Gică Popescu, piază-rea pentru premierul Tudose

gica_popescu_verticalnewsPe Gică Popescu îl ştie o lume-n treabă, nu doar Oltenia natală. “Baciul” a fost căpitanul naţionalei, pe vremea în liderul din teren era Hagi, a purtat acceaşi banderolă de căpitan la Barcelona lui Figo şi Rivaldo. Ce să mai, un fotbalist profesionist şi respectuos.
După ce a agăţat ghetele-n cui, olteanul s-a făcut om de casă al fraţilor bişniţari Becali. A făcut prostii cu ei şi a stat în puşcărie aproape doi ani.
În afaceri…vai de el.  VerticalNews a scris aici, şi aici, şi aici.

Acum, “păgubosul domn Gică Popescu”, olteanul, a fost numit consilier al premierului Mihai Tudose, urmând să se ocupe de pregătirile necesare meciurilor pe care România le va organiza în cadrul Campionatului European de Fotbal 2020.
În plină dispută cu liderul PSD, Liviu Dragnea, premierul Mihai Tudose are posibilitatea de a testa pe propria-i piele cât de “norocos” este cel poreclit şi “Baciul”.  Numai mâine, nu-i poimâine şi aflăm!
Luni va avea loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, unde se va tranşa lupta dintre Dragnea şi premier.

Eticheta de “piază rea” de care s-a lipit Gică Popescu nu a fost generată doar de bad luck-ul “Baciului” în afaceri ci şi de un eveniment neverosimil: “Într-o bună zi, falimentarul domn Gică Popescu a fost la Târgoviște să susțină echipa de baschet feminin a orașului. Cu olteanul ghinionist în tribună, dâmbovițencele au pierdut meciul, dar și titlul de campioană a României. Până să ajungă ”Baciul” la arenă, jocul începuse, iar gazdele conduceau echipa din Arad cu 18-0!
Să mai spunem că Gică Popescu a devenit acum aproape doi ani acționar majoritar la Chindia Târgoviște, echipă de fotbal care avea ca obiectiv promovarea în Liga 1. Acum, formația este penultima în Seria 1 a Ligii secunde, cu foarte mari șanse de a retrograda!”.

Atât!

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!