Cele mai frumoase soții ale celor mai bogați bărbați din lume

Oamenilor le place să urmărească viețile celor bogați și puternici. Acesta este un mod de viață încă din cele mai vechi timpuri. Până și în ziua de azi sunt amintiți cei mai bogați și puternici cu secole în urmă.

Unii oameni văd acești indivizi ca fiind o sursă de inspirație pentru a reuși în viață, iar alții doar doresc să scoată la iveală modul în care trăiesc acești indivizi bogați.

Acești oameni bogați și de succes au ales cele mai frumoase femei pe care le-ar putea găsi când a venit timpul să-și găsească un parteneră. Să vedem cine sunt femeile acelea norocoase care sunt căsătorite cu acești oameni bogați.

Harvey Weinstein și Georgina Chapman

Harvey Weinstein, cu venitul său de 150 de milioane de dolari, este un nume familiar pe scena Hollywood-ului. Un apreciat producător de filme și co-fondatorul companiei Miramax Films, fiind responsabil pentru titluri celebre ca Pulp Fiction, The Crying Game sau Clerks. A fost de asemenea și președintele Weinstein Co. până în octombrie 2017.

Georgiana Chapman

Asta s-a întâmplat când media au fost incendiate de cele 60 de acuzații de abuz sexual venite din partea unor actrițe de top printre care se numără Kate Beckinsale, Ashley Judd și Angelina Jolie. Când au apărut primele acuzații, soția sa, Georgina Chapman, spunea că îi vas ta alături. Însă pe măsură ce numărul acuzațiilor a crescut vertiginous, ea s-a răzgândit și a anunțat că-și părăsește soțul. Fost model, Chapman este de asemena o actriță.

Elon Musk și Talulah Riley

Toată lumea vorbește despre Elon Musk în domeniul științei. El este un inventator și un investitor deopotrivă. Este directorul Space X și Tesla Motors – prima firmă producătoare de mașini electrice. Musk se ocupă acum de asemenea și de tehnologia altor vehicule precum VTOL (vertical take-off and landing) sau sistemul de transport Hyperloop.

Talulah-Riley

Musk a fost căsătorit cu Talulah Riley, o actriță care a jucat în iflme ca Mândrie și Prejudecată. Cei doi au locuit împreună o vreme până s-au căsătorit. După doi ani de paradis marital, au trecut la primul divorț. Reîncercând să reaprindă flacăra iubirii, au încercat să se recăsătorească în 2016 însă au renunțat pentru totdeauna ulterior.

Donald Trump și Melania Trump

Lista noastră nu-l putea omite pe Donald Trump. Înainte să fie ales președinte al Statelor Unite ale Americii, Trump era un mogul al industriei imobiliare care se afla pe scena Hollywood de asemenea de ceva timp. Miliardarul are un venit net de 3.7 miliarde $ și mai este cunoscut pentru riscurile sale imobiliare, din care amintim de Trump Tower din New York și Mar-a-Lago din Florida. Să nu uităm de serialul TV de tip reality-show The Apprentice.

melania-trump

A treia lui soție, Prima Doamnă Melania Trump, s-a măritat cu Donald în ianuarie 2005. Ea a fost un foto-model la un moment dat, apărând pe coperțile revistelor Sports Illustrated Swimsuit Edition, New York Magazine, Vogue și altele.

 

Ține-ți minte dragi cititori: banii nu aduc fericirea, dar o întreține. Măcar câțiva ani…

SoriM

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!