..prefera sa ramina cu lingaii lor cei din bucuresti si sa cheltuie bani pe transport zilnic iar cei din zona sint eliminati unul cite unul la macelari este un nenorocit de lingau mihai vezeteu parca ii zice ei bine nevasta acestui parvenit este sluga lui radu timis de multi ani…….a ajuns acest analfabet sa decida care din macelari ramine si care pleaca in somaj discuta cu urita de livia pieptea si decid ei soarta oamenilor doamneeeeeeeeeee ce vremuri am ajuns fratiloooooooooor cei care ati mai ramas nu aveti ce pierde iesiti si protestati datile o lectie la nenorociti nu va fie frica mai mult decit un amarit de loc de munca fff prost platit nu veti pierde

  • nimeni says:

   urita aia de livia pieptea acum citiva ani cind era csaba musnay director sau cum dracu il chema pe bozgorul ala a cheltuit zeci de milioane din banii firmei fara ca nimeni sai faca nimic…………tin minte ca era disponibil un loc de macelar sef si nesimtita nu a scos postul la concurs cum era si normal sa o faca sa le dea la toti o sansa ea la pus pe jegosul de barbatasu sef marin unul din analfabetii dintre fratii pieptea care nu este bun nici la oi atit de prost este,,,,,le daduse acel bozgor la fiecare sefa masina de serviciu si tiganul asta de marin barbatul liviei care mai este poreclita si muma padurii o folosea in interes personal adica la sfirsitul programului pleca unde voia muschii lui cu masina firmei……avea o vagaboanta la moreni cu care se intilnea una dana care era intrun timp pe la bucatarie si care era amanta lui…iar cind respectiva ii dadea telefon ca este disponibila facea pe dracu in patru si termina munca in acea zi ca doar era sefa de transare urita de nevastasa si odata cu el trebuiau sa plece toti macelarii indiferent ca mai era e munca in transare ulterior a aflat muma padurii ca prostu de barbatasu are o amanta dar pina sa afle acesta sa plimbat cu masina firmei luni de zile pe banii muncitorilor rusine sa le fie la acesti nenorociti care se prefac ca vor binele firmei dar de fapt ei fura de rup toti

 396. R. says:

  Draga “nimeni” ! Sa ai tu si familia ta sanatate , fericire si bani , ca vad ca asta iti doresti in special bani cat au adus oamenii din bucuresti si analfabetii ! Este foarte usor sa vorbesti din spatele unui calculator si sa critici in situatia ta sunt si “linbaii si analfabetii” cum decizi tu sa le spui iti spun ce iam spus si lui “NOI” iti pot lasa adresa mea de mail ca sa afli cine sunt daca esti curios si sa vorbesti cu mine in privat sa iti explic cum sta treaba . Craciun Fericit !

 397. nimeni says:

  Se vede de departe draga R ca esti unul dintre acestia ori lingau ori analfabet……eu am suferit din cauza acestor nenorociti si nu numai eu ci foarte multi din filipesti de padure si ceea ce spun este ffff adevarat nu stiu cit ai lucrat sau daca lucrezi si ii cunosti asa bine,insa eu am lucrat 11 ani la aceasta firma si pot spune ca ii cunosc aproape pe toti cei care sau perindat in diferite functii….noi cei din filipesti am fost injositi umiliti de acesti oameni pe care eu ii numesc asa am motive fff bine intemeiate sa spun asta chiar fff multe cit sifoarte multe exemple de dat poate o sa incep de fiecare data cind mai las cite un mesaj sa scriu cite unul din sutele de exemple si momente in care am fost injositi de acesti nenorociti care erau tinuti in brate de sefi…si te intreb citi bani au adus acestia la firma?ai spus cumva …au adus?eu cred ca mai bine era sa spui au cheltuitr au pagubit …au furat….astea sint cuvintele potrivite sigur ca sint printre ei si oameni cu caracter dar fff putini intrun mesaj viitor am sati explic mai pe indelete la ce anume mam referit si am sa vin si cu exemple in acest sens nu o fac din spatele calculatorului ci o fac mai degraba din fata….fara frica si teama de ceva o sati dau si adresa de email ca nu mie frica de nimeni petricaneamtu2012@yahoo.com scriemi la aceasta adresa ceai vrea tu sa citesti aici draga R?numai cuvinte de lauda la adresa sefilor?sa auzi tatal nostru cum ne punea dl radu sa repetam?ceai vrea sa auzi cum cris timul se inalta pe cele mai inalte culmi de civilizatie si progres? cum sunea tov n ceausescu?asta vrei sa auzi?vrei sa fugi de realitate cum de altfel o faceti toti si care culmea asta a distrus si va distruge cris timul fuga de realitate si refugierea intro lume doar a voastra o lume imaginara a viselor in care voi prosperati zi de zi si muncitorii o duc din ce in ce mai rau rusine sa va fie ………………muncitori care ati mai ramas capuuuuul sus nu va lasati manipulati si calcati in picioare un an nou fericit daca se mai poate spune asa pentru cei multi si umiliti……

 398. nimeni says:

  Da as vrea sa am banii care iau furat cei din bucuresti si care iau cheltuit in interes personal cei din bucuresti nu care iau adus.Draga R am lucrat la aceasta firma 11 ani de zile de la infiintarea ei din 2000 am pus umarul la construirea acestei firme si suflet….ce stii tu se vede cit colo ca faci parte din gasca de lingai si analfabeti din bucuresti…….stii tu cit am fost noi cei din filipesti injositi si umiliti de acesti oameni impreuna cu sefii lor?stii tu la cita batjocora am fost supusi?am sute de exemple in care o sa arat pas cu pas cum am fost injositi si umiliti …sigur ca mai sint printre ei si oameni cu caracter dar fff putini…….cunosc pe toti cei care sau perindat la conducere in 11 ani si pe toti care au fost sefi de tura gestionari etc nu vorbesc din spatele unui calculator vorbesc din fata calculatorului……………..si tot ce spun este real da daca vrei discutam in particular ca vad ca te deranjeaza sa auzi realitatea cruda cu care se confrunta oamenii adresa mea este asta petricaneamtu2012@yahoo.com nu mie frica de nimeni decit de dumnezeu stiu ca voi vati refugiat in lumea voastra imaginara o lume a viselor in care voi sefii o duceti bine si vreti sa auziti doar cuvinte de lauda si bietul muncitor de rind o duce tot mai rau……ceai vrea sa auzi ca…….cris timul se inalta pe cele mai inalte culmi de civilizatie si progres si respect fata de oameni?cum spunea tov n ceausescu? sau sa auzi cum se recita tatal nostru de catre fiecare in curtea fabricii?si in realitatea lumea o duce din ce in ce mai greu……dar nu vedeti nu audeti si nu va pasa de nimic decit doar de voi atit…….vedeti poate mai faceti un chef la anul si mai cheltuiti vreun mil de euro in plina criza sal aplaudati pe dl radu conducatorul iubit………..ce pot sa spun decit ca de fiecare data cind voi mai scrie voi veni cu cite un exemplu concret de cheltuire aiurea si in interes perasonal a banului din firma……..la multi ani daca mai poate fi bine primit de sarmanii de care va bateti voi joc invocind cuvintul criiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiza de 4 ani

 399. R. says:

  Iti permiti sa ma jignesti fara ca eu sa iti fi adresat vreun cuvant urat in primul rand daca citeati tot ce am postat eu , nu lucrez in CRIS-TIM.Atat am avut sa iti spun Petrica Neamtu !

 400. nimeni says:

  imi cer scuze daca teai simtit jignit in ms meu anterior dar vad ca prea le ei apararea acestor nenorociti ca nu le pot spune altfel…………………iar mesajul a aparut de doua ori nu stiu din ce motive asa ca draga r iti urez un an nou fericit si deschide bine ochii urechile….si toate simturile tale pentru ca 99% din cei care au postat aici au fff multa dreptate …nu se va schimba nimic daca actualii manageri de tinichea de la cris tim nu rezolva problemele cu care se confrunta oamenii vb proverbului ………pestele de la cap se impute……..

 401. 0110011010011100001 says:

  Foarte interesant cum ies la iveala unele lucruri si vor mai iesi,deci e adevarat NU IESE FUM FARA FOC!

 402. vasile says:

  La multi ani !!! Ce intamplare s-a intamplat oare?
  BMW X6 nu mai place familiei Timis? Sa vedeti cum fuge echipa de sobolani..se urcase scroafa in copac..

 403. vasile says:

  s-a dus pe p..a conuuuuu..urmeaza echipa lui…stefan,ionita, dorina..uhuu.

 404. alien says:

  au inceput sa cada capetele in BN………………………………………………………………….RAND PE RAND…………………PRIMUL A CAZUT………………….DC

 405. 0110011010011100001 says:

  In sfarsit familia T. a inceput sa vada jigodiile in care aveau atata incredere,nu va mai fi mult pana vor vedea adevaratii oameni loiali firmei!

 406. alien says:

  oamenii loiali au plecat demult din companie sau au fost dati afara……..

 407. M says:

  Unde sa-i mai vada pe adevaratii oameni loiali ai firmei? Aia au plecat de mult sau au fost dati afara tot din cauza acestor jigodii care si-au batut joc de banii lui T si de munca oamenilor cinstiti care isi faceau datoria si sa castige banii munciti. Mai sunt inca multi de dat afara. Priviti la ce nivel a ajuns fbrica.Preocupare zero pentru productie, pentru ca sefii dupa ce ca sint incompetenti sint preocupati doar de barfa, de cum sa isii ascunda greselile, de cum sa dea oameni incomozi afara.Masajele si se fac in timpul programului, seara la ora 17 (si cchiar inainte) zici ca s-a anuntat o bomba.Doar la Cristi de la magazin, la Ani si la contabilitate mai vezi lumina in rest pustiu si cu toate astea fara plata nu are toata lumea ca de….asa cum s-a exprimat doamna de la personal asta vara in microbuz ” e dupa cum se descurca fiecare”. Acum cum o sa se descurce Dorina fara Conu si fara Alex? Cine ii mai acopera ei greselile? A ramas doar cu patroanele Denisa si Oana codoasele ei care o acopera mereu chiar si cand ii era frica sa doarma singurica si a doua zi era obosita ca se uitase la filme HBO toata noaptea .Vine ea sa ne tina discursuri in cantina cand noi nu avem niciun respect pentru ele chiar daca eu dupa 8 ani de munca am ajuns sa iau 7 milioane tot ma simt mai bun decat ele si mailoial .Asa prosti cum ne cred ele stim tot chiar din cercul lor de mafioti. Am prins-o si eu pe dna Dana.Era a dracu dar nu era proasta si ne mergea la toti bine.Domnule T va doresc sa va dea Dumnezeu putere sa puteti sa salvati firma asta si sa ne aduceti inapoi pe cei care sa le pese de noi si de f.irma

 408. M=1 says:

  S-a rupt lantul de iubire……????!!!!

 409. M+1 says:

  S-a rupt lantul de iubire……????!!!!!

 410. M+1 says:

  Sa rupt lantul de iubire……?????!!!!!!

 411. M+1 says:

  S-a rupt lantul de iubire……?????!!!!

 412. Luiza says:

  Super tare.
  Chiar imi place ce aud.
  Acest ingamfat de Dan Conu chiar merita sa pice.
  Niciodata nu am inteles cum familia Timis a avut incredere in niste Puta verde sa aibe grija de averea lor. Bine macar ca acum in al 12-lea ceas si-au revenit.
  Sper sa fie bine pentru salariatii din Cristim.

 413. nimeni says:

  asta ar fi o idee buna si o veste buna in acelasi timp…………cit despre oamenii loiali care munceau zi de zi cite 16 17 ore fara sa exagerez cu nimic si ma refer aici prin anii 2001 2002 cind se descarcau cite 14 tiruri pe zi de marfa si asta aproape manual sau cam dus cu totii cit si fostele sefe de tura ,dar mai ales doamna dana care facea de le cam tremura chilotii la toate sefele cind tipa la ele si da…………….atunci erau vremuri bune se cistigau bani se dadeau pachete se dadeau prime de sarbatori fie in bani fie in bonuri…..si stiti de ce?pentru ca era o preocupare reala pentru banul firmei si nu existau lingaii ca acuma care sa pupe in fund actualii sefi de rahat….nu exista nepotism nu exista coruptie ca acum …parerea mea este ca nici unul din cei care se afla la conducerea fabricii dar mai ales dorina nu au ce cauta acolo …ba mai mult nu ar merita nici un post de gestionar macar…..pentru ca sint ultimile specii umane care lea dat compania cris tim in materie de menagement…sint multe lucruri de schimbat si de pus la punct…daca se vrea o schimbare in bine trebuie schimbat tot totti actualii lingai si pupincuristi toti cei care siau batut joc de oameni si trebuie intoarsa privirea catre muncitori pentru ca ei sint cei care muncesc si se chinuie…fara ei nu ati exista nici voi fara ei sinteti 0 manageri de rahat respectu fata de muncitor si fata de munca lui nu mai exista demult la cris tim apropo ati auzit voi cei care conducetispre dezastru cris tim de un art din codul munciicare spune asa…………dreptulla sanatate si demnitate in munca…dreptul la egalitate in sanse si tratament dreptul la repaos zilnic si saptaminal respect pentru munca depusa remunerare corecta pentru munca depusa fara criterii de discriminare si favoritism………….sint multe de care nu ati auzit si nu stiti nimic imi vine in minte acuma un pasaj dintro carte care am citito cind eram mic sa nu uiti darie asa se numea cartea de l rebreanu unde taranii sau razvratit impotriva boierior pentruca nu mai suportau viata mizera birurile mari etc….si a fost prins capul razvratitilor si pus la zid….inainte de a fi impuscat acesta tipa in gura mare…ne impuscatipe noi?o sa mai impuscati si pe altii..dar no sa puteti impusca toata lumea pe care o sugeti si o mulgeti voi ciocoi treceau gloantele pe linga el si nul nimereau…..degeaba holbezi ochii colonele striga acesta la seful plutonului de executie mai mult de cit viata nu ai ce sami ei de moarte nu ma sperii eu daca nu mam speriat de viata care am indurato cred ca sar potrive f bine cu actuala situatie de la cris tim numai ca ar trebuie un om cu initiativa un reprezentant al salariatilor sa scoata lumea la protest legal bineinteles are acest drept conf codului muncii voi reveni aveti grija de voi toti cei amariti si persecutati si nu va pierdeti speranta…………………
  .

 414. nimeni says:

  imi cer scuze rectific cartea a fost scrisa de zaharia stancu nu rebreanu…….dar oricum daca citea mesajul un sef de la cris tim nu cred ca avea de unde sti cine au fost cei doi probabil se gindeau la vreun paznic de la cristim sau gestionar…mai degraba un muncitor ar fi stiut

 415. vd says:

  Este regretabil ce se intampla in compania Cristim…

 416. vd says:

  Este pacat ca dupa atatia ani de constructie si succese inregistrate de compania Cristim, familia Timis sa investeasca in functii de conducere cu puteri depline si incredere maxima indivizi de genul Dan Conu si Stefan Dumitrascu…
  Este greu de crezut cum fam Timis racolat din curtea depozitului Mog, pe Dan Conu, baiatul chicios cu lant de manelar la gat, care vindea treninguri din portbagajul masinii…
  Asa a inceput cariera managerului DC…. ce viziune sa aiba acesta pentru a se regasii in fruntea unui colos…
  A fost doar o trompeta care nu a stiut sa filtreze nici o informatie din cele pe care le primea.. doar salutul catre presedinte era diferit: SA TRRRAITI DOMNUL RRRADU!!!!!

 417. DooMega says:

  Despre morti numai de bine, dar cine si-l aduce aminte pe Dan Conu asa cum era el la inceput?!

  Click aici:
  http://postimage.org/image/f0gfxinzv/

  Click aici:
  http://postimage.org/image/blx0i8tqz/

  Si pentru putin umor, click aici:
  http://postimage.org/image/xgx2j3zsr/

  Sa le fie tarana usoara tuturor. Daca nu ar ramane atatea guri fara mancare, as face tot posibilul sa arunc in aer acest “imperiu” care oricum sta sa faca implozie – CRIS-TIM.

