Gică Popescu nu are simțul ridicolului. Se crede Hagi în afaceri

Pe Gică Popescu îl cunoaște o lume întreagă ca fost mare fotbalist român. Ca afacerist însă mai puțin, deși olteanul se străduiește din răsputeri ca să-l încapă costumul de manager. Chiar și după ce a investit multe milioane de euro, ”Baciului” nu se poate lăuda cu statul de om de afaceri, dimpotrivă. VerticalNews a mai scris de faptul că Gică Popescu dă rateu după rateu în afaceri, fiind probabil singurul român celebru și bogat care insistă într-un domeniu în care nu se pricepe deloc.

Deunăzi, cumnatul lui Gică Hagi a anunțat că își va deschide un hotel de patru stele în buricul Capitalei. Nu ne-am fi amintit de eșecurile manageriale ale olteanului, dacă la anunțarea investiției nu ar fi plesnit de aroganță. ”Eu, după de m-am lăsat de forbal, am devenit un important om de afaceri. Chiar îi spuneam lui Gică (n.n.- Hagi), că în afaceri eu port numărul 10, pe care el l-a purtat ca fotbalist”, a ”punctat” vajnicul Popescu. Alte comentarii,din partea noastr[, sunt de prisos. Iată mai jos o scurtă listă cu afacerile ”omului de fotbal”.

Eşecurile lui Gică Popescu:

În ciuda prestanţei de om de bine, Gică Popescu are un palmares de afacerist de neinvidat, olteanul ratând atât înmulţirea banilor obţinuţi în fotbal, cât şi oportunităţile de a reveni în fotbal.
Câteva exemple care susţin afirmaţiile de mai sus:

Dan Micu

4 Comentarii la “Gică Popescu nu are simțul ridicolului. Se crede Hagi în afaceri”

 1. florinel pustiu says:

  Hai cu noi pe programul doi. Gica Popescu este om de afaceri, cum este cumna-su Hagi antrenor.

 2. migdala dulce says:

  Eu cred ca fraierul asta e bagat la inaintare de altii. Spala niste bani. Cat de prost sa fii sa-ti consumi averea in halul asta. Chiar daca era el stupid, tot ii spunea cineva din familie. De exemplu socra-su, ca ala e uns cu toate alifiile.

 3. daniel nazare says:

  Prost sa fii, noroc ca esti Goca Popescu!

 4. joc says:

  Foarte misto acest blog, bravo ati facut treaba buna continuati tot asa.. Felicitarile mele si o zi buna sa aveti.

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!