Gabriela Firea, o adevărată bombă! Nu sexi, ci ecologică

gabriela_firea_pandele_verticalnews

Numita Gabi Firea-Pandele, primar general al Bucureştiului, doreşte să impună redeschiderea drumului prin Pădurea Băneasa, către cartierul exclusivist Greenfield. Ideea vremelnicei primăriţe a Capitalei a fost inclusă într-un proiect normativ care a fost depus deja, pe o ordine de zi suplimentară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, fără vreo dezbatere publică. Actul normativ prevede că dezvoltatorul cartierului Greenfield donează mai multe terenuri Primăriei Capitalei pentru a fi date în compensare Romsilva, care, în schimb să dea drumul forestier către cartier şi acesta să fie redeschis.  Reamintim că drumul forestier din Pădurea Băneasa  a fost închis la începutul acestui an, în urma unei decizii definitive a instanţei, acesta nefiind dedicat circulatiei rutiere. Anunţul făcut de Gabriela Firea-Pandele este cu atât mai controversat cu cât dezvoltatorul complexului imobiliar a achiziţionat deja terenurile şi este în procedură de avizare pentru construirea a trei căi de acces, care nu implica Pădurea Băneasa.

Ceea ce este interesant, un fapt căreia îi putem spune coincidenţă: patronul Impact Developer&Contractor-compania care dezvoltă cartierul Greenfield-este Gheorghe Iaciu, “regele din umbră al imobiliarelor”. Acesta este şi patronul-fondator al complexului Doraly şi bun amic cu primarul Voluntariului, Florentin Pandele.

Un alt fapt demn de remarcat, intrigant chiar, este că în urmă cu un an şi 8 luni, oameni cu idei şi funcţii din Primăria Capitalei, aprobaţi de Gabi Firea-Pandele, anunţau că Pădurea Băneasa va intra într-un amplu proces de amplă transformare ecologică, demers ce ar fi avut ca finalitate înscrierea zonei între parcurile naţionale! Mai multe amănunte despre Pădurea Băneasa găsiţi aici, pe silvanews.ro.

Voi ce părere aveţi?

2 Comentarii la “Gabriela Firea, o adevărată bombă! Nu sexi, ci ecologică”

  1. Ce mai tare text din saptamana asta! Sa traiti, va pupa Ilie!

  2. florin marin says:

    Femeia asta este cea mai falsa fiinta de pe pamant! Minte si nu are scrupule. O mare nesimtita!

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!