Ce este MISA: Urina şi sexul pun la picioare Universul

“Vreau să plec. Eu voi hotărî dacă te mai contactez sau nu. Am prieteni care-mi oferă tot ce am nevoie. Vreau să mă integrez în MISA şi să-mi dezvolt spiritul, să fiu propriul arbitru. Tu nu mă laşi să fac ce-mi doresc”. Acesta este mesajul transmis de o fată de 16 ani, Maria Harhătă, mamei sale Daniela, cu câteva zile înainte să plece de acasă.

Potrivit evz.ro, fata ar fi plecat de acasă pentru a intra în gruparea MISA (Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut). MISA este, la bază, o şcoală de yoga. Primele contacte cu yoga ale românilor nu pot fi reperate clar, momentul cheie al practicii în ţara noastră fiind anul 1982, când izbucnea “scandalul meditaţiei transcendentale”. Yoga era interzisă şi a rămas aşa până la căderea comunismului.
După ce zilele trecute VerticalNews.ro v-a prezentat culte ca Biserica Adventistă sau Martorii lui Iehova, astăzi o să ne referim la o Mişcare – unii o consideră sectă – care a avut un succes fantastic în România de după 89. Şcoala de yoga a lui Gregorian Bivolaru numără în prezent 30.000 de membri în România şi alţi 5.000 în centre din alte state.
Trebuie să menţionăm că prezentăm MISA astăzi în urma dezvăluirilor din presa (cazul Danielei Harhătă, minoră dispărută de peste cinci luni), nu cu intenţia de a sugera vreo paralelă cu cultele de care am vorbit.

Numele de MISA se confundă cu cel al lui Gregorian Bivolaru. În ianuarie 1990, acesta a înfiinţat “mişcarea”, împreună cu câţiva prieteni yoghini. Într-o României însetată de nou, organizaţia a prins extrem de rapid. În acel prim an, mii de oameni s-au înscris la cursurile deschise de MISA la Bucureşti, Braşov, Iaşi şi Braşov.

La 20 de ani de la naşterea MISA, aceasta are centre în 250 de localităţi din România, susţine Gregorian Bivolaru. Şcoala MISA, deşi una fondată în România, a depăşit graniţele, datorită carismei de care s-a bucurat Bivolaru. Astfel, există centre MISA în alte 16 ţări ale lumii. În total, MISA are 35.000 de membri, cei mai mulţi români.

MISA şi viaţa sexuală

Integrarea spirituală în absolut pune mare preţ pe viaţa sexuală. Bogdan, membru MISA, a acceptat să vorbească pentru VerticalNews despre experienţa sa. A intrat în Mişcare la 19 ani. Refuză să ofere multe detalii despre acel moment. În schimb, descrie în amănunt momentul în care a făcut cunoştinţă cu “continenţa sexuală”.

Potrivit MISA, “amorul realizat într-o stare continuă de continenţă sexuală devine o gradată dilatare dătătoