Cele mai enervante ştiri de Paşte

În fiecare an, în timpul mesei de Paşte, românii care dau drumul la televizor au parte de aceleaşi informaţii stereotipe. Nimic nu pare să se schimbe în programul jurnalelor, iar ştirile recitate de prezentatori seamănă izbitor cu cele de anul trecut.

De pildă, reportajele despre oameni care au ajuns de urgenţă la spital pentru că au mâncat prea multe sarmale, cârnaţi, carne de miel, pască sau ouă sunt nelipsite grilă. Pe de altă parte, veţi afla negreşit şi ce trebuie să faceţi ca să vă reveniţi dacă aţi abuzat de mâncărurile tradiţionale.

Apreciate de cei care alcătuiesc jurnalele sunt şi ştirile despre certurile violente în familie care au izbucnit tocmai la masa de Paşte din cauza câtorva pahare de băutură în plus. Sau despre bătăile de cartier declanşate tocmai în noaptea de înviere. Dacă s-a recurs şi la topoare, cu atât mai bine pentru audienţă.
Bineînţeles, posturile TV vor avea grijă şi să vă informeze, cu exactitate, câţi oameni au murit în ziua de Paşte în accidente care mai de care tragice.

„Paştele la români: intoxicaţii alimentare, alcool şi violenţe”

Aşadar, iată cum suna o ştire difuzată de Antena 1 în urmă cu un an: „Sute de români îşi petrec zilele de Paşte la Urgenţă, pentru că au mâncat sau au băut prea mult. Deşi nu numai astea sunt motivele pentru care unii au ajuns la spital. La Piatra Neamţ, au fost şi victime ale unor bătăi, accidente rutiere sau chiar înjunghieri. Nici Bucureştiu n-a fost ocolit de cei care au întrecut măsura. Ambulanţele au lucrat la foc continuu”.

E suficient să căutaţi puţin pe Google şi veţi descoperi nenumărate exemple. Iată ce titluri am găsit noi: „Paştele la români: intoxicaţii alimentare, alcool peste măsură şi violenţe”,  „Accident cu popi în ziua de Paşte”, „Accident în seara de Paşte la Mediaş”, „Doi motociclişti şi-au pierdut viaţa de Paşte”, „Scandal la înviere: 5 lei punguţa cu paşte!”, „Bătaie cu săbii în noaptea de Paşte, în cartierul Cina din Ploieşti”, „Crimă cutremurătoare în prima zi de Paşte”, „Violenţe în prima zi de Paşte la Braşov”.
Nu vor lipsi din jurnale ştirile:
– cu vedete care fac singure pască şi înroşesc ouă
– cu fotbalişti care ciocnesc ouă
– sau politicieni importanţi care păţesc ca acesta din imaginile de aici. (Emil Boc, ciocănit de Paşte)

Voi care credeţi că sunt cele mai enervante ştiri de Paşte?

1. Oameni care ajung la spital pentru că au mâncat şi au băut prea mult.

2. Accidente tragice petrecute de Paşte.

3. Scandaluri şi violenţe domestice.

4. Crimele săvârştite de Paşte.

5. Ştirile despre cum să te dregi după ce ai mâncat prea mult de Paşte.

Care sunt cele mai enervante ştiri de Paşte?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

PS- Să nu uităm presa scrisă care are darul de a încuraja consumul şi călătoriile prezentând pe larg şi în detaliu promoţiile şi programul de funcţionare al marilor magazine, precum şi orarul mijloacelor de transport în comun.

Un comentariu la “Cele mai enervante ştiri de Paşte”

  1. geco says:

    Va rog sa puneti la sondaj si optiunea “toate”.

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!