  Cand voi cei din fabrica trageati ca niste sclavi, familia p* mele si managerii c*rului isi cumparau laptopuri, ipaduri si telefoane in loc sa plateasca salariile intregi…

  Succesuri!

  • vasile says:

   super tare..mai baga cate ceva..asa de amuzament..:))

  • vasile says:

   poate bagi ceva de filiera conu,dorina,stefan,alex…treaba cu retururile revandute,etc..
   poate si de ionita ceva…cu comisioanele de la service..si altele..

   • DooMega says:

    Vasile, vad ca ai putea sa ne povestesti si tu destule… Nu te sfii, nu te-ndoi, nu ezita!

    Ionita… Individul asta ar trebui sa priveasca peste umar mai des pentru cat de mult il iubeste lumea. Nu cred ca trebuie sa spun eu despre comisioanele din service si despre reviziile pe care le face doar pe hartie. Toata lumea stie si multi vor sa-i dea in cap. Saracu’, oricat ar fura, bani de dinti se pare ca tot nu are.

    Despre SAMIR GAZI vad ca nu spune nimeni nimic… Incep sa cred ca nu a ajuns la urechile multora faptul ca a fost un contestatar vehement in momentul in care “Timis Tatal” a vrut sa taie doar 10%, nu 20%. Daca ar fi sa-i strang c*aiele cu patentul unuia din CRISTIM, eu cu asta as incepe…

    • vasile says:

     Despre samir numai de bine..stiu ca el a fost unul din artizanii proiectului cu carutele alea..care in proiectul varianta lui samir costau de vreo 2 ori fata de valoarea reala..coincidenta? eu personal nu cred in coincidente..
     De dorina si clanul ei de hamazoane nu zice nimeni nimic concret?

    • Actori incumbit probatio says:

     Fara nici o suparare, cred ca suntei foarte frustrat/a, se vede acest lucru in felul care incheiati acest ” genial” comentariu.
     De ce vorbiti in necunostinta de cauza? Cine il cunoaste cu adevarat pe dl. Gazi, stie ca este un om integru, ambitios si devotat profesiei, nu e duplicitar sau samavolnic precum multi altii. Este demna de admirat verticalitatea acestui om!!

 418. congelatu says:

  ma bucur ca patronul radu timis a inceput curatenia prin companie dar cred ca va avea la fel de mult de munca ca si atunci cand a dezvoltat afacerea pentru ca au ramas numai nulitatile si pupincuristii impreuna cu acolitii lor si aici dau doar un sg ex ciunga de monica druhus care la un moment dat angajase in fabrica jumatate din neam ,bineinteles in posturi caldute(mici sefuleti) iar ca ea au procedat si incompente de sefe de prin transare,pacat ca a trebuit sa suporte atata umilinta cei care duc greul in fabrica si muncesc pe salarii de mizerie si lasati in cfp motivindu-se ca este criza.Este strigator la cer sa vezi cum sefii stau daca nu in fiecare wekend,atunci cel putin doua pe luna la munte,pe banii firmei,OARE CHIAR ATAT DE NESMTITI POT FI SA PRIVEASACA SFIDATORI LA CEI MULTI SI BATJOCORITI CA SI CUM LOR LI SE CUVINE TOTUL?RUSINE SA VA FIE NESIMTITELOR DE DANA,MONICA,LIVIA,etc.cu alat ocazie o sa va spun cum fura livia din fabrica cu ajutorul unui coleg din ploiesti,cum fura monica rucareanu fara nici un pic de jena si cum doctorul veterinar dan este garantul tuturor matrapazlacurilor din transare.Sa auzim de bine

 419. nimeni says:

  atita timp cit exista in aceasta firma in functii cheie specii ca…monica druhus care atunci cind sa angajat o pipaiau toti macelarii pe sini etc sau ca livia pieptea care prin 2004 2005 cind au intrat din baetii din filipesti care invatasera meserie la macelari si ii bagase la jumatate de norma ca doar ea stia ca nu meritau la norma intreaga asa zicea ea…………..acum sa va spun cum mincau si beau la paralela 45 livia pieptea sefa suprema spaima p…i si macelarii din bucuresti lingaii ei bani celor la jumatate de norma baetii din filipesti……deci in acea perioada se plateau normele suplimentare era dn dana directoare o norma suplimentara costa 70ron faceai 50 norme pe luna se imparteau la citi macelari erau si fiecare incasa sa zicem cite 200ron cei la jumatate de norma trageau cot la cot cu cei la norma intreaga dar luau pe jumatate bani pe norme deci in loc de 200 luau 100 daca se ducea vreunul si spunea la birou venea spaima p….i impreuna cu seful de macelari si controla oasele cauta nod in papura neamurile ei gica marin barbatasu mitrea lucrau vai mama lor daR ERAU ACOPERTI DE EA….TIPA IN GURA MARE NU MERITATI NORMA INTREAGA NU STITI SA LUCRATI INCEPEA CU INTIMIDARI DE ACEST GEN BINEINTELES CA ERA SCOALA INTRE EA SI BUCURESTENI SA II TINA CIT MAI MULT LA JUM DE NORMA IAR DUPA CE SE LUAU BANII PE NORME MASINA CARE II DUCEA ACASA SE OPREA LA PARALELA45 SI BAETII ISI CINSTEAU SEFA SI O OMENEAU SAU DRACU STIE CEI MAI FACEAU ASA SE PROCEDA SI CU PACHETELE CARE SE DADEAU LUNAR DECI ASTA DUPA PAREREA MEA ERA TOT UN FURT DAR MAI PE FATA ASA………..USOR USOR AU INCEPUT SO AJUNGA BLESTEMELE CELOR DE CARE SIA BATUT EA JOC MULTI STIU LA CE MA REFER………IN MS URMATOR AM SA VA SPUN MAI MULTE PINA ATUNCI SA NE AUZIM CU BINE

 420. 0110011010011100001 says:

  Foarte interesant!Oare familia T. citeste acestea ,ca oricum nu sunt minciuni!pacat ca nu i pedepseste pe acesti nenorociti,care s au facut oameni pe afacerea lor!

 421. nimeni says:

  stiti cum se fura la cristim inainte?din tirurile cu porci?mare mie mirarea sa nu se fure si azi asa….deci veneau tiruri f multe cu porci pe zi ptr ca se faceau doar piese si se trimeteau la bucuresti dar si dupa ce sau mutat cu totii la filipesti metoda se mai practica si cred ca si azi la fel…..simplu doctorul veterinar lua carne pentru analiza credeti ca lua 4 500 g?nuuuuuuuuuu nici vorba lua cite 6 7 cotlete de porc deci cam in jur de 40kg si nu putea lua de capul lui trebuia sa stie sefa……………..si cine credeti ca era sefa?ei bine tot fidela de livia pieptea care tipa si urla facind pea mironosita…..va intrebati unde ajungea carnea?ei bine la diferite magazine din bucuresti dna ghica pajura etc……………bineinteles ca aici era valorificata sau impartita filiera mare…imi aduc aminte cum punea cotletele in lazi si scria probe pe lazi…apoi tipa la oameni sa le incarce in masina de magazine primele……adica sa le bage in fata statea pina se incarcau lazile sa vada ea cu ochii ei……voi reveni aveti grija de voi nu plecati capul aici la cris tim proverbu cu capul plecat functioneaza invers adica daca ai capul plecat ai bani..bonuri pachete .si pina la urma iti taie si capul cind nu mai au ce taia

 422. noi says:

  of of of nimic !mai scrieti si voi ceva !

 423. nimeni says:

  hai ca mai scriu eu ceva…..poate baetii sint multumiti de situatia actuala de la cris tim de aia nu mai scriu aici………..vorbea cineva mai sus intrun mesaj de experientele care le face familia timis punind in functii cheie oameni incapabili pai mai fratilor spunetimi si mie de la doamna dana a mai rezistat cineva in functia de director executiv mai mult de 2 ani?sa ne amintim experientele neplacute cu viviana.csaba musnai apoi condeescu etc..toti au fost pusi la misto mai mult….ca au fost lasati cit au fost au furat cit au putut si cind au fost prinsi au fost dati afara dar cine a avut de suferit?muncitorii bineinteles mai trece un an de criza cu salarii taiate mai face dl radu o vizita se mai recita tatal nostru…..apoi tot asa dar concret nu se face nimic

 424. next level says:

  nu va faceti sperante fratilor ca este doar o noua etapa din istoria acestei firme…tot condusi de din astia cu o clasa mai mult ca trenu o sa fim…oameni ca astia sunt doriti pentru nu stiu decat sa pupe in fund si sa dea cu batul..vezi BN…vezi filipesti…boldesti…mai mare rasul de marele timis care s-a ridicat pe umerii unor oameni care isi pierd si familiile,dupa care se sterge cu ei la fund…asa caaaaa…mai petreceti cat mai aveti cu ce…pentru ca in curand se va alege praful de toti cei care au vazut scoala doar la stirile de la ora 5,lingai si mincinosi…
  Aveti grija de voi!

 425. nimeni says:

  salut am revenit cu episodul 2 livia pieptea….o sa va spun cum fura aceasta nenorocita bonurile la oameni si le oprea ea…adica le minca cu familia ei….mai intii se orienta la cei noi angajati atunci cind se dadeau bonuri la toata lumea….deci gasea cite unul doi pe luna asa care erau mai speriati si faceau oamenii mici greseli,,,,,le atragea atentia tipind in gura mare…..a doua oara va tai bonurile…..nu uita sai urmareasca pas cu pas ca sai prinda si a doua oara si atunci cind ii prindea gata….baeti luna asta sau dus bonurile………buuun…normal conform codului muncii cind se aplica o sanctiune trebuie adusa la cunostinta salariatului printrun referat…apoi i se da acestuia dreptul ca in 5 zile sa faca contestatie si apoi daca contestatie ii este respinsa urmeaza sa fie sanctionat . deci ea nu facea niciun referat ii instiinta pe respectivii ca li sau taiat bonurile…..cind se dadeau bonurile oamenii nestiind cum stau lucrurile cu referatul se resemnau ca luna respectiva au ramas fara bonuri ,,,nesimtita ridica si bonurile lor acestia stiau ca nu au de luat…..astepta sa se termine cu impartitu bonurilor semna in locul lor si lua bonurile acasa apoi le cheltuia cu familia ei…….ma intreb acum cum putea sa intre mincarea in ea cind stia ca cei pe care ea lasat fara bonuri sau dus acasa la copii cu 400 ron sau 300 si cu miinile goale?aceasta metoda o folosea luna de luna cu unul maxim doi salariati repet erau bifati cei noi si mai naivi asa …in episodul urmator am sa va povestesc cum aceasta nesimtita le fura pachetele oamenilor tot asa printro metoda bine pusa la punct pina atunci aveti grija de voi

 426. ion1 says:

  Se vede ca vorbesti aiurea de la distanta si ca ai necaz pe aceasta femeie.
  Dupa referat nu se face contestatie.Se face comisie de disciplina, asa ca……lasa-ne, lasa-ne!!!!!!!!

 427. nimeni says:

  imi pare rau sa o spun dar nu ai dreptate oricine are dreptul la contestatie la orice referat i se face exact ca la recurs la tribunal…dupa ce faci contestatia esti chemat la comisia de disciplina si acolo ei decid…….deci in concluzie citeste mai bine codul muncii…….nu am necaz pe aceasta femeie ci pe toti sau toate care isi bat joc de munca oamenilor si de oameni tratinduica pe niste obiecte personale asa ca lasama cu de astea sau esti si tu unul dintre ei?

 428. ion1 says:

  Esti praf ! Invata sa scrii si sa citesti corect si vei vedea ca aceasta contestatie se face abia dupa comisia de disciplina la tribunal.Deci, in concluzie iti meriti soarta.

 429. nimeni says:

  Cred ca praf esti tu, ori nu intelegi ori te faci ca nu intelegi.Cit despre scris si citit macar sa fi citit si scris cit am facuto eu ce dracu este asa greu de inteles desteptule?
  Angajatorul stabileşte sancţiunea disciplinară a avertismentului scris, în raport cu gravitatea abaterii disciplinare săvârşite de salariat, avându-se în vedere următoarele:
  a) împrejurările în care fapta a fost săvârşită ;
  b) gradul de vinovăţie a salariatului;
  c) consecinţele abaterii disciplinare;
  d) comportarea generală în serviciu a salariatului;
  e) eventualele sancţiuni disciplinare suferite anterior de către acesta.

  Angajatorul dispune aplicarea sancţiunii disciplinare a avertismentului scris printr-o decizie emisă în formă scrisă, în termen de 5 de zile calendaristice de la data luării la cunoştinţă despre săvârşirea abaterii disciplinare, dar nu mai târziu de o lunade la data săvârşirii faptei.
  Sub sancţiunea nulităţii absolute, în decizie se cuprind în mod obligatoriu:
  a) descrierea faptei care constituie abatere disciplinară ;
  b) precizarea prevederilor din statutul de personal, regulamentul intern sau contractul colectiv de muncă aplicabil, care au fost încălcate de salariat;
  c) temeiul de drept în baza căruia sancţiunea disciplinară se aplică ;
  d) termenul în care sancţiunea poate fi contestată ;
  e) instanţa competentă la care sancţiunea poate fi contestată .

  4. Comunicarea deciziei de sancţionare
  Decizia de sancţionare se comunică salariatului în cel mult 5 zile calendaristice de la data emiterii şi produce efecte de la data comunicării.
  Comunicarea se predă personal salariatului, cu semnătură de primire, ori, în caz de refuz al primirii, prin scrisoare recomandată, la domiciliul sau reşedinţa comunicată de acesta.

  5. Contestarea deciziei de sancţionare
  Decizia de sancţionare poate fi contestată de salariat la comisia de disciplina a societatii in termen de 30 zile calendaristice de la data comunicării. Deci pina la sfirsitul saptaminii poate reusesti sa citesti ,si sa intelegi .Si da ai dreptate imi merit soarta si chiar imi place soarta pe care o am acum dupa ce am plecat si am scapat de cris tim si de toti pupincuristii si lingusitorii de acolo.Sa te vad pe tine ce soarta vei avea dupa ce se va termina filmul CRIS TIM

 430. ion1 says:

  Exact asta ti-am spus si eu mai sus plagiatorule care nu pui ghilimele la ce ai copiat din Codul Muncii..Se face contestatie dupa comisia disciplinara, nu dupa referat cum ai scris tu initial. In caz ca ai uitat ce ai scris iti reamintesc.Tu ai scris : “imi pare rau sa o spun dar nu ai dreptate oricine are dreptul la contestatie la orice referat i se face exact ca la recurs la tribunal…dupa ce faci contestatia esti chemat la comisia de disciplina si acolo ei decid……” Vezi ca inainte de “si” nu se pune virgula si nu-ti bate bibilica despre soarta mea ca oricum nu e legata de a Cristim-ului si nu a fost vreodata in schimb tu sigur lucrezi acolo .Cristim-ul nu se va termina, stai linistit si daca se vor da si 10 zile de fara plata.

 431. nimeni says:

  Daca ai fi citit cu atentie ,ce am scris eu ai fi vazut ca am scris ca nu lucrez la cris tim.Am lucrat ,dar acum nu mai lucrez si ma felicit pentru ca am ales sa plec.Deci ori nu stii sa citesti ori citesti printre rinduri.Acesta este un site in care oamenii care au lucrat sau lucreaza la cris tim,pot sa-si spuna nestingherit problemele lor sub anonimat,pentru ca in fata sefilor lear fi frica.Nu este un site ,in care se concureaza cine pune,si cite virgule se pun intrun mesaj.Asa ca nu da tu acum lectii de ortografie,pentru toti cei care au scris aici au scris mesajele in graba si pina la urma cei care au citit au inteles ce voiau de fapt sa spuna..DL Virgula ,te felicit pentru replica care ai dato,si ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,astea sint pentru mesajele anterioare unde am omis sa le pun.

