Falimentarul domn Gică Popescu, ca o piază-rea

Doar dacă va plăti din greu şi se va retrage din afacerile pe care le-a început şi care i-au devenit tot mai păguboase. Oltean, lui Gică Popescu i-a plăcut întotdeauna să pozeze. Să iasă în evidenţă ca un tip sobru, serios, muncitor, pe care te poţi baza în orice moment. Datorită acestor calităţi s-a impus în fotbalul mare (a fost căpitan la Barcelona şi la naţionala României în vremurile de aur ale acesteia) şi a câştigat multe milioane de euro (aproape 10). După retragerea din sportul care l-a îmbogăţit peste măsură, olteanul Gică Popescu a dorit să pozeze în conducător. A ţintit sus, la şefia Federaţiei Române de Fotbal, dar a fost umilit de “Naşu'” Mircea Sandu, titularul postului.
Apoi şi-a încercat norocul în afaceri. Acum, şi aceste lucruri îi dau mari bătăi de cap deoarece sunt construite prost, fără cap şi coadă. Despre acestea, VerticalNews a mai scris. Şi aici.

 • A eşuat în afaceri cu Şcoala de fotbal, cu Hotelul de cinci stele din preeria Calafatului, cu bazarul Doldora de evazionişti şi bişniţari (una dintre cele mai proaste afaceri din ultimii ani din Capitală), cu imobiliarele din Pipera etc.
 • Iată că acum are noi bătăi de cap, compania INTERCOM DESIGN, unde este propriatar a peste 99 la sută din acţiuni, a fost dată în judecată şi cerută insolvenţa pentru neplata unei datorii de peste 100.000 euro. Firma lui Gică Popescu datorează bani pentru consultanţă în domeniul energiei. “Baciul” a dorit să-şi extindă portofoliul afacerilor păguboase şi în alte domenii, precum cel de producere a energiei electrice, înfiinţând două parcuri eoliene într-un sătuc din Tulcea. Procesul se judecă în aceste zile.

Afacerea, deşi sprijinită de consistente fonduri europene, este, bineînţeles, pe butuci.

Deunăzi, falimentarul domn Gică Popescu a fost la Târgoviște să susțină echipa de baschet feminin a orașului. Cu olteanul ghinionist în tribună, dâmbovițencele au pierdut meciul, dar și titlul de campioană a României. Până să ajungă ”Baciul” la arenă, jocul începuse, iar gazdele conduceau echipa din Arad cu 18-0!
Să mai spunem că Gică Popescu a devenit acum aproape doi ani acționar majoritar la Chindia Târgoviște, echipă de fotbal care avea ca obiectiv promovarea în Liga 1. Acum, formația este penultima în Seria 1 a Ligii secunde, cu foarte mari șanse de a retrograda. 

Citiți aici De ce Gică Popescu nu are simțul ridicolului

Dan Micu

11 Comentarii la “Falimentarul domn Gică Popescu, ca o piază-rea”

 1. Andreea Georgescu says:

  Gica Popescu este un oltean infatuat si arogant, nicidecum un barbat pe care te poti baza. Isi inseala sotia ca un ultim golan cu o jurista de la Primaria Capitalei. Aia i-a mancat foarte multi bani, mai ales ca este, la randul ei cuplata cu un baiat de cartier…Sotia lui GP stie toata povestea, dar nu face nimic pentru ca este dependenta financiar de el.

 2. tutu says:

  gica popescu isi pierde din imaginea cladita in atatia ani. pacat. imi displace de cand am vazut doldora bazaar. tb sa fii bisnitar sa intri in afacerea aia. acolo e alta lume.

 3. Io says:

  Unde nu-i cap…degeaba dai cu piciorul in minge

 4. mihaela says:

  Intotdeauna mi s-a parut un corupt imbracat frumos si atat. se dadea el mare spalat si afacerist. un hot si un prost

 5. Kalmar M says:

  Articol dezinformat, cu rautate

 6. Kalmar M says:

  Articol defaimat, rautacism

 7. Nicu Dardaiac, fratiorul lui Bendeac says:

  Mai, voi aveti ceva cu asta :). Ce, e singurul prost din Rromanica?

 8. marina says:

  Ai dreptate Andreea! GP este un mare curvar! Mandra de care spui tu nu este singura. Fii sigura ca sunt o serie de fufe mai mici sau mai mari. Cat despre flerul lui in afaceri, este nul! face doar businesuri paguboase!

 9. misu says:

  asta-i un tigan bisnitar.

 10. Camil says:

  Asta e ca Hagi, cumna-su. Asa cum face Hagi antrenorat, face si Popescu afaceri. Adica prost!

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!