Combinații periculoase cu carnea de miel

Prima regulă pe care trebuie să o aveţi în vedere când alegeţi mielul este ca acesta să aibă minimum nouă kilograme. Cei mai mici au carnea bogată în purine, cristale de acid uric ce se depun pe articulaţii sau rinichi, îngreunează digestia şi, în timp, duc la apariţia unor boli grave, precum guta.

Combinaţii periculoase

Consumată alături de legume, carnea este chiar benefică organismului, datorită conţinutului de fier şi zinc. Nu trebuie însă asociată cu pâine, paste sau alcool. Preparatele din miel stropite cu băutură “garantează” declanşarea unei pancreatite acute. Deser­turile tradiţionale trebuie consumate la distanţe mari de timp faţă de carnea de ied.

Poate provoca alergii copiilor şi bătrânilor. Mai mult, grăsimile saturate şi colesterolul din componenţa acestei cărni favorizează îngroşarea arterelor şi apariţia bolilor de inimă. Alte persoane cu grad de risc sunt cele care au probleme cu ficatul, rinichii, pancreasul, colesterolul, hipertensiunea arterială, trigliceridele ridicate şi obezii.

Citiți mai multe pe www.doctoras.ro

Un comentariu la “Combinații periculoase cu carnea de miel”

  1. delabucovina says:

    Solutia este destul de simpla: cumparati produse autentice!

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!