 432. ion1 says:

  Deja m-ai binedispus.Ai pus destule virgule dar ai uitat (sau te-ai grabit ;)) ” sa pui cratima….. “le-ar fi frica ” nu “lear fi frica” , “replica pe care ai dat-o” nu “replica care ai dato”. Ai auzit melodia “Mata are cratima”? Ti-ai ales bine numele. Chiar esti “nimmeni” si nu ma mai obosesc sa-ti raspund orice ai scrie.

 433. nimeni says:

  Vad ca a inceput sa-ti placa fraiere jocul acesta de replici.Nui asa ca verifici mereu siteul sa vezi daca am mai scris ceva?Deja vad ca sa transformat in notiuni de verificare a gramaticii limbii romane,si parca isi pierde din farmec daca mai continuam cu asemenea mesaje contradictorii.Apropo dl Virgula ,vezi ca nimeni se scrie cu un singur ,m,si tastatura mea nu are optiunea necesara sa pot pot pune ghilimele,cind dau replici unuia ca tine.Sigur ca pentru tine este o oboseala sa raspunzi la mesaje,si cred ca ai cautat peste tot sa vezi care cuvinte se despart cu – si care nu.Asa ca in concluzie,mai dute dracu,ca daca nu ai lucrat si nu lucrezi la cris tim nu stiu de ce te intereseaza aceste mesaje.

 434. ramburs says:

  ion1 esti un cacat,razi ca pula…,ce conteaza scrierea ,conteaza informatia care se da!se pare ca mori de necaz…!

 435. alina says:

  Pai are dreptate ba Radu Timis sa va dea fara plata.Cu asemenea prosti si needucati ce productie sa faca? Voi si daca aveti dreptate nu va ia nimeni in seama la modul cum va exprimati.La cati bani a bagat sa aiva utilaje bune cu cine sa lucreze, cu voi? Va mai plangeti ca aveti sefii prosti.Pa,poatei aveti dreptate dar daca erau destepti nu lucrau cu specimene ca voi care stiti doar sa criticati pe site-ul asta, sa va plangeti si sa va vaicariti dar voi sunteti praf.Daca nu va convine indienilor, de ce nu plecati ? Pentru ca nu va ia numeni in alta parte? Iion1 e clar ca va este superior din moment ce nu raspunde la astfel de magarii. …..Si sa nu ma acuzati si pe mine ca sunt unul de-a lor ca nu e asa .Eu am lucrat acolo si cat am lucrat a fot foarte bine.Sper sa fie bine Cristim-ului si oamenilor de acolo care merita, nu unora ca voi.

 436. aliens says:

  zvon: CT – intra in insolventa????

 437. nimeni says:

  mersi ramburs,stie si el ca e cacat,si la propriu si la figurat,,ce sai faci mai gasesti si cite unul de asta care sa ia apararea la hotii de la cris tim….oricum voi continua sa scriu ce stiu sa auzim de bine

 438. nimeni says:

  aiva.. numeni fot foarte astea sint citeva din greselile tale de exprimare alinuto draga si tu rizi de altii ce sa faca oamenii daca sint manipulati si batjocoriti zi de zi sa cante?si nu uita ca sintem multi care am lucrat acolo ,nu care lucram. deci in concluzie ial pe ion1 de mina si aruncativa amindoi de pe un turn,,,,,,,,sa nu cumva sa faceti amindoi un copil ca iese sigur un monstru.

  • Cocos says:

   pt Nimeni

   e corect si sa aiva si sa aiba, fute in gura de semi-analfabet,da-ti-as pe calea lingurii sa iti dau ! si scrie si tu cu â-din a la jumatatea cuv ca s-a schimbat regula din 94 cand eram in generala! ca sa intelegem si noi ce vrei sa zici!

 439. ramburs says:

  ce sa i faci ,firma asta este o scoala de profesionisti in domeniul alimentar pentru alte firme,esti angajat ,inveti sa lucrezi si dupa ce te ai format te azvarle ca pe o masea stricata!bravo celor care angajeaza muncitorii dati afara de la recu.!Ex Diavist ,Carnsan, Marisan ,etc.,care ii apreciaza pentru valoarea lor!si cei care inca nu au plecat mai stau pentru a mai invata ceva retete ,procese tehnologice ,etc.!

 440. nimeni says:

  asta cam asa este,de fapt eu spuneam intr-un mesaj anterior ,cind ma refeream la conducerea cris timului sa ia ex carsanului ….ce nu pot eu intelege este cum DL Radu nu vede incotro se indreapta cris timul cu actuala conducere

 441. ramburs says:

  Adevarul este ca nu are cum sa vada,pentru ca este mintit precum a fost si Ceausescu!Decat daca ar sta de vorba cu muncitorii,cu fiecare asa intre 4 ochi ,sa vada adevarata realitate!ar cadea toata conducerea de doi lei,in afara de DD!

 442. sclavul says:

  daca ne trateaza ca pe caini be ce nu pleca de ce suferim? unde va sunt zambetele?

 443. nimeni says:

  eeeeeee pe dracu stie absolut tot ce se intimpla la firma…..stie si daca e mintit dar ii convine de minune ,pentru ca pe dl radu acum nu-l mai intereseaza bunastarea muncitorului,ci doar buzunarul lui atit….in alta ordine de idei ,sia cam atins scopul in viata…chiar el a spuso cu gura lui ca este asigurat financiar pe trei generatii de aici in colo…asa ca usor dar sigur telenuvela cris tim se va sfirsi,,,pacat insa ca odata cu ea incep si dramele oamenilor care lucreaza acolo

 444. R. says:

  “Nimeni” ai vreo dovada sau ceva care sa ateste ca telenovela cristim se va sfarsi ?

 445. nimeni says:

  ce dovada mai buna trebuie sa am decit realitatea de la fata locului?oamenii care lucreaza acolo sint dovada vie,ca nu mai pot continua in acest fel,,cu salarii taiate bonuri,batjocoriti si umiliti zi de zi fara ca nimeni sa ia masuri….cineva spunea intr-un mesaj anterior ca si daca se da 10 zile fara plata si tot nu se termina cris timul…..dar cine mai ramine acolo sa munceasca pe 250 ron pe luna?ma refer la salariu minim…..dovada este la fata locului cautatio si o veti gasi…stati de vb cu oamenii ei sint dovada nemultumirea lor……….nu vreau acum so mai lungesc dar un muncitor care este nemultumit nu mai da tot ce are bun la locul de munca si asta se reflecta implicit in calitatea produselor,si de aici vinzari slabe etc

 446. R. says:

  Varzarile slabe survin de la faput ca nu mai este o putere de cumparare cum erau in anii trecuti dupa parerea mea , nu ca produsele sunt de o calitate proasta.

 447. nimeni says:

  vinzarile slabe survin datorita carnsanului,filiprodului.lucsamului,la ei au crescut vinzarile in defavoarea cris timului…pentru ca multi oameni cu experienta care au fost izgoniti de la cris tim au ajuns la aceste firme,,si toata experienta lor care au cistigato la cris tim o dau la aceste firme,,,pentru ca aici sint respectati apreciati si de ce nu si remunerati muuult mai bine ca la cris tim,,,asa ca in timp ce aceste firme mici asa cum sint ele fac un pas inainte crist timul face un pas inapoi,,,,pentru ca la cris tim se merge pe principiul ai venit team folosit si apoi te dau afara,,,nu faci ce ti se spune sau comentezi iti arata poarta…..

 448. alien says:

  vanzarile slabe se datoreaza in primul rand calitatii produselor, second: preturi mari fata de concurenta, and the last… si puterii de cumparare. Daca stii cum erau anumite produse in trecut, si cum sunt acuma,,,la gust…nu ai mai cumpara..plus ca se mai gasesc si alte ingrediente ( vezi piese de la masini, clipsuri,…de la brichete…, samd )

 449. P says:

  draga R.,mai dute-n p*** mea,vanzarile slabe nu vin din puterea de cumparare,oricum mancarea se cumpara,dar depinde ce mancare!eu cred ca tu nici nu cumperi produsele amintite,dar sa mai si mananci!O asa companie trebuia sa le falimenteze pe cele mici ,prin calitate!Ce vreti voi sa inventati salamul,a fost inventat de mult!

 450. ana says:

  Draga “P” esti “P” de la prost sau “P” de la pacalici?…. ca prea vorbesti ca un “P”orc

 451. sclavul says:

  gata frate invie cristimul a venit neamul soimarestilor la putere si o sa explodeze vanzarile

 452. Cineva says:

  Am auzit un ca tov. Conu este angajat la Aldis, stiti ceva?

  • sclavul says:

   Nu conteaza unde s-a angajat Conu problema este ce facem noi?ca ma uit si vad ca in functii de conducere sunt promovate numai persoane care stiu sa ciripeasca si sa improaste cu noroi ca sa se ridice ei

 453. P says:

  pai asta o vedem ,ca se lucreaza si in week end uri,si apoi se se freaca p….. lunea si martea!

  • ion1 says:

   Lasa ca nu munciti degeaba.Primiti bani pentru ce munciti si primiti si pentru ce frecati si pentru ce stricati.

 454. nimeni says:

  . Cred ca nu stii sa citesti,omul a spus ca lunea si martea o sa-i tina acasa ,pentru ca o sa-i cheme in wekend.Deci asta inseamna ca astea doua zile o sa-i tina in fara plata.Nu ar fi pentru prima data cind se procedeaza asa.Tu de unde dracu stii ca o sa-i plateasca?Sau de unde stii ca se strica ceva .daca ai spus ca nu lucrezi acolo?Vad ca iar iti place sa te bagi ca musca in rahat.Macar daca tot te bagi in rahat de ce nu ramai acolo?

 455. sclavul says:

  Ce v-am spus eu din cauza unuia ca ION suferim ca se duce si vorbeste aiurea despre cei care isi rup spatele si culmea este ca este si crezut si avansat.
  Sa va fereasca Dumnezeu de sefi ca asta ca are mintea odihnita

 456. gica says:

  Bai, cred ca Ion asta e defapt Ionica.Asta tine isonu si e una din cele cu minte odihnita dar vorbeste gura fara ea despre firma si o sa pice repede daca o ia cineva la bani marunti.

 457. sclavul says:

  Dar ce se intampla la Mogosoaia? am auzit ca au adus pe unul de care nu stiau cum sa scape acum catva ani si au pus sef la auto un mecanic care era sluga lui Conu si acum este mare sef

 458. rdt says:

  ion e un muist ,ca si dorina si clica ei

 459. sclavul says:

  Eu nu inteleg cum Timis nu vede ca are numai manageri de carton care si-au cumparat diplomele la facultati care nu exista pe banii lui.

 460. P says:

  Ati vazut a mai picat o boieroaica ,M.R.! Dumnezeu este sus si e Atotputernic ,le vor veni randul la toti!E o chestiune doar de timp!

 461. sclavul says:

  Am auzit ca pe noul sef de la auto il cheama Florin zis MEKU asta a fost un simplu mecanic care ii ducea rufele lui Conu la spalat si acum are masina de 18000 euro pe care o alimenteaza cu cardul firmeisi cati ca el or mai fi si voi va intrebati de ce nu va luati salariile intregi

 462. sclavul says:

  A innebunit lupul a dat afara si secretara, seful de magazine si pe cel de la IT, ce se intampla s-a ajuns la fundul sacului sau trebuie sa mai angajeze niste incapabilicum a facut la Mogosoaia

 463. Dreptate says:

  MULTE PROBLEME AR DISPAREA DIN VIATA NOASTRA DACA AM VORBII UNI CU ALTII,NU UNII DESPRE ALTII!

 464. Cineva says:

  Inseamna ca Timis in sfarsit face curatenie de cand a plecat Danut…

 465. Aisha says:

  Da si ii trimite la aldis se fac schimburi de experiente ce mai, dan cornu s-a infipt bine si are si teren fertil fara numar.

 466. sclavul says:

  Se fac schimburi partiale Timis isi aduce sora si cumnatul care au ridicat Iasul pe culmile progresului si acestia isi aduc toate amintirile in firma si nu dau banii la oanemi ca trebuie sa ii plateasca bine pe cei adusi noi care nu stiu nimic ba stiu cum au furat in anii 2006 pana in 2008

 467. prostimea says:

  Pachet a doua jumatate a lunii martie ,3 buc. mini Sasesc de 350 g +o sticla de vin Busuioaca de Bohotin(12,99 Ron la LIDL)=60 Ron !Unde dracului au facut matematica,la liceu in W.C.u?Vai de noi in timpuri noi!

  • sclavul says:

   Pai cum vrei sa isi faca Lupascu vila la Iasi si sa isi tina copii la scoala in Anglia? si cum vrei sa se alimenteza cate 1000 litri de motorina de catre noii sefi?
   Nu crezi ca trebuie sa plateasca cineva

 468. Joker says:

  Dragii mei nu uitati ca pana una alta se fac o gramada de schimbari pozitive…iar cu cat firmei ii va fi mai bine, va fi si oamenilor…salariile s au reintregit din nou cu 20% iar sunt sigur ca cei din CRIS-TIM sunt acum pe alt drum, cu focus pe calitate si pe oameni. Toti stiti sa aruncati in conducatori si in familie care pana una alta are si ea o tona de responsabilitati…stie careva cum este sa ai credite de milioane de euro in nume propriu? Stie careva stresul zilnic de a sustine cei 1800 de angajati din acest grup? Pana la urma este o afacere proprie si de familie si castigurile pot fi directionate in orice mod doresc actionari…cu siguranta s au facut multe greseli fata de oameni dar acum observ ca se indreapta si ca este un nou inceput. ..Si va mai spun un lucru. Ciao!

 469. nimeni says:

  stiti ce zice dl radu?nu ma intereseaza fratilor ce dati si cum dati la muncitori ce taiati si cit taiati eu vreau partea mea ,productie cit mai multa cu cheltueli cit mai mici..il doare undeva de muncitori de aia nu poate el dormi noaptea,,,,,,,,faza cu cuvintarea care o tine el cind vine pe la cris tim si cit de mult tine el la oameni etc…e frectie la picior de lemn,si ceausescu vorbea mult si prost…

 470. Dreptate says:

  Un om pios statea de vorba cu Dumnezeu si i-a spus:
  – Doamne as vrea sa stiu cum e Raiul si cum e Iadul.
  Dumnezeu l-a condus pe om catre doua usi.
  A deschis una dintre usi iar omul a privit inauntru.
  In mijlocul incaperii se afla o mare masa rotunda.
  Pe masa se afla un vas mare cu tocana, care mirosea foarte bine si care l-a facut pe om sa ii lase gura apa.
  Oamenii care stateau la masa erau slabi si bolnaviciosi.
  Pareau a fi infometati.
  Tineau linguri cu manere foarte lungi care le erau legate de brate si astfel putea ajunge la vas pentru a le umple cu tocana dar din cauza manerelor mai lungi decat propriile maini, nu puteau duce la gura lingurile pline.
  Omul pios s-a infiorat la vederea suferintei lor..
  Atunci Dumnezeu a spus: “Acum ai vazut Iadul”
  Au mers apoi catre cealalata camera si au deschis usa : arata la fel ca si prima.
  Se gasea acolo o masa mare si rotunda cu un vas mare de tocana care iti lasa gura apa.
  Oamenii de la masa erau echipati cu acelasi gen de linguri dar acestia pareau bine hraniti si durdulii, radeau si vorbeau intre ei.
  Omul pios a spus: “nu inteleg”…
  “Este foarte simplu” a spus Dumnezeu. “Este nevoie insa de abilitate. Acesti oameni sanatosi au invatat sa se hraneasca unul pe celalalt, in timp ce ceilalti se gandeau doar la ei insisi”.

 471. P says:

  sper ca din aceasta pilda sa traga o concluzie CINE TREBUIE!

