Cele mai urâte zone din Bucureşti

Gropile din asfalt, sticlele din plastic aruncate pe jos sau lipsa apei calde la baie sunt probleme de care se lovesc, mai devreme sau mai târziu, aproape toţi bucureştenii. Există însă şi cartiere unde rândurile de case nu sunt despărţite de străzi asfaltate, ci de drumuri noroioase. Nu există canalizare, aşa că oamenii folosesc W.C.-uri din scânduri de lemn aşezate în fundul curţilor. Iar deasupra sărăciei traiului tronează mizeria care zace în mormane în spatele blocurilor sau, uneori, chiar la bulevardele principale.

VerticalNews a luat la pas toate cartierele Bucureştiului şi a găsit faţa murdară a acestora. Veţi avea prilejul să descoperiţi că într-una dintre cele mai speciale capitale europene se trăieşte şi ca în evul mediu.
Care credeţi că sunt cele mai neatrăgătoase şi periculoase cartiere bucureştene?

Care este cel mai urât cartier din Bucureşti

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

 

4 Comentarii la “Cele mai urâte zone din Bucureşti”

 1. Rebecca says:

  Ostrovul, Plumbuita, Vatra Noua, Ghencea sunt pline de tigani jegosi care fac necazuri romanilor onesti. ma rog, nu prea sunt zone linistite in “Micul Paris”.

 2. mihai says:

  Obor, cloaca de rromi hoti si impertinenti

 3. Dan says:

  Perceptia publica e una, statistica politiei e alta. Ferentariul, cu exceptia zonelor de tip Zabrauti sau Tunsu Petre este de facto o localitate rurala in prelungirea Bucurestiului urban. Confort 3-uri sunt insa si in alte parti – Rahova, Berceni, Baicului etc – daca ne referim la fostele camine de nefamilisti ca la o sursa de disconfort vizual, auditiv si poate si olfactiv. Poate ar fi fost o idee mai inspirata sa luati la picior maidanele din spatele casei republicii, pe langa Academia Romana si mai departe spre Chirigiu, Viilor, Trafic Greu si Nasaud. Acolo e durerea mare a orasului, acolo sunt gunoaie si ruine de pozat, acolo se vede abandonul urban din partea autoritatilor – nu ca un teren privat de 2-300mp ramas maidan la un colt de strada s-a umplut cu gunoi.

 4. eugenb says:

  Aveti dreptate d-le Dan (eu as mai adauga si Dristorul sau Vitanul, dar nu as ocoli si zona de langa CET din apropierea Ilioarei). Dar nu sunt “vizitate” de asa-zisi “reporteri” ai celor de la “verticalnews”, pt ca i-ar strica … “imaginea” Primarului Sectorului 3 (oare cum il chiama ?!). De data asta v-ati dat “arama pe fata”, ca nu sunteti … “cinstiti” si “impartiali”. Eu v-am atras atentia inca de la inceputul acestei “campanii”, ca militati prea pe fata pt “portocalii” (in general) si “pro-Udrea” (in special), dar v-ati facut “ca ploua” ! Intrebare : Cati bani ati primit de la “reprezentantii PDL” pt a le faceti … “RECLAMA” (voi sau firma la care “munciti” in prezent) ? Obs. Asa nu veti “capta interesul” niciodata a celor care intamplator citesc articolele pe aceasta tema ! Pacat de timpul pierdut de … cititori, ca voi il “munciti” in timpul … “programului de lucru” platit de Patron ! Gresesc cumva ? Demonstrati-mi ca m-am inselat si o sa-mi cer scuze, dar pana atunci … ramane-ti o “secta de pedelici” care este vrednic de mila : “pt bani sunteti gata la orice” !

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!