Clanurile de țigani din Timișoara au fost călcate de Interpol și mascați

Pentru că autorităților române le este dificil sau lehamite să facă ordine în ograda țiganilor care trăiesc din fărădelegi, din când în când sosesc pe teritoriul patriei forțe din străinătate. Zilele acestea,  Timișoara este gazda unor agenți ai Interpolului, care au luat cu asalt vilele țiganilor baștani, cunoscuți pentru infracțiunile imobiliare pe care le-au făcut în ultimii ani în capitala Banatului. Agenții străini caută probe care să dovedească faptul că țiganii din clanul Stancu, Cum arata un palat tiganescVișinel și Cârpaci au dat lovituri și în Germania, mai ales în ceea ce privește evaziunea fiscală și spălarea de bani. Cu această ocazie, pe lângă nemți au intrat cu tupeu în vile și procurori de la DNA care caută probe care să evidențieze că țiganii din clanurile amintite au comis infracțiuni imobiliare, prejudiciul total fiind estimat la un milion de euro.
În garajele palatului țigănesc ce aparție clanului Stancu, ai cărui membri sunt suspectați că fac trafic cu mașini scumpe, au fost găsite două automobile Ferrari 450, un Hummer, un Porsche Panamera, un BMW X5, un BMW X6, o limuzină Cadillac, plus alte trei mașini cabrio, una dintre acestea Chevrolet Corvette. Unele dintre aceste autovehicule, cu numere de Germania, au un preț  și de peste 150.000 de euro bucata.

5 Comentarii la “Clanurile de țigani din Timișoara au fost călcate de Interpol și mascați”

 1. Nitu Magdalena says:

  Poate reusesc sa-i si inchida, ca dovezi au slava Domnului!

 2. DWD says:

  Carpaci l-a alungat pe Rudolf Stancu din afacerile imobiliare din Timisoara, iar ala si-a luat clanul si fura masini de lux din Germania. Acum a revenit ca Ionelas e in puscarie. Nu or sa gaseasca nimic, sunt ”unsi” toti.

 3. Prejumes says:

  Tiganii cautati acum de Interpol sunt doar in trecere prin Romania. Nu stau mai mult de doua luni, cap la cap, in tara. Stau in Germania, iar aici vin cand au cate un eveniment, prilej ca sa se dea mari

 4. Tudor Danilescu says:

  De ce nu faceti un clasamanet al celor mai rai tigani ai tarii. Cred ca astia din Timisoara ii intrec pe toti.

 5. viorel duma says:

  Romanii, un neam de oameni minuunati-majoritatea-care sunt cinstiti, curati, cu respect, dar care-din pacate-au lasat prea mult de la ei si uite, lichelele se urca in cap. Pentru ca romanii sunt sufletisti, javrele isi bat joc de noi, de tara, de orice. sa ne gandim mai mult la asta si poate cine stie facem si noi ceva sa ne fie bine. Alegerea tine de noi. Iar alegerile sunt aproape.

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!