 472. sclavul says:

  noi murim de foame si voua va arde de pilde, dar pe aia cu boul si vitelul de ce nu o zice ca aia ni se potriveste

  • nimeni says:

   apoi este o vorba ..pina la demnezeu ne maninca sfintii,,,cred ca acea pilda a scriso vreun acolit al dl radu are dreptate sclavu

 473. sclavul says:

  Eu unu m-am saturat de vorbaria asta fara rost, a plecat Conu si au venit altii care sunt platiti foarte bine si nu au habar cum s-au chinuit prostii trei ani de zile fara 20% din salariu.
  Ce trebuie sa facem acum JOKER sa ne bucuram ca luam salariul intreg? sau trebuia sa speram ca luam prima de Pasti ( de care am uitat demult )prima care o sa se transforme in produse expirate de la Minimax.
  A plecat Stefan Dumitrascu si in locul lui a adus doi oameni
  A plecat Ionita in locul lui a adus trei oameni
  Voi chiar nu vedeti ca nu este nici o economie voi nu vedeti ca isi aduc oameni lor care nu stiu nimic si au salarii frumoase si habar nu au ce inseamna CRIS TIM, astia sunt oamenii care in trecut au furat de s-au spart si acum vin si spun ca pe vremea lor curgea lapte si miere.
  Fratilor eu va spun doar atat Timis nu este prost eu refuz sa cred ca nu vede ca nu mai are nici un om pe care sa se bazeze iar oamenii care stiu meserie evita firma asta.
  Inchei cu speranta ca lumina de pasti ii va deschide ochii si va revenii printre muritori deoarece cel mai depret capital al unei firme sunt oamenii.
  Daca si voi v-ati saturat de vorbe faceti ceva si asa o sa vada ca fara oameni nu exista CRISTIM

 474. nimeni says:

  sau mai dat o data sau de doua ori in decurs de trei ani salarii intregi,doar o luna maxim doua,apoi sa revenit la setarile din fabrica,,,,asta este o masura de smecherasi care atunci cind vad ca exista prea multa nemultumire in rindul oamenilor,o fac la misto asa dar in paralel cu aceasta masura au grija sa taie din alta parte…..exact cum a spus sclavul…trebuie sa ne bucuram ca luam de fapt ce?un drept al nostru care ni sa luat abuziv?cum adica mie imi ia cineva caciula,cu forta,si apoi cind mio da inapoi eu ce sa fac sa-l pup?extraordinar fratilor ce am ajuns……….oricum sa dea dumnezeu sa fie bine dar nu creddddd,,,,,,aveti grija de voi

 475. ion1 says:

  Cine dracu va tine acolo? Daca nu va convine de ce nu plecati ca sunt destui oameni la poarta cu CV-ul in mana si salamuri se vor face si fara voi asa cum s-au facut si fara altii.Nu a inceput Cristim cu voi si nici n-o sa se sfarseasca fara voi

 476. Joker says:

  foarte corect spus!

 477. Joker says:

  Si sa va mai spun ceva fratilor..in majoritatea firmelor din Romania au fost oameni disponibilizati si salarii reduse pentru ca cererea s a redus cu mult in piata…De ce nu intelegeti? Acum salariile s au reintregit..tot nu e bine…se fac toate eforturile sa fie mai bine si asa va fi.

 478. prostimea says:

  ehe hehe Joker!ce tot nu intelegi!dar voi de ce trebuie sa va mentineti profitabilitatea,si noi nu!cand toate s au scumpit voi vreti sa ne tineti pe nimica toata!va blestem pe toti sa cada odata democratia si sa vina odata NATIONALIZAREA sa o luati in mana!

 479. sclavul says:

  Aveti dreptate lipitorilor dar sa tineti minte ca Cristim nu a inceput cu voi iar fara noi o sa moara sigur, firma asta are nevoie de oameni care sa munceasca nu de unii ca voi care isi ascund esecurile in fata lui Timis spunand ca piata a scazut, ca este post samd.
  Sunt curios cum va justificati voi salariile in fata lui Timis ca vanzarile au scazut, consumul de carburant a crescut si voi va luati salariile intregi.
  Ce va mai da Timis anul asta ca prima?

 480. nimeni says:

  uite asta e diferenta intre o firma care investeste in oameni,,pentru ca se stie ca cel mai de pret capital al unei firme sint oamenii si firma cris tim unde lucrurile merg invers daca se merge pe principiul ,,nu-ti convine?la poarta sint o gramada,,cum obisnuesc sa spuna ,,asa zisele sefe de la cris tim,esecul va fi garantat,,,niciodata lucrurile nu vor merge bine si niciodata nu vor fi produse de calitate venind si plecind mereu oameni,,,aici ii dau dreptate lui ,,sclavul,cris timul fara lipitori ca voi va merge si cred ca va merge mult mai bine,,dar fara noi cei care muncim,NU voi sinteti in plus,si ati fost mereu,si cred ca de la doamna dana incoace nu a fost nici unul care sa se ridice la nivelul ei,,,sinteti buni sa dati din gura atit,,,oricum va veni si vremea cind degeaba veti vorbi ca nu veti mai fi ascultati

 481. sclavul says:

  Sarbatori fericite tuturor angajatilor onesti
  Am auzit ca multi ii regreta acum pe cei plecati in urma cu trei luni dar asta este viata nu orice schimbare este spre bine.
  Eu cu regret va spun am decis sa parasesc aceasta companie cu toate ca ma doare dar nu se mai poate asa mai bine stau degeaba
  Paste fericit si aveti grija de voi

 482. Aisha says:

  Paste fericit tuturor!

 483. sclavul says:

  Salutare tuturor, eu numai inteleg nimic din firma asta au angajat persoane care au lucrat in 2006si care au furat de au rupt si spun ca o sa mearga bine, pe cine trebuia sa reangajeze nu au angajat.
  L-au adus pe Petrica Ion care a fost acuzat ca a luat spaga cand au cumparat primele masini oare acum trebuie sa mai cumpere altele?si trebuie sa isi ia si el dreptul? spun asta deoarece el a mai adus innapoi si soferi dragi lui pe unul chiar l-a angajat la birou.
  Cu astia s-a ajuns la maximul grad de plus valoare, Domnule Timis uitate si monitorizeaza atent consumul de carburan si reparatiile ca astia din asta au trait pana acum,crezi ca s=au intors la Cristim de drag? nu mai puteau ei de dragul firmei, sa fim seriosi
  Va pup PA PA

 484. noi says:

  ce nu intelegi? e tot o harababura in capul lor!sunt multi noi absolventi de facultate care ar face treaba mult mai buna pe bani mai putini decat ei!

 485. sclavul1 says:

  Aici e putin mai complicat.Niciun absolvent fara experienta nu ar face mare lucru intr-o fabrica asa de mare, insa unii cu experienta care au fost dati afara pentru ca nu placeau tinerilor manageri avizi doar de functii, de putere si de bani ar putea readuce fabrica la adevarata ei valoare.Nu numai in productie se vede slaba performanta ci in toate departamentele tinerii sefi si-au batut joc si nu au continuat macar ce au inceput oamenii vechi buni care si-au pierdut ani din viata lor sa faca performanta acolo si nu pe banii pe care ii iau actualii sefi.Mai tineti minte ca la Cristim nu vedeai oameni negriciosi si fara liceu? Acum au angajat toate ciurucurile si toti analfabetii.S-au simtit jigniti si s-au plans ca a vrut Timis sa se faca un inventar ca lumea dar la jmecherii nu-i intrece nimeni si s-au scos si de data asta.Acum se bat cu pumnii in piept.

 486. sclavul says:

  Nu stiu cati dintre actualii manageri au o facultate la stat, majoritatea au trecut de la carlig in scaunul de director si apoi au platit sa isi ia o diploma, asta nu vede Timis, el nu a vazut cand l-a facut pe Conu mare director ce studii avea? cand el se lauda prin revista cu pantera nu stia ca are doar un amarat de liceu si ala facut pe bani?Dumitrascu la fel, toader, Miron, Samir, Dana Enache, Chitu, Dorina, Denisa, Itco, etc.
  Singurul sef de departament care avea studiile terminate si era pe meserie cand a venit in firma a fost Ionita care dupa parerea mea a cazut de fraier si a fost dat afara pentru ce au facut altii, dar asa este la Cristim ai facut nu ai facut ai fost acolo.
  Din cate am auzit eu multi il regreta pe omul asta ca a tinut cu soferii si era corect cine fura pleca, dar cand ii deranjezi pe hoti astia se aliaza si baga strambe

 487. Alien says:

  Nu vor sta mult nici astia de la auto.

 488. sclavul says:

  or sa stea mult si bine pentru ca sunt niste sugative care primesc bani degeaba, habar nu au sa foloseasca calculatorul. Si din cate vad eu de astia are nevoie

 489. Alien says:

  Stie cineva cine la adus pe Petrica la auto? Se aude ca deja a adus din oamenii lui inapoi,inseamna ca s-a dat voie la furaciune.

 490. sclavul says:

  Eu as intreba de ce Petrica a plecat? cate salarii aprimit cand a plecat? care erau consumurile cand a plecat? ce pregatire are?oamenii pe care ii tine langa el ce pregatire au?ce face toata ziua? ce cota de carburant are pe luna? cati ani are? cate zile libere a avut de cand a venit?
  Dar credeti ca va raspunde cineva, sau ca ii va spune lui Timis ceva despre el, su nu cred
  Am auzit ca are si ceva magazinnu stiu daca el sau o ruda apropiata, poate deaia a angajat soferi dragi lui

 491. vasile says:

  Petrica este nashul lui Ovidiu Stefan..nashul lui Andi Dimitriu..
  Cand a plecat de la auto a devenit soferul fam Timis…Este pensionar de cel putin 10 ani..a lucrat la Acumulatorul..

 492. unul says:

  Asa si ? Care e problema?

 493. killer de placere says:

  nesimtitilor,care profita de bunatatea patronilor ar trebuie sa li sa taie limba!

  http://www.youtube.com/watch?v=QxNJ8AjI4PM

 494. sclavul says:

  Daca este nasul lor asta ii da dreptul sa se poarte caun mitocan?si sa angajeze toate leprele?
  Dar are o scuza varsta, la 70 de ani s-a instalat screloza, voi chiar credeti ca asta poate sa coordoneze distributia firmei, este depasit de situatie, si daca baga si el mana iar ce ii face Timis il da afara si ramane cu pensia aia a lui si ceva banet.

 495. sclavul says:

  Petrica nu o sa te ridici la nivelul lui Ionita niciodata, ala a lasat consumurile foarte jos si tu nu esti instare nici macar sa le mentii, cu reparatiile alea aiurea cum o sa scoti camasa ? o sa dai vina pe cei care au fost nu?
  Asta arata cat esti tu instare sa faci, ce fac soferii tai? mai fura motorina si salam? mai vin si spun ca masinile sunt stricate si tu le bagi repede in service dupa care iti iei partea si pleci cateva zile sa te relaxezi. Mai ai zile de concediu?
  Cum este posibil sa aduci un fost sofer de TIR sa se ocupe de reparatii cand asta are in cap doar trei lucruri rezervor , furtun, motorina pe scurt ai pus o sugativa sa se ocupe de ce stie mai bine

 496. Alien says:

  Stie cineva cu cat se mai vinde litrul de motorina? Nu de alta dar sa nu fie Petrica pacalit la pret. Acum se trec cate 2 ore tk pe noapte sa se scoata.

 497. sclavul says:

  pai daca noaptea baga 2 ore ziua cat mai baga?
  Si cu asta Petrica a pacalit iar lupul ( Timis ), pacat ca nimeni nu ia nici o masura si el face ce stie mai bine, interesant este cine il acopera si il promoveaza ca nu este nimic de capul lui si el saracu se crede destept

 498. Dreptate mare says:

  Acum se vede diferența in cristimul care cândva aducea firme 2 milioane de euro pe luna….asa cum era Conu si ceilalți era bine.acum se vede diferența sclavilor….ca va plangeati mereu de Conu acum sa vedem ce mai faceți….dar bv lui ca Toți oameni buni ia luat dupa el…bv lui,băiat destept!!!!

 499. Alien says:

  Cine stie ce legatura este intr-e Petrica si Gabi Lupascu, il tine in brate ca pe o papuse, daca nu stie sa faca consumuri sau sa le mentina de ce mai este platit?Sta toata ziua si el si clovnul ala pe care la adus el.

 500. sclavul says:

  Cum sa nu faca nimic baga si ei mii de euro in reparatia masinilor vechi de 8 -9 ani care au peste 500 000 km in timp ce alte masini noi stau pe dreapta, de ce oare?
  Si voi ce vreti ca Lupascu sa recunoasca ca astia pe care ia adus nu sunt buni de nimic? nu are cum ca nici el nu stie si nu are argumente

 501. sclavul says:

  da ce s-a marit schema la auto sunt 4 care stau la birou degeaba si mai tin in curte si cate 2 soferi ca de petrica, Florin, Tiristu simecanicul sunt sefi si cum sa munceasca ei
  Domnule Timis lasa orgoliul deoparte si sunal pe Ionita pana nu este prea tarziu astia au inceput sa bage ore de frig pe foi la greu ca sa justifice consumul, stiu ca Lupascu nu vrea sa vina Ionita dar nu Lupascu pierde bani, el daca va suparati pe el pleaca acasa si este mai fericit
  Petrica a evaluat soferii dar pe el cine l-a evaluat ca nu stie sa scrie un e-mail i le scrie fetele de la auto ca de este sef

  • Gramatica says:

   Toti analfabetii s-au trezit sa isi dea cu parerea.
   Intai invata sa scrii …… un email i le scrie fetele …… E clar, ai trei clase salam si doua clase costita afumata facute la seralul ” Mititeii e viata mea ”
   Sclavii … tot sclavi raman.

 502. ion1 says:

  Ma da vad ca ai o mare durere.Cred ca esti unul din cei carora li s-a luat malaiul de pe foc odata cu venirea lui Petrica si a lui Lupascu.Nu vezi ca nu te-asculta nimeni?

  • sclavul says:

   Vad ca adevarul te deranjaza, cat despre malai stai linistita ca nu il ia nimeni in afara de voi.
   Daca Lupascu nu era neam cu Radu Timis sti ce era acum? NIMENI, daca Petrica nu era sluga lui Lupascu sti ce era acum ? tot NINENI
   De ce va este asa frica de Ionita? ala a facut reduceri mari voi ce ati facut? amenintati oamenii ca se afla la poarta lume cu CV-ul in mana

 503. alien says:

  Ioane tu daca le stii pe toate, spune ce face zi de zi petrica si avortonul ala care la adus el.Si nu putea sa faca alta persoana de la auto in locul lor, ei nu produc nimic baiatule .Si ionita ala a fost prea slab,dar corect sa stii hai pa.

 504. Dreptate mare says:

  Ați dat din greu băieți???pai nu voi va plangeati cand era Conu la conducere ca nu se mai poate asa???acum de ce va plangeti???parca totuși era mai bine cu Conu,ionita,si toți ceilalți…dar asa ceva nu se mai poate….acum haideti toți sa ne soargem capetele…ca doar suntem sclaviiiii….dar cred ca cât de curând se ca duce imperiul cristim pe faliment total!!!!

 505. sclavul says:

  Stati ca petrica se mai gandeste si o sa justifice consumurile mari spunanda ca sunt mai multe categorii de drumuri si o sa reinventeze km echivalenti si gata a scapat. Stiti cat consuma un TIR pe verea lui? cam 50% dar iesea bine deoarece oameni ca Mitica bagau semiremorca la priza si treceau ore de frig pe motorina, lui Mitica si acum ii miroase gura a motorina de cat a supt din rezervor.
  Ioane nu mai gasesti tastatura? vezi ca este aia cu litere si cifre, sau nu are cine sa scrie in locul tau

 506. Alien says:

  Bai mai lasati-ne cu conu vostru in pace, ala era bagabont ala sa asigurat in p…a mea.Problema este cu senilu asta de Petrica si baiatul ala care miroase a motorina.A venit unu sa faca consumurile si se chinuie saracu de i-a dat sangele pe nas , el nu stie ca un sofer are talpa grea daca vrea, sau este si el incepator? p.s gata pt azi pa.

