Cum se fură milioane de euro, la adăpostul copacilor!

scuar_aziscuarul_3

Sectorul 3 a fost brand-uit acum câţiva ani, pe vremea fostului primar pedelist Liviu Negoiţă, drept Sectorul verde al Capitalei. Bucureşteni din alte sectoare priveau cu jind la bogăţia înfloritoare a spaţiilor verzi din cartierele Titan, Balta Albă, Sălăjan sau chiar Vitan. Să nu mai spunem zona Centrului Vechi-Unirea. Peste tot: flori proaspete-multicolore, arbori exotici răsăriţi în asfaltul denivelat. Ce mai, Raiul Capitalei. Printre blocuri, orice colţişor rivaliza cu mari grădini botanice, iar parcurile precum IOR erau (şi au rămas) monumente dendrologice.
Anii au trecut, primarul Liviu Negoiţă a plecat (cu coada între piciore şi ceva emoţii date de procurorii DNA) de la Primărie, iar în locul său a venit, cu voia întâmplării, un alt Negoiţă, Robert-pesedistul. Acesta a continuat munca precedesorului său în transformarea Sectorului 3 în Rai. Pesediştii sunt neîntrecuţi când vine vorba să întreacă pe cineva la megalomanie făcută din furtişaguri! Iar Robert Negoiţă are, în acest sens, stofă!

Să nu o mai lungim! Ştim cu toţii, chiar justiţia a dovedit, că se fură pe rupte cu amenajările spaţiilor verzi.

“Afacerea panseluţa” este un reper! Ceea ce dorim să arătăm prin acest articol este o nouă dovadă prin care se învârt, efectiv se fură, bani publici pentru buzunare private.

De exemplu, bulevardul Nicolae Grigorescu de la Diham până la statuia soldatului încrâncenat de la intrarea în Sălăjan-preţ de vreo doi kilometri-are pe mijloc un scuar. Această limbă de pământ ce despică bulevardul este ades amenajată cu tot felul de aranjamente vegetale, care dintre care mai năstruşnice şi nepotrivite, dar mai ales “valoroase”. În mandatul actualului primar pesedist Robert Negoiţă amenajarea scuarului menţionat a suferit nenumărate modificări structurale.
VerticalNews vi le prezintă pe cele mai exemplificative, iar concluzia o veţi trage singuri. Iar dacă aveţi curaj, şi comentaţi!
Fotografiile prezentate sunt din urmă cu câteva zile. Şi mai spunem că preţul minim al unui arbore de mesteacăn (sunt mii în aliniamentul bulevardier menţionat) este de 35 de lei. La o simplă socoteală, suma investită este de peste o jumătate de milion de euro! O fi mult, o fi puţin? Voi decideţi!
Vă spunem doar atât: suntem dezamăgiţi că în sectorul 3, ca şi în restul sectoarelor bucureştene, aşa-zisa opoziţie (special USR) a făcut pactul cu diavolul. Poate, Octavian Alexandru Berceanu de la S6 (care este prezent şi în CGMB) se mai luptă, oleacă.

Imaginile, sperăm, sunt sugestive!

Comentaţi, vă rugăm!

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!