 507. sclavul says:

  Atata timp cat Radu Timis crede familia Lupascu ca petrica este un sef competent nu avem decat sa ii explicam noi si sa ii aratam unde greseste, dar sunt curios daca citeste.
  Daca Cristina Timis ar sti ce se intampla cred ca asta ar disparea foarte repede deoarece dansa face afaceri nu favoruri

 508. hot in devenire says:

  bai fratilor daca se fura asa usor in aceasta firma,si vad ca seful mare nu face nimic,ma apuc si eu de furat,orice nu conteaza numai sa fur!ca doar este un sac fara fund!apucati va si voi de furat ca i mai bine,orice frate si hartie igienica si tot e bine,faci economie acasa!

 509. ion1 says:

  Ce, nu mai exista paza in firma si nu stiu eu? Sa va vad care se risca!

 510. sclavul says:

  Care paza? Matei? vezi cu ce se ocupa fisa si dupa aia sa vorbesti, dar cel mai bine intreabal pe Petrica si pe oamenii lui vezi Bratu si si pe tirist ca astia sunt expertii

 511. Angst says:

  Sclavu, Allien si restu hotilor lu Ionita sunt rugati sa vina repede la mine, Angst. Hai repejor ! Mars !

 512. nimeni says:

  Haaaaaaaaaaa paza care paza?Pentru muncitori,atit,dar pentru sefi nu.Vezi mai sus exemplu cu Livia Pieptea care fura de rupe si iese pe suib nasul lor.Si nu numai ea…………..Imi aduc aminte de o faza tare cind era Victor seful pazei cit de mult instruise el oamenii lui,ca tot nu au reusit decit dupa vreo luna sa prinda niste baeti din moreni care furau salam sasesc.Au furat cam 300kg pina i-au prins.Apoi oamenii de la paza controlau la singe pe fiecare in parte,iti smulgeau piele si parul de pe corp nu alta.Intr-o seara .vara fiind ieseau baetii de la vestiar in pielea goala pe poarta cu tricourile in mina.Atit erau de porniti incit pina se realizeze ce fac au controlat vreo 5 pe corp…adica ii pipaiau chiar daca erau in piele goala…………..pai unde bagau fratilor salamul?sub piele?Apoi sa dus vb ca acesti paznici ar fi fost gay

 513. ion1 says:

  Bai “nimeni” tu esti chiar un mincinos ordinar si frustrat. Spune -ne si noua cum fura Livia cu Matei in poarta concret nu aberatii si aea 300 de Kg chestia cu tricourile, pielea goala si gay sant inventii de la tine minte bolnava.

 514. sclavul says:

  Ioane daca nu crezi de ce te mai interesezi? sau tu vrei sa afliicare sunt metodele si sa te duci sa spui ca tu ai gasit si in felul asta sa te afirmi.
  daca chiar vrei sa sti lasa o adresa de mail si iti spun eu ce sa verifici.
  Pentru inceput vezi cate masini s-au reparat si stau degeaba, apoi coboara in magazie si vezi cate filtre si piese sunt acolo, piese pe care Petrica le-a comandat cand era el flacau si apoi te intrebi de ce nu au fost montate niciodata.
  Voi ati pus lupii paznici la oi, poti sa ne spui si noua daca consumul de carburant si reparatiile au crescut?

 515. nimeni says:

  De cit timp lucrezi tu acolo mai oligofrenule de ion1?Ce stii tu de anii 2002 2003 2004?Citeste boule mesajele de mai sus ca doar am explicat cum fura Livia Pieptea .cu masina de magazine….si da asa sau comportat acei paznici exact cum am spus eu…………Timpitule ce esti ,da sa furat fff mult salam sasesc intereseazate si vei afla cum au fost prinsi.,,la poarta de linga asociatia agricola……….La cum vezi tu lucrurile,e clar am inteles acum de ce cris timul merge cum merge………………..bateti din palme si aplaudati nenorocitilor ,mascati adevarul .Raportati domnului Radu ca nu sa furat nimic si ca totul e in regula……jigodii ce santeti.Tu nu vezi mai retardatule ca esti in minoritate pe acest site?Cati din cei care au scris aici iti impartasesc parerile?

  • sclavul says:

   Nu te mai enerva nu vezi ca vrea sa te provoace, daca omul ia un salam il ia de foame dar ei ca au furat banii oamenilor atata timp ce sunt? HOTI si acum au adus pe astia noi care nu stiu nimic si le mai da si bani multi.
   Stiti pe ce bani l-a angajat Petrica pe ala doar pe 1800 ron si nu stie sa faca nimic, cati dintre voi care sunteti vechi aveti salariul asta?

 516. Angst says:

  Sclavule, te mai astept mult la mine ? Inteleg ca esti ” un fost tovaras de hotie “, ca le stii pe toate, ca te pricepi cel mai bine cum sa sparlesti salamul… de foame. Vino la mine, la Angst, sa vad daca aici poti sa furi.
  Dar sa stii ca daca dnu Radu te pune director, te las la Cristim. Oricum numai gura e de tine !

  • sclavul says:

   Nu inteleg ce vrei sa spui ca ma astepti la tine, iar daca cineva spune adevarul nu inseamna ca si fura .Poti sa imi spui si mie repede cine este patron la Angst?

 517. hot in devenire says:

  de furat se fura chiar si la Angst!peste tot in aceasta tara!
  Ion1 se vede ca pe tine nu te pipaie paza la poarta si de aia nu stii,dar asa este ,cred ca din obisnuinta saracii te pipaie pe picioare chiar si cand vii in bermude !de furat un salam nu i paguba asa de mare,ce ne facem cu NESIMTITI care fura cu zecile de mii de roni ca nu i mai satura Dumnezeu!

 518. ion1 says:

  Lasa-l Angs pe Sclav, nu vezi ca e ridicol de imbecil? Se vaita ca se fura dar nu e bine nici daca se facea control la poarta ca lumea.E un hot care se teme ca fura altii mai mult decat el.Si retardat e Nimeni care vorbeste ca un cretin fara sa stie ca eu sant acolo inca din 2002 si i-a prins la poarta pe hoti cu sasesc pe picioare cu 3 Kg nu cu 300 de kg si nu au iesit niciodata oamenii dezbracati pe poarta.Pe astia si daca au uneori dreptate nu-i mai crede nimeni la ce rahaturi debiteaza.

  • sclavul says:

   Ioane eu nu am jignit pe nimeni , iar despre controlul la poarta nici nu am pomenit, eu nu inteleg de ce tot jigniti? daca toti vreti binele firmei de ce nu scoateti in evidenta adevarul si daca unul are o alta parere nu trebuie jignit.
   Eu am dat niste nume mai sus si apoi cineva a aparut cu numele de Angst sa zica ca el este corect dar sub acest pseudonim se ascunde Ionel Bratu care a plecat din firma si dupa o zi a venit sa planga ca vrea innapoi si nu a mai fost primit.
   S-a intrebat cineva de ce acest om a plecat de unde lucra pe 2000 ron si a tinut mortis sa se intoarca in firma pentru 1300 ron.
   Daca va spun eu iar zic uni ca aberez asa ca va las pe voi sa descoperiti.
   Zile mai racoroase va doresc tuturor

   • nimeni says:

    Vaai de capul tau de ion1 vorbesti sa te afli in treaba fraiere,pai pina i-a prins cu salamul la picioare cit au reusit sa fure?Dezbracati ieseau ff multi din vestiar grabindu-se sa prinda autobuzele care ii asteptau la poarta,toata lumea stia ca acei care au furat erau mina in mina cu 2 paznici si furau doar pe schimbul lor.Si asta cu ce schimba situatia ca tu erai in 2002 acolo?Si cu tine si fara tine,egal 0.Indiferent ce functie ai tot un retardat ramai degeaba te straduesti sa dai raspunsuri crezand ca esti atotstiutor,ca in realitate f multe lucruri nu le stii,care sau petrecut si inca se mai petrec la cris tim.De furat sa furat mereu si inca se mai fura.Exista o singura solutie sa scapre lumea de tine…..SA TE SINUCIZI

 519. Angst says:

  Nu sunt Bratu. Nici Danciulescu, nici Munteanu…sau alti jucatori de la Dinamo :)))). Sunt de acord cu Sclavu asupra limbajului. Jignirile sunt pentru….neica Nimeni. Ion1 are dreptate cu povestea cu sasesc. Ce imi place si mai tare este ca “nimeni” se dovedeste capul hotilor din moment ce stie totatul furat de aia ! Sau era unul din ei si acum este suparat ca nu mai poate fura.

 520. nimeni says:

  Da atat sa mananci tu Angst cat am furat eu.Esti de acord?La vremea aceea cand sa furat sasescu au fost interogati in biroul lui Vicctor si au recunoscut cum furau ,pe ce tura furau etc.Apoi Dl Radu a inchis ochii la toate astea,ca era in plina publicitate la salam sasesc,si aveau si vanzari mari.gandindu-se ca un taraboi pe acest subiect ar fi afectat imaginea firmei,i-a dat afara si atat.Metodele in ce priveste furtul sant multe ,si daca vreti sa le stiti intrebati marii sefi,pentru ca ei se ocupa cu asa ceva,,,vezi cazul Codeescu,Csaba ,Livia Pieptea Vera,aceasta din urma a facut o greseala colosola odata ,trimitand tirul cu carcase la principal construct,si bagand in rampa la descarcat tirul cu cpl congelat al principal construct la recunostinta.Vorba proverbului…pestele de la cap se strica…

 521. sclavul says:

  Angst eu nu inteleg de ce spui ca suntem oamenii lui Ionita si ca acesta a furat cand eu stiu ca el a fost poate singurul dintre sefi care a luat apararea oamenilor in sedinte si nu a cerut nimic pentru el.
  Poti sa intrebi pe toti de la auto ca nu a dat afara decat pe cei care furau si nu a facut nici un favor niciunuia.
  daca sti tu mai multe te rog sa ne spui si noua dat te rog sa fie lucruri concrete nu zvonuri lansate de unii care nu il aveau la suflet

 522. sclavul says:

  Vad ca nimeni nu da nici un raspuns asa ca va mai intreb de ce Ionita a fost inlocuit de trei persoane si deatunci consumurile si reparatiile au crescut?.
  Petrica mai baga si tu niste ore de functionare stergatoare sa iesi bine cu consumurile, de ce Petrica pe soferii care vin cu consum mic ii ameninti ca o sa le iei banii daca nu merg mereu pe acelas consum si le spui sa bage ore de frig si sa mearga cu AC-ul pornit ca sa fie ca si ceilalti

 523. coco says:

  Sclavule, esti chiar ridicol! Cine poate sa creada aceste aberatii? Cu inlocuitul ai dreptate insa. De cate ori a plecat unul bun a fost nevoie de 2 sau 3 sa acopere tot ce facea acela.

 524. vasile says:

  De ma voi intoarce pre multi am sa popesc…

 525. sclavul says:

  Salut Coco, de ce crezi ca sunt ridicol? daca Petrica a facut smecherii in trecut cand singurul lui venit era salariul nu crezi ca acum cand are o pensie ii este mai usor sa faca furaciuni? mai srange si el un ban si pleaca.
  Poti sa imi spui tu care este logica sa repari masini si sa nu le folosesti, sa tragi aproape 20 de masini pe dreapta la vechea poarta de acces si sa le maschezi cu alte masini ( se mulg acele masini?) sa aduci TIR in curte si sa bagi o multime de bani in el cu explicatia ca duci marfa pe platforma, cand numai taxa de drum costa aproximativ 6000 ron.
  O sa spui iar ca sunt ridicol dar crezi ca are dreptul sa faca marsavii daca este nasul lui Andi si este tinut in brate de Lupascu., vezi pe cine pune sofer pe TIR si o sa iti dai seama ca Tir-ul va consuma 40 – 50 %

 526. vasile says:

  Gresit Sclavule..Petrica era pensionar si cand a fost data trecuta..si nu este nasul lui Andi..este nasul nasului lui Andi..:))
  Va agitati degeaba..va daunati singuri sanatatea..va creste tensiunea..cui nu-i place nu poate sa plece..:))

 527. sclavul says:

  Scuze am avut informatia gresita data de
  vasile spune:
  24 Mai 2013 at 22:50

  Petrica este nashul lui Ovidiu Stefan..nashul lui Andi Dimitriu..
  Cand a plecat de la auto a devenit soferul fam Timis…Este pensionar de cel putin 10 ani..a lucrat la Acumulatorul..
  Si daca fam. Timis nu ii place? sa inteleg ca ei tre. sa plece

 528. sclavul says:

  V

 529. Allien says:

  Bai catelusilor nu va mai agitat,i ca nu se va rezolva nimic. Si petrica si lupascu sunt doi suspecti la cate sa auzit in firma de petrica repede a pus dosul lupascu sa il apere, in alte conditii daca nu era lupascu cumnatul patonului zbura in suturi din firma lupascu, plus ca mai este si sora patronului care tine cu barbatu-l sau si il informeaza altceva pe radu timis ca e fratele ei si are credibilitate, totul sa musamalizat de la consumuri,cheltuieli etc. Asa ca asteptam sa cada si astia sa vedeti scandal atunci pe capul lui lupascione ca la adus pe petrica si a pierdut pe mana lui, ori cum lupascione e depasit nu stie nimic face numai ce zice petrica, munciti cu spor si nu mai comentati.

 530. sclavul says:

  Petrica a facut lista cu soferii care au consumat mai mult si ii pune sa plateasca, a dat un sofer afara sa faca loc unui fost tirist. De ce nu vede nimeni ca a adus ca soferi numai oamenii lui ca Mitica, Antonie, Bratu, Dima, etc.de ce nu vede nimeni ca freaca tambalul toata ziua prin birou si face niste insemne pe fituici ca habar nu are sa foloseasca calculatorul si mai si spune in gura mare ca nu ii convine salariul.
  De ce nu spune ca atunci cand a plecat a primit cadou de la Timis un logan si de la renault un Megan, ca acum lupascu ii da bonuri de carburant si altii fac cu mana la maxi.
  Sa verifice cine nu crede cate masini a reparat si cati bani a bagat in ele si le tine trase pe dreapta.
  Allien are dreptate daca astia mint frumos sa se bucure de ei ca il duc la sapa de lemn

 531. Angst says:

  Allien si Sclavu, voi sunteti catelusi ! Voi ati pierdut oasele de ros si acum schelalaiti. Hopa ! Ati uitat cat a furat Ionita de a fost dat afara ? Sigur, ati invat o prostie, ca tiristu si Petrica fura si gata, credeti ca toata lumea o sa dea din coada ca voi. Gresit ! Inteleg ca sunteti Ionita sau unul din oamenii lui, dar totusi nu inteleg cum Perfectu Ionita a fost trimis cu coada intre picioare dupa ce a furat atat ?
  Cat despre ceilalti, dc toti ziceti voi ca fura, nu va dati seama cat de prosti sunteti ? Chiar credeti ca Radu T ii chema inapoi, dc ar fi facut ceva gresit ? Cat de frustrati sunteti !

 532. sclavul says:

  Angst esti omul cu mintea cea mai odihnita , nu inteleg ce treaba avea Ionita in aceste discutii si de ce va este asa de frica de el, daca tu sti ca a furat te mai rog inca odata sa ne spui si noua dar te rog sa fie fapte concrete nu barfe.
  Poti sa ne spui cati sefi sunt acum la auto si cum au aparut asa odata multi destepti, crezi ca un mecanic care era catelesul lui Conu a fost pus sef de coloana.
  In momentul defata la auto sunt zi de zi patru sefi care nu fac si nu stiu nimic sa faca

 533. Allien says:

  Bai anus sau cum iti zici, daca ai dovezi in ce spui ca a furat ionita spune ca poate ai dreptate, asa cum am spus si noi ce a facut petrica si altii, daca nu ai nici o dovada date dracu si nu mai comenta, ati uitat cand va prins ionita cu furtunul in masina, hai sa nu mai comentam.

 534. sclavul says:

  Angst ne dai si noua un raspuns? vezi ca s-au decolatat masini ne spui si noua cate a facut petrica sau el este sef si nu are voie sa se murdareasca el isi ia doar prima

 535. adevarul says:

  Multi ati mai vinat postul asta de sef la soferi……… motorina bato vina

 536. nae says:

  La multi ani domnule Timis si putere sa salvati ce e de salvat! Ati inceput sa aduceti oamenii vechi inapoi si asta e mare lucru

 537. sclavul says:

  Nu de motorina vorbim aici ci de competenta celor adusi, uitate cum stau masinile noi in curte ca nu au cum sa le scoata pe traseu deoarece nu se pot face acte ca au venit cu nr rosii si in consecinta se va plati chirie o luna ca sa fie in curte aceste masini, uitativa cum oamenii de la auto ca sa faca ceva pentru care sunt platiti cer bonuri de carburant si Lupascu le da. vedeti ca au angajat soferi numai unu si unu printre care si baiatul unuia dupa TIR care fura pe la Pastarnacu, vedeti cum oamenii de incredere ai lu Petrica vand motorina pe centura.
  De unde au Florin Barbulescu si Mitica bonuri de carburant si alimenteaza masinile personale de la Lupascu ca au decolatat masini.
  Intrebatil pe Barbulescu cate bonuri i se dadeau inainte cand decolata masini? si acum prostii de soferi cara o luna intreaga si li se da conision 100 ron ca nu sunt bani iar lui Florin 10 bonuri este corect?

 538. geo says:

  Poate ne dai si noua mai multe detalii despre cum fura ala pe la Pastarnacu

 539. geo says:

  Poate ne dai mai multe detalii despre cel ce fura pe la Pastarnacu

 540. sclavul says:

  Mai munciti si voi si o sa gasiti ce cautati

 541. ion1 says:

  A murit ba ala care dormea noaptea prin masina ca sa prinda hotii !

 542. sclavul says:

  Ce faceti mai frate la auto ca ati angajat o groaza de oameni si degeaba zici ca departamentul asta este NASA numai pe zi sunt 10 persoane mai multi decat cei din depozit. Aici se vede priceperea lui Lupascu care nu se pricepe la nimic nici macar nu este instare sa faca o comanda de marfa si la auto stie si el ca de toti ne pricepem.
  Cu riscul ca unii dintre voi sa comenteze va spun ca echipa de fotbal de la auto nu a fost instare sa faca o programare pt masina lui Timis in timp util si s-a apelat la Ionita ca Petrica si Lupascu au treaba sa mai angajeze cate un var al lui Mitica si sa mai dea cateva bonuri de carburant ca de este perioada de concediu.
  Domnule Timis nu vedeti ca Lupascu a adus patru persoane dupa ce a renuntat la Ionita

  • vovo says:

   Oameni buni sincer va spun, ca nu se va intimpla nimic bun la auto pentru ca acolo se afla Lupascu si stiti si voi cine este,Lupascu isi face si el treburile lui si daca se aude ceva il acopere Mariana Lupascu(nevasta lui)pe liga ei se descurca si petrica cu oamenii lui care i a angajat si care vor urma.

 543. fox says:

  Timis tu nu vezi ca asa zisul cumnat al tau te face pe la spate sa iti dau cateva exemple verifica de unde vin pungile, consumabilele auto, mustarul, asigurarile, carnea congelata.
  Nu cumva Lupascu a implementat vanzarea pe tichete de masa si de atunci cati au fugit cu banii?
  Cand o sa descoperi o sa iti spuna sanatate Doamne ajuta

 544. client fidel says:

  da!asa i fox!Daca acest domn Timis nu stie ,ii spun eu ca in orice firma care se respecta nu au ce cauta RUDELE!rudele te vor fura intotdeauna!mai bine faci treaba cu strainii!

 545. fox says:

  Cat il mai tineti pe maimutoiul ala de Barbulescu care nu stie nimic si se tot da mare mecanic cu sculele furate de pe vremea atelierului auto. Voi nu vedeti ca pute si nici nu vrea sa se duca sa duca copii familiei Timis, tipa ca un descreierat si incearca sa para destept dar a uitat cate clase are.

 546. fox says:

  Poate imi explica si mie cineva cum spun ei ca ies bine la consumul de carburant cand majoritatea soferilor se lauda ca se descurca cu motorina si salam, si toti soferii care au fost dati afara de Ionita sunt acum angajati de Petrica si Barbulescu.
  A devenit moda ca fiecare sef de la auto sa isi mai ia un om vezi Oproiu care si-a angajat ajutor. Bai frate inseamna ca Ionita avea valoare daca in locul lui au fost adusi patru insi, nu era mai bine sa fie doar un sef si restul de bani sa ii dea la oameni.
  Doamna Timis va rog sa interveniti dumneavoastra ca in felul asta Lupascu va duce la sapa de lemn verificati de ce a trebuit sa schimbe brokerul de asigurari cu unul de la Iasi bag mana in foc ca este mai scump decat cel care a fost recomandat de Radu Timis dar trebuie sa traiasca si Lupascu

 547. sclavul says:

  Asta cu asigurarile nu cred ca este mare lucru a luat si el 5000 euro dar cu bonurile de carburant ce face? Acum vrea sa scape de oamenii vechi de la auto ca sunt unii care au accest la presedinte si ii spun adevarul despre consumuri si reparatii.
  Si sa vedeti parsivul cum vine in birou si se vaita ca il chinuie Timis si ca el nu mai poate dupa care incepe sa ameninte ca cine mai vorbeste la conducere o sa fie dat afara.
  Dar vorba lui Constantin Tanase” Pleaca ai vostrii vin ai nostrii noi ramanem tot ca prostii”

 548. vovo says:

  Pai se vaita la misto, se vaita mai rau ca o femeie ,dar ce i-o face Timis de se vaita?Si cat timp sunt vanzari nimeni nu le spune nimic ca au de unde sa cheltuie, asa ca mergem mai departe.

 549. sclavul says:

  Revenim cu noutati, Petrica si=a luat iar concediu ca de este sfarsit de luna si a adunat spaga pe masinile reparate care stau degeaba, maimutoiul de Barbulescu ca mare sef ce este injura soferii si ca orice mare sef are si el o amanta ca de este mare frumusete are bonuri de motorina de la Lupascu si despre Oproiu ce sa spunem el face analize de sase lunisi nu a rezolvat nimic dincontra consumul de carburant a crescut.
  Si cu toate astea aparatele GPRS nu functioneaza, soferii isi iau amenzi in timp ce fac livrari, oamenii din depozit pleaca pe capete si Bratu face schimb de marfa cu cine apuca.
  Domnule Timis astea chiar nu le stiti sau aveti oameni de incredere care vi le ascund si va spun ca mai au nevoie de oameni

 550. sclavul says:

  iar dati fara plata? pai nu a marit fam Lupascu vanzarea sau au furat si acum trebuie pus la loc de la oameni

 551. vasile says:

  Se pare ca gaura de 200 000 de euro data de Nicoleta si Conu o vor acoperi cu concedii fara plata..Robert Enescu si Tania de ce nu patesc nimic?

 552. sclavul says:

  Doar 200 000? stai sa vrzi ce gauri a facut Lupascu de cand a venit. Uitativa la auto cati oameni sunt in plus si care stau unul dupa altul si ce salarii au, vedeti de unde a cumparat cauciucuri, de unde este cel care face asigurarile, ce pui se vand in magazine, cui a vandut masinile trase pe dreapta, consumurile de carburant care tot cresc si fiecare sofer are liber la furat o anumita cantitate.
  O sa vedeti voi cate zile fara plata o sa luam pentru toate astea

  • vasile says:

   Iar incepi cu presupunerile ? Ai dovezi despre ce spui acolo ? Daca ai dovezi arata-le daca nu mai bine taci. Nu faci bine nimanui .

 553. sclavul says:

  Unde vrei sa iti trimit dovezile? Dar ca sa vezi ca nu mint dute si cere ofertele de CASCO si dupa aceea saimi spui care a fost logica sa aleaga firma de la IASI care este mai scumpa cu aproximativ 70 euro pe masina?
  Dar tu Vasile esti prea bun prea de la tara si nu ai cum sa intelegi

  • vasile says:

   Mai draga..ia mai “dute” tu la tara ..ca acolo iti sunt radacinile si acolo locuiesti..
   E plina lumea de caraitori de astia ca tine.Ai dovezi du-te fuguta la patron,la sotia dumnealui gasesti tu unde. Nu ai dovezi dar ai banuieli si nu iti convine situatia nu ai decat sa iesi pe poarta institutiei Cristim si gata.
   E foarte simplu. Frustrati ca tine otravesc totul in jurul lor.

 554. sclavul says:

  Ce echipa de specialisti aveti la auto Domnule Timis cei trei care au reusit sa ia cea mai mare amenda din ultimii cinci ani.
  Petrica recunoaste ca este depasit, Oproiu care habar nu are vine cu taticul la munca sa ii arate ce are de facut si celebrul salvator Lupascu care nu este capabil decat sa bage strambe si singura lui recomandare este faptul ca este cumnatul patronului.
  Domnule Timis departamentul de care erati mandru se duce pe apa sambetei scapati de incompetenti si aducetil pe Ionita deoarece datorita lui aveti consumurile si reparatiile la un nivel scazut, astia nu au fost capabili nici macar sa le mentina la nivelul la care erau.
  Sunt curios daca Managerul de flota isi asuma raspunderea sau gaseste impreuna cu ceilalti doi un vinovat si ei se spala pe maini, dar ce au facut ei de cand au venit ca sa nu se ajunga aici?

 555. bobo says:

  ha ha ha

 556. dede says:

  se vede treaba ca merg lucrurie bine pe la firma ca nu se mai plange lumea de nimic de cand sunt vanzarile asa de mari!!!

 557. dede says:

  Este meritul Kaizen care ne a luminat pe toti si ne a adus intelegere si armonie in toate! Nu simtiti ca pluteste primavara in sufletele noastre ponosite! Iar managera noastra cea amorezata jubileaza pe spinarea noastra si isi umple buzunarele ca doar ii trebuie parale sa dea fuga la mall sa isi ia toale sa arate bine pentru directorasul pacalit! Cel cu care va conduce impreuna firma din umbra. Haha ce pui de lele a crescut firma asta, iar patronul habar nu are ca a scapat de un Conu si acum are doi in devenire DD si AD.

 558. aaa says:

  Cica la dat afara pe mecu, se cordea cu una la cantina. Oare cine urmeaza?

  • dede says:

   Pai ar trebui sa urmeze cordoaica sefa dorina dobre care se cordeste cu Andi dumitriu pe care l a nasit petrica. Ce incurcate sunt itele in firma asta de neamuri. I a vazut lumea in masina lui impreuna acu doua saptamani. Asteia nu ii mai ajunge i a luat la rand, nici nu le mai tine socoteala. Oare Timis stie ce fac directorii lui. Pe Mecu l au dat afara dar pe astia ii tine ca sa il faca de bani. Cine stie ce magarii fac pe spinarea noastra, daca au timp de curvasarii.

 559. aaa says:

  Se duce cristim la vale, au luat si pachetele la oameni vanzarile merg prost,acum toti sunt pe combinatii. Hai pa, lupascu nu stii nimic.

 560. mihut says:

  Si pe Danciu

 561. dede says:

  sa va zic una si mai tare. Cica gasca lui voca si oproiu l-au lucrat pe danciu. Urmatorul vizat e gabi lupascu. Daca si de cumnasu scapa, la ce sa te mai astepti, ca asta sigur nu i-a furat! ? sa ne tinem bine ca iar schimba astia sefii care isi aduc oamenii lor si pe noi care am tras atatia ani ne dau afar.

 562. adrian says:

  o sa va zic eu una mai tare……
  voca despre care vorbesti tu si e posibil sa nu l cunosti personal,nu are gasca.
  despre domnul Danciu nu prea am ce sa comentez va las pe voi sa speculati mai departe.
  despre Oproiu…. toate la timpul lor.
  daca va e mai usor sa comunicam asa astept sugestii.
  va doresc o zi buna si am sa tin cont de sugestiile voastre la fel cum am tinut cont si de cele cu motorina.

  • srevus says:

   Nu este nevoie sa te cunoastem personal,nu esti interesant si nici noi fraieri sa vb cu noi smechereste,cind noi conduceam masini te plimbai cu trotineta in curte la aldis asa ca lasane cu comunicarea, hai ciao

 563. bubu says:

  Tare e, si ca la dat afara pe petrica de la auto.Intrbare: Cine urmeaza oare?Dar cine e Voca?Cu ce se ocupa, de ii lucreaza pe toti,poate stie el ceva de i-a dat afara.

 564. vasile says:

  Porsche Cayene pentru Voca ? A aparut in parcare? E din banii de pe zilele CFP…nu seamana cu Conu? Sau mi se pare?

 565. Ctp says:

  Tot papagal este si voca,se lauda ca da pachetele inapoi numai vb este de el,si in legatura cu oproiu cum se vorbeste mai sus, nu are voca cocos in el sa-l de-a afara.Voca o sa mai primesti sugiestii sau altceva cind or zbura broastele,hai pa

 566. adrian says:

  cred ca nu este cazul sa va prezint situatia mea financiara.
  daca sunt totusi curiosi care doresc sa o afle ei stiu unde ma pot gasi si le stau la dispozitie:)
  de un singur lucru va pot asigura:
  -ai furat sau te faci ca muncesti….pleci acasa
  nu vreau sa ma repet dar va rog sa nu asociati numele meu cu alte persoane.
  daca sunteti de parere ca deciziile mele nu sunt bune va puteti adresa patronului.
  nu am nici o problema cu cei care muncesc si sunt foarte multi in aceasta companie.
  despre cei care se fac ca muncesc…..va urma…
  se pare ca pe viitor o sa comunicam mult in scris asa ca cei care au de spus ceva despre mine sa aduca si dovezi.
  apropo eu scriu cu numele meu cei care doar acuzati……
  daca doriti sa discutam mai multe adresa mea este:
  adrian.voca@cristim.ro
  va doresc o seara buna tuturor

 567. voca says:

  – Ai mintit in legatura cu pch. si mai vrei sa avem incredere in tine,si tu esti la fel ca toti care au fost. O sa mai afli tu ceva cind or zbura BROASTELE, sa mergi cu capul sus sa le vezi. Hai pa, din partea familiei

 568. ade says:

  ….Voca Adrian,
  Nu te pot numi domn, asa ca…
  Nu esti in stare sa cresti vanzarile si nici macar sa menti rezultatele domnilor Pogea si Danciu. De aceea ca sa scazi cheltuielile trebuie ca departamentele sa faca savinguri si invoci, pentru prostii care te cred, ca te impiedica logistica sa ai rezultate. Lovesti in Lupascu ca daca pleaca el dispare si doamna Mariana, si nu te mai poate controla nimeni. Pana se va prinde domnul Radu ca esti un al doilea Conu, dar mult mai versat, esti cu banii in buzunar si firma o ia la vale.
  Pe domnul Danciu l-ai lucrat sistematic, deoarece el se pricepea la vanzari si sa si verifice aberatiile tale. Pilele politice te-au adus in firma asta, incompetenta o sa-ti vina de hac, poate prea tarziu pentru firma. Pacat insa ca mergeau lucrurile bine pentru firma si tu o sa o aduci iar in colaps de unde au preluat-o altii in 2013 si au redresat-o, Pogea, Danciu, Andi, familia Lupascu. Ai scapat de cativa, probabil urmeaza restul pentru ca sunt concurenta pentru tine si stiu meserie.

 569. vasile says:

  mama cat de tare este..oare si cei de la Aldis au dreptul la discutie?

 570. dede says:

  Se pare ca lumea s-a cam saturat sa tot vada acelasi film. Conu, Voca…numai patronul nu se uita la TV.! Are oameni peste tot in firma ii place sa i se sopteasca la ureche, dar nu se intreaba daca cei care ii sufla in urechi ii spun adevarul. Da afara pe capete, cine urmeaza oare? Crede AV ca daca isi pune poze pe facebook cu fiul patronului e suficient sa se lege de familie? Se va trezi domnu Radu si zboara si asta precum Conu. Eu asa sper altfel toata munca noastra e in zadar.

 571. fox says:

  Adriane nu lua in seama barfitorii astia ca sunt aia care vor de toate dar nu vor sa munceasca.Daca vrei un departament auto de care sa nu te doara capul adul frate pe Ionita ca ala chiar cunoaste cine si cum fura, el a adus consumurile unde sunt acum, el a pus GPL, Oproiu a stricat si relatia cu ARR si a venit cu tasu la servici sa ii spuna ce sa faca.
  Daca vrei referinte despre Ionita intreaba pe Radu, Stefan, Andra, soferii lui Timis si departamentul auto. Lui Radu Timis nu a avut ce sa ii reproseze dar nu la suferit Mariana Lupascu ca trebuia sa il aduca pe Petrica.

 572. 1 says:

  Are dreptate

 573. ade says:

  Ai amutit Adriane?
  Stim de ce ai fost capabil la Aldis, sper sa nu faci la fel si la cristim!

 574. nustiunimic says:

  I-a zii vocuta, ai mai aflat ceva?ori cum treaba merge bine, dar tu nu mai stii nimic.Dar ori cum nu te intereseaza pe tine,tie iti place sa te plimbi sa sprituiesti etc.

 575. bubu says:

  BOS VREAU SA VB

 576. bubu says:

  VEZI CA MAI AI DIN VECHI REGIM care tot scriu sa il aduca pe silviu ionita care mai sint si acum ei sint care scriu despre tine unul care traieste cu o fosta bucatareasa si unul care il lingea pe silviu drept dovada se vede undea ajuns plecat de la soferie cita motorina a furat intrebatil

 577. bubu says:

  VEZI CA MAI AI DIN VECHI REGIM care tot scriu sa il aduca pe silviu ionita care mai sint si acum ei sint care scriu despre tine unul care traieste cu o fosta bucatareasa si unul care il lingea pe silviu drept dovada se vede undea ajuns plecat de la soferie cita motorina a furat intrebatil

 578. vasile says:

  Dar cum asa? Ce a facut la Aldis oare ? Ne poate spune cineva ?

 579. adrian says:

  Sunt curios sa aflu si eu.
  Astept cu interes dezvaluiri.
  O zi buna.

 580. Ctp says:

  De ce esti curios?Poti sa astepti pana ti-o creste par in palma,ca nu mai afli nimic sa vedem ce o sa mai faci. Sa vd cine mai e fraier sa iti spuna ceva.
  Pa, pusi.

 581. vasile says:

  Eu as propune sa spuna singur..finutzul..

 582. dede says:

  S-au bucurat aia de la Aldis ca au scapat de el si radeau de noi ca ne-am capatuit cu el. Se vede clar ca nu se pricepe. Care sunt ideile lui salvatoare? Pai nu are….doar vanatoare de vrajitoare prin firma. Ce urmeaza? Sa se planga de calitatea produselor nu? Atentie Dorina ca nu e suficient sa faci poze cu telefonul prin fabrica si sa ne semalezi ca uitam una sau alta sau sa te lingusesti pe langa Voca cum ai facut cu toti barbatii din firma…esti si tu pe lista! Dar poate inchide si asta ochii ca te pricepi la cea mai veche meserie din lume…

 583. adrian says:

  Poti spune ca e si o parte de adevar in ce spui tu.
  Toti hotii au fost bucurosi ca am plecat de la ei ar fi interesant sa afli si versiunea celor care chiar munceau acolo.
  Dar cum se pare ca nu faci parte din categoria celor care muncesc nu aicum sa iei legatura cu acei oameni.
  Asa ca te las sa dezvolti tot felul de scenarii….dar toate astea au un final si uite o provocare:
  ori plec eu ori apuc sa i dau afara pe cei care nu muncesc
  P.S. se dau pachetele

 584. andrei says:

  De javra aia de Cioroba nu zice nimeni nimic???Nu pot sa cred ca chiar nu stie nimeni cat a furat barbacsu cat a lucrat la voi si cat a furat sau poate chiar mai fura fracsu.Acum vreo 3-4 ani, fracsu cred ca livra spre Targoviste si de 2 ori pe saptamana isi oprea lada de salam acasa. Jeguri imputite!!! acum se crede mare manager si arata cu degetu spre toata lumea ca fura. Mi-ar fi rusine sa zic de cineva ca fura stiind cat mi-a intrat in casa de la Cristim!!!!E jale mare ce se intampla la voi acoloooooo.
  seara buna :(((

 585. Ctp says:

  Si cei care muncesc si isi vad de treaba, au castigat ceva?Iti spun eu nimic,si nu vor castiga nimic ori cat ar munci si ar fi corecti,nu vezi ca aia care fac smenuri ajung sus,sau nu ai observat dar nu ai cum ca nu mai are cine sa-ti spuna.P.S. provocarea pe care ai facuto s-ar putea sa o pierzi. HAI CIAO TE-AM PUPAT PE PORTOFEL. Te zbati mult sa mai afli cate ceva?Astept rsp finutzule.

 586. vasile says:

  La cum te exprimi reiese ca la Aldis toti sunt hoti..de sus pana jos..inseamna ca esti incompetent daca in urma ta au ramas hoti…esti un fel de Robin Hood cautand asa zisii lenesi..dar ai avut curiozitatea sa afli salariul unui muncitor din fabrica?..apropo..ti-a sosit Porsche Cayenul negociat cu Timis?
  Keep in touch..

 587. nimeni says:

  Daca tot vrei sa dai afara lenesii,cred ca ar fi bine sa incepi de la birouri….apoi gestionarii de 2 lei jumate din paznici,si daca mai ai timp sa incepi la muncitori cu toate ca nu cred ca mai apuci….viteji ca tine au murit multi in razboaie unii nici nu au apucat sa traga cu arma,,,,treaba e simpla lenesii si clica ,neamurile,rudele,lingaii,pupincuristii,sant la birouri,,,pestele de la cap se impute,,,daca ai sange si esti pentru dreptate incepe de acolo…daca nu ,,,taci,,,tacerea e de aur

 588. ade says:

  Nu il intereseaza salariile noastre mizere, el impusca 10000 de euro pe luna, Andi vreo 8000 si restul se invart intre 2000-5000, fiecare dupa cum a negociat. Pentru Voca e oricum putin la valoarea lui!!! Acum daca facem calculele ne ia cu lesin deoarece noi trebuie sa muncim 2 ani si ceva ani pentru banii astia. Se mai si lauda ca se dau pachete de parca nu ei le-au scos. Tot firma castiga dand pachete in loc de mariri de salarii. Praf in ochi pentru prosti.

 589. vasile says:

  I-auzi domnule vanator de lenesi..hingherii castiga mai putin ca tine..Ai cam amutit..
  Atentie cu patronul tau..e fost jucator de pocher..si are reactii in consecinta..:)
  E ca Vezuviul..nu stii cand erupe..Asa ca respecta-l..
  De Aldis ne mai spui ceva?

 590. dede says:

  Pocher! Stiam ca a fost salvamar…probabil ca de aceea reuseste sa aduca firma de fiecare data pe linia de plutire dupa cate unul ca Conu si acum Voca. Noroc cu brandul creat de altii ca altfel ne-am duce in cap cu managerii actuali care traiesc din munca altora.

 591. adrian says:

  de fiecare data amestecati lucrurile.
  patronul nu are treaba cu barfele voastre.
  pentru o firma care vinde 75-80 t pe zi se pare ca situatia din punctul vostru de vedere e proasta.
  aceste vanzari sunt meritele oamenilor din Recunostinta ,logistica, auto si CrisTim.
  sper ca macar o mica parte sa fie si meritul meu dar aici va las pe voi Dede, Vasile sa trageti concluziile.
  la cat de mult scrieti cred ca sunteti oameni cu multa experienta si sper din tot sufletul sa ajung sa va cunosc
  vreau sa mi impartasiti si mie din experienta voastra.
  dar am uitat voi sunteti foarte ocupati cu barfa nu aveti de unde sa stiti cum se munceste:))
  astept sa va cunosc personal…..curand:)

 592. nimeni says:

  Nu este vb de nici o barfa,,se popt vinde si 200t pe zi si oamenii tot prost o duc.,si aici ma refer la salarii,cine culege roadele ,muncii noastre?muncitorii?nu cred …sant mandru ca lucrez la cris tim dar cand ma uit in portofel in vine sa plang..toata spuma si crema o strangeti voi,voi santeti cei premiati,nu muncitorii,ce este asa greu de inteles,,,imi vine in minte fabula ,,,musca la arat…adica mai pe taraneste asa boul ara si musca se lauda,,,si ca sa-ti reamintesc asa ca fapt divers toti cei care scriu aici sau spetind muncind de-a lungul timpului in aceasta firma..si de aici nemultumirea lor.,,dar tu nu ai de unde sa stii,,,esti prea ocupat sa dai raspunsuri…la ,,barfele noastre..

 593. dede says:

  Fabrica a produs si a mai vandut atat…poate pentru tine Voca e o noutate. Nu te face ca nu pricepi! Si nu e meritul tau deoarece nu aplici reguli noi pt firma asta.Profitul e pe spinarea salariilor mizere ale celor care fac ca asta sa fie posibil! Aici ar trebui lucrat.

 594. adrian says:

  in primul rand ma bucur ca usor usor incepe un dialog si nu mai mergi pe intepaturi Dede.
  eu nu am spus ca nu a mai produs fabrica atat pana acum
  dar cand Dede?
  in ce conditii?
  cu ce concurenta ?
  daca vrei putem dezbate acest subiect mult si bine.
  parerea mea este ca in acest moment lucrurile merg in directia buna.
  despre fabrica si problemele de acolo va rog sa va adresati managerului de acolo.
  stiu ca ar fi bine pentru voi sa fiu eu vinovat de toate dar nu se poate:))
  o zi buna va doresc

 595. vasile says:

  Domnule ,
  Fabrica a produs si peste 100 de tone,in mod constant.
  Cand? Iti raspund eu..cand managerii lucrau cu inima si sufletul acolo si nu aveau lefuri de mii de euro..Cand calitatea era calitate..si era constanta..
  In conditiile in care fabrica se transforma si se modifica de la o luna la alta..cu eforturi supraomenesti..cand era o echipa..
  Concurenta era la fel de acerba si cu toate acestea Cristim era lider de piata cu acoperire nationala.
  Mai aveti intrebari?

 596. stan says:

  Salut bai desteptilor manageri

  Va urmaresc si ma minunez ce prostii spuneti, cat de incapabili sunteti, puturosi, mincinosi.
  Firma asta s-a nascut de ani de zile, a ajuns unde a ajuns, in top, si voi ati venit sa culegeti cu minciunile voastre roadele muncii altor persoane.
  Ati adus oameni care au furat in alta parte, au fost dati afara, si acum ii considerati cei mai buni.
  Tu Voca esti primul, primul manager spagar, care ai lucrat si lucrezi numai pentru buzunarul tau. Observ ca nimeni nu a avut curaj sa-ti spuna trecutul tau dubios, cu firmele tale, si combinatiile tale care le faci si impingi firme de materii prime si auxiliare cu comisioane (exemplu Supremia) si altele. Oare Timis nu vede si nu stiu cum iti da voie sa-l duci la ruina. Ai redus pretul la 30 de produse la promotie cu adaos 0. Profitul companiei unde este? Promiti salarii mai mari decat este profitul? Stai prin baruri si restaurante si-l minti pe fiul lui Timis. Ai inceput sa cumperi oamenii cu bani, cu promisiuni, ca sa spuna ce vrei tu.
  I-ai promis lui Soare luna de pe cer ca sa-ti stearga pantofii, sai impingi bani in buzunar.
  Tu habar n-ai de vanzari..si tu si Soare.
  Un adevarat vanzator vinde fara spagi si fara compromisuri.
  Te lauzi pe blog ca esti mare si tare si tu esti praf.
  Pana intr-o zi cand se va destepta Timis si va trage linie cum l-ai bagat in gaura.
  Sa mai discutam despre un alt destept de la voi, care a dat teapa pe la alte firme,
  si a venit in Cristim, cu toate ca voi stiati, si stiati ca i-a dat teapa chiar lui nasisu, care a fost mentorul lui si l-a ajutat, si l-a tinut pe salarii foarte mari peste tot pe unde l-a tras dupa el, inclusiv la Korani , unde are datorii mari, deoarece a cumparat marfa pe firma infiintata de el ( Pama Flobo Distribution ) in asociere cu un sofer care a lucrat cu el , de nu mai stie ala cum il cheama de atatea datorii. Si se da mare corect si serios.
  Astept cu interes comentariile voastre, ca sunt multe multe de spus.

  Voca, ai uitat ce ai facut la Aldis si Davicarm? Si la Elit ai stat 2 luni si te-a dat afara Dorin ca pe o zdreanta.
  Tu ala corectul…

 597. sclavul says:

  Adriane nu te baga in troaca ca te mananca porcii, astia sunt vesnici nemultumiti, aceleasi lucruri le spuneau si intrecut. Eu te felicit ca ai avut curajul sa scapi de Petrica si de ceilalti ca habar nu aveau.Dar daca vrei sa ai departament auto competitiv adul pe Ionita si ai sa vezi ca se termina cu smecheriile soferilor si a sefilor de depozite.

 598. campofrio says:

  L-au ajuns pe Andi blestemele alora pe care ii plateste cu 200 de euro pe luna si pachete din surplusul de carne. Cica e in spital. Rusine sa ii fie daca intr-adevar castiga 8000 de euro din munca altora care isi pun sanatatea in joc in loc sa imparta cu ei, ca doar nu e meritul lui ca sectia merge asa bine.
  Pentru VOCA o noua provocare- sa eliminam imoralitatea ca sa crestem vanzarile! Acum deviza CRISTIM este….. SEXUL INTRE DIRECTORI STIMULEAZA PRODUCTIA …DAR NU VANZARILE!!!!
  Ce zici VOCA? Poate chiar faci curatenie prin firma. Incepi cu Dobrica si cu Andi, monumente de imoralitate, dar cu rezultate….si buzunare pline.
  Iar dl Timis se da om cu frica lui Dumnezeu!

 599. ade says:

  Se pare ca vom avea un tandem care va conduce firma Dorina si Andi. Acum ca e clar ca formeaza un cuplu, e adevarat imoral, dar oricum nu conteaza in firma aceasta, mai ales ca nu sunt singurii directori care sunt incurcati in firma ….ma intreb daca familia isi lasa intreaga avutie pe mana unor oameni cu caractere infecte si care isi bazeaza asa zisa cariera pe faptul ca stiu cu o maiestrie fermecatoare sa delege si sa se se impauneze cu ideile si munca celor care intr-adevar muncesc in firma asta. E cineva curios sa vada concret care le este contributia la profitul firmei, in afara intalnirilor pe ascuns in timpul programului de lucru. Daca au timp de aventuri cand mai muncesc oamenii astia? Si eu personal aveam o parere gresita despre Andi, dar privindu-l cu atentie rezulta ca ne-a cam vandut o imagine falsa.Oare cati mai sunt asa in firma asta? In aceste conditii Voca pare deja un inger ….

 600. nimeni says:

  As vrea sa stiu,de ce moderatorul acestui site nu lasa ms care le-am postat este cumva ruda cu cei din conducerea firmei?

 601. dede says:

  Da mai este Dobrica un alt adulterin. Directorii noștri au dat de bine de au timp sa se tina de relatii intime cu colegele. Eu cred ca muncesc altii pentru ei ca sa aiba timp deaventuri. De ex. Andi abia trece pe la birou si sigur nu e la negocieri sau intalniri cate 8 ore pe zi ca la birou de ani de zile e prezent 2-3 ore. Are insa o naiva care continua sa il tina in carca. De acum incolo sa ii zicem Pinochio lui Andi ca Dorina trage firele si el danseaza. Pe cei dinaintea lui nu a reusit sa ii ia de barbat : Csabo, Alex, Stefanescu si chiar Bita, dar Pinochio e mai prost ca aia doar ca mimeaza cu succes inteligenta! Imi cer scuze lui Voca se pare ca el are dreptate ca oamenii nu prea muncesc in firma asta dar cred ca nu se refera la cei cu salarii de 300 de euro ci la directorii nostrii care iau mii de euro. Pe unul l-a batut soarta ca i-a dat peste mana in loc sa ii dea la cap!

 602. unul says:

  Ce-aveti oameni buni cu omul asta? Asteptati sa vedeti ce face intai bun si apoi huliti.Va grabiti cu judecatile .Vedeti ca sint destui vechi care nu fac nimic si iau carca de bani.Nu vreti sa scapati de ei? Problema este ca aia incompetenti stiu sa fie si parsivi si sa se dea bine pe langa el dar in spate il fac in toate felurile.Ce mi-au auzit mie urechile sus la deposit dupa o sedinta …..si m-au mai dat si afara din birou cand s-au prins ca nu sunt prost si inteleg despre ce vorbesc.

 603. sasesc pikant says:

  da vreau sa il aduci pe ionita inapoi, il pui in mijlocul curtii la mogosoaia si toata logistica si toti agentii sa se pise pe el. mare om !

 604. sasesc pikant says:

  da vreau sa il aduci pe ionita inapoi, il pui in mijlocul curtii la mogosoaia si toata din logistica si toti agentii sa se pise pe el. mare om !

 605. adrian says:

  Domnule “Stan” pentru un om asa de informat ca dumneavoastra vad ca este foarte usor sa l ajutati pe Domnul Timis sa vada ce fel de hot de im lipsit ce cunostinte in vanzari sunt si poate cu ocazia asta scapa de mine.
  Domnule draga inca o data special pentru dumneavoastra am sa repet:
  -daca sunt dovezi pentru lucrurile pe care le spui tu si unii dintre cei care mai scriu, te rog sa le prezinti Domnului Timis daca nu…. sfatul meu pentru tine daca esti angajat al acestei companii este sa muncesti mai mult si sa vb la subiect si cu dovezi.
  pana una alta eu ce am spus am facut (ca o scurta informatie colegul nostru Oproiu a decis sa paraseasca echipa)
  multumesc celor care usor usor au inceput sa mi acorde increderea lor si nu pot decat sa le garantez ca ce sta in puterile mele voi rezolva.
  stiu ca nu va pot multumi pe toti dar cel putin incerc.
  va doresc un sfarsit de saptamana placut

 606. nimeni says:

  Pentru ,a va fi marite salariile,si pentru a scapa de diminuarea lor,faceti cel putin o data pe zi sex cu sefii si sefele voastre,atentie insistati mai mult asupra directorului,si a celor din staful tehnic

 607. dede says:

  Corect. Joviala noastra doamna manager de fabrica Dorina Dobre se pare ca e orientata mai bine decat credeti ca nu a supt doar pe a celor numerati mai sus sau acum pe a lui Andi cel continu absent de la munca ci si pe a Patronului.Nu se incurca ea cu mezelarii ci cu scule potente si cu bani. Nu vedeti ca doar asta o tine pe incompetenta asta cu vorba mestesugita si mieroasa de pisica in calduri in functie. Suptul si cracii desfacuti la dl Radu care a asezat-o pe un piedestal o venereaza si nu accepta sa zica nimeni nimic de ea chiar daca i se spune adevarul. Dl Radu a scapat din mana fabrica nu mai decide ce se intampla cu produsele care sunt din ce in ce mai slabe si cu probleme vezi Matache. Doamna manager se lauda ca dl Radu ii mananca din palma ca il are la mana cu magarii facute impreuna la fabrica si ca are dovezi. E puternica si sireata curva. Andi se pare ca e doar de fatada ca sa devina si ea femeie casatorita cu buletin de bucuresti. Cica isi obliga plodul sa ii spuna tati lui Andi ca ia prins punctul slab. Un papagal care habar nu are meserie cazut in plasa si care la dat afara pe Alex Toader ca ii facea concurenta la Dorina. Ce dracu pot sa vada unii barbatii la curva asta in afara de un supt bun ca e urata cu spume. Si astia care i o trag ne conduc pe noi si vin in fata noastra cu texte din Kaizen …..moralitatea intruchipata…..

 608. campofrio says:

  Oau! Daca asa e se explica teroarea de la Recunostinta de ce Dorina si gasca ei dispun dupa cum ii taie cheful de vietile oamenilor. Cand ati spus de salarii ati uitat de ea ca si ea are tot cam 8-10 mii de euro. Pe competenta celor care muncesc ca sa se impauneze ea. Asta nu a ezitat niciodata sa se ofere oricarui barbat cu ceva functie chiar din perioada in care lucra la tiruri. Stie toata lumea cum a sabotat-o pe Viviana ca sa i ia locul.Nu are scrupule. Are capul plin de intrigi si de dorinta de marire. Ura ei pentru Voca e in crestere pt ca asta cica stie productie si se poate baga pe felia ei. Iar la fabrica sunt mari probleme de calitate. Partea proasta este ca razboiul dus de ea ne afecteaza pe toti.

 609. bran says:

  E gelos patronul ca Andi s-a atins de Dorina??? Sau in sfarsit a avut motiv sa il dea jos, ca functia de director era nemeritata! Cine se atinge de femeile patronului o pateste! Poate mana i-o fi rupt-o unul din cei dati afara de nenorocitul asta?!De ce mai trimite e-mailuri cu titulatura de director? Director peste 10 oameni si ceva magazine? Bai nu mai fi asa tantos ca nu e o mandrie sa lingi unde au scuipat altii!Cred ca te-au ajuns blestemele alora dati afara fara remuscari care aveau membrii de familie bolnavi si le-ai dat cu piciorul cand le era mai greu sau ale lui Alex Toader sau ale fetelor de la magazin carora le vorbesti ca un birjar si le jignesti toata ziua cand indraznesc sa iti solicite sprijin sa rezolvi problemele care sunt de competenta ta. Oricum e bun si site ul asta la ceva ca incepi sa mai stai si tu pe la servici ca abia mai treceai. Cat despre Voca numai gura e si de asta promite si nu face nimic. Mai are de lucru la auto, de vanzari sa apuce sa vanda cat produce fabrica!

 610. 007 geimsbont says:

  Da, calitatea produselor tine de dorit!Am avut ocazia sa vad in cateva super market-uri de renume cateva persoane din conducerea Recunostinta,de ce oare daca produsele Cristim sunt asa de bune ,aceste fufe aleg produsele concurentei,Aldis,Campofrio!Data viitoare am sa le filmez la cumparaturi si o sa le dau pe canalul Youtube sa vedeti si voi !

 611. nimeni says:

  Nu numai calitatea produselor,ci toata structura organizatorica,tot sistemul de vanzari asa cum este conceput el, vorba proverbului ,,,,daca nu incerci sa schimbi ceva nimic nu se va schimba

 612. ade says:

  Se pare ca incepe curatenia in firma. Ies lucrurile ascunse la iveala si rezulta ca nu intotdeauna ceea ce se spune e si adevarat. Trebuie cautat sub pres. Bine
  ca l-a dat afara pe Andi care era bun la vandut gogosi ca a avut de la cine invata. Aia pe care i-a dat afara Timis: Gabi , Cristi Ungureanu, Csobo. Atunci au scapat el si Dorina. Nu degeaba s-au combinat astia doi, ca doar impreuna l-au lucrat pe Conu si acum incercau cu Voca. Rezulta ca nu e asa usor de pacalit patronul daca s-a prins de jocul parvenitilor. Mai bine in ceasul al doispelea decat deloc. Ar trebui controlati toti directorii si zgaltaiti de pe scaune ca au impresia ca sunt pe mosia proprie.

 613. bran says:

  Cand aflati sa spuna careva cine din bransa se risca sa il angajeze. Sau il tine Dorina de fata in casa o vreme pana se reorienteaza la unul potent.

 614. campofrio says:

  daca chiar vreti sa vorbim de calitate, atunci sa isi faca logistica treaba si sa ia masini ca astea reparate tot la 10 grade transporta marfa. credeti ca un parizer transportat la 10 grade si apoi tinut in vitrine pana se vinde la 12 grade nu isi schimba gustul? in loc sa va vaitati ca aveti lipsuri marfa mai bine va ingrijiti sa va faceti treaba si sa asigurati conditiile necesare marfii produse.

 615. 007geimsbont says:

  bäi Campofrio,te a batut soarele in cap?tu nu intelegi ce inseamna calitate?hai sa fim seriosi cati dintre voi ati cumparat produse Cristim si ati fost dezamagiti de calitatea lor,ca a doua oara sufli si in iaurt?NIMIC DIN CE PRODUCE ACEASTA FABRICA NU I BUN NICI PENTRU CAINI!

 616. test says:

  Test

 617. dede says:

  Calitate?? Salamuri f sarate tiple pline de apa2tone de sunca compromise reclamatii la magazine tinute sub pres? Daca CTC ul este sub comanda Dorinei cum crede patronul ca mai afla realitatea? Totul se modifica din pix ca sa dea bine. Toata lumea este instruita sa taca pentru ca isi pierd serviciu. Ea spune da la orice propunere a patronului chiar si gresita pt ca tine de scaun. Realitatea s-a vazut la IFS utilaje murdare si nentretinute infrastructura lasa de dorit neconformitati acunse…..Avem un razboi Kaizen contra IFS? Ne intrecem oin tabele colorate dar uitam de sistemul de siguranta alimentara!!!! Normal ca sa putem justifica prima de 10000 de euro a Dorinei pentru implementarea Kaizen. Cei care in mod real merita nu au luat nimic.. Pentru IFS nu se da prima?Poate asa e stimulata Dorina sa ne biciuasca mai tarr si sa se impauneze cu munca noasyra?

 618. bran says:

  Am aflat ca fostul nostru coleg Andi se ocupa cu caratul bagajelor la Bacau ale doamnei manager de fabrica. Probabil incepe o afacere de familie ca mai tot timpul e pe acolo . Ce fuse si asta si ce ajunse.

 619. ade says:

  mare dreptate are dede, dar cred ca patronul stie cum merg treburile la fabrica deoarece ii spune toata lumea si nu vrea sa auda. Acolo e putred totul dedesupt. E cineva curios sa vada caracatita de neamuri, fini si nasi creata de Dorina pentru a-si asigura loialitatea oamenilor pe care ii conduce? S-au legat unii de altii ca sa nu poata vorbi impotriva ei sau intre ei. Cum sa iti vorbesti de rau finul sau nasa???!!!!
  De aceea caracatita functioneaza si ea isi umple buzunarele, vanzand o imagine ireala si realizata din pix.

 620. nimeni says:

  Mare dreptate aveti Dede,Ade,ff bine punctat,normal ca patronul stie tot si mereu a stiut,nu-l intereseaza decat PROFITUL restul e frectie la picior de lemn

 621. soimul says:

  Salut la toata lumea.

 622. noi says:

  Helooooouu! NEWS? Nothing?

 623. vasile says:

  Este adevarat ce am auzit ca se intoarce vechea garda? Ovidiu Stefan, Condeescu,Valeanu si altii? Sipica se pare ca a refuzat !

 624. The Lone Wolf says:

  De unde le scoateti pe-astea mai oamenilor?! :))))) Nu mai agitati oamenii!

  In momentul de fata, din cate stiu, lucrurile functioneaza ( fabrica gafaie, logistica la fel, de vanzare ce sa mai zic, se fac savinguri peste savinguri, stimulari peste stimulari, promisiuni peste promisiuni ) si nici macar nu s-au implinit minimum de 3 ani ai noului lup tanar :))))) Pana in 2016 mai e. Doar daca nu “fluiera in biserica” Adrian ( se mai fluiera, dar incet si nu ajunge sunetul prea departe :)))))))))) ) sau nu se fac rezultatele cerute, nu asteptate. Atentie la nuanta. Pentru ca la Cristim nu sunt asteptari sunt cerinte. :))))))))))) Unii inca nu au inteles, dar vor intelege, chiar daca acum cred ca au sarit parleazul. :)))))

 625. nimeni says:

  Iarta-l doamne ca nu stie ce vorbeste

 626. nimeni says:

  Iarta-l doamne ca nu stie ce vorbeste…

 627. bubu says:

  sa intors soarecele de silviu ionita

 628. vasile says:

  Vedeti? Ce va spuneam eu mai sus despre intoarceri? Primul este Ionita..urmeaza si restul..vedem noi cine agita oameni..

 629. vasile says:

  Daca unii merg cu Porsche Cayenne de ce nu ar merge si ASS de la Constanta cu Range Roverul? In curand vor depasi parcul auto al familiei Timis..
  Nu mai verifica nimeni chestiile astea? Inainte trebuiau justificate..ce vremuri.

  • Robert says:

   Vasilica, sincer iti inteleg frustrarile de persoana aflata probabil la prima generatie incaltata si am sa-ti ofer un raspuns scurt.
   M-am angajat in Cristim in 2001 avand o situatie financiara chiar buna si am ajuns in 2014 la una aproape decenta. Daca cunosti mai multe detalii despre activitatea mea in companie, chiar si compromitatoare, te rog sa le expui fara menajamente.
   Spre dezamagirea unora nu ma incadrez in categoria celor care s-au angajat in trening alb, asortat cu pantofi de lac si pleca in costum Armani.
   Prin urmare am rugamintea sa-ti dirijezi laturile in alta directie, daca asta iti insenineaza cumva micuta ta viata patetica.

   • vasile says:

    Roberte,
    Uiti oare cand plangeai sub usa garajului la Cristim ca sefisorii tai si cu Dana Enache doreau sa te ejecteze? Din ce motiv oare? Spune-ne tu ,te rog..Dar de faptul ca nu raspunzi clientilor la telefoane acest lucru fiind sub demnitatea ta cum este?mai si minti ca esti in alta locatie si lumea te vede in oras..fraiere..Aveai situatie financiara buna cand te-ai angajat in ce sens ? Cand te lauzi ca fraierii de la Cristim te platesc oricum tu stand acasa cum este?

 630. nimeni says:

  A mai mers unul cu toate marcile de masini,era tare si mare,tuna si fulgera pe la poarta,ultima data a mers cu toyota 4 _4 cu numarul VIC sa dus in 4 scanduri,la ajuns blestemele muncitorilor, urmeaza si altii.rabdare,,exista o justitie divina….

 631. vasile says:

  despre cine spui nimeni ?

 632. nimeni says:

  Cine altu decat Victor Bucataru fostu sef al pazei

 633. Robert says:

  Vasilica, sincer iti inteleg frustrarile de persoana aflata probabil la prima generatie incaltata si am sa-ti ofer un raspuns scurt.
  M-am angajat in Cristim in 2001 avand o situatie financiara chiar buna si am ajuns in 2014 la una aproape decenta. Daca cunosti mai multe detalii despre activitatea mea in companie, chiar si compromitatoare, te rog sa le expui fara menajamente.
  Spre dezamagirea unora nu ma incadrez in categoria celor care s-au angajat in trening alb, asortat cu pantofi de lac si pleca in costum Armani.
  Prin urmare am rugamintea sa-ti dirijezi laturile in alta directie, daca asta iti insenineaza cumva micuta ta viata patetica.

 634. rex says:

  Ce sa intamplat cu Bucataru Victor?

 635. stefan says:

  a patit ceva bucataru?Ce tot spuneti acolo?

 636. nimeni says:

  A murit de leucemie anul trecut

 637. gogu magazineru says:

  test

 638. vasile says:

  Roberte,
  Uiti oare cand plangeai sub usa garajului la Cristim ca sefisorii tai si cu Dana Enache doreau sa te ejecteze? Din ce motiv oare? Spune-ne tu ,te rog..Dar de faptul ca nu raspunzi clientilor la telefoane acest lucru fiind sub demnitatea ta cum este?mai si minti ca esti in alta locatie si lumea te vede in oras..fraiere..Aveai situatie financiara buna cand te-ai angajat in ce sens ? Cand te lauzi ca fraierii de la Cristim te platesc oricum tu stand acasa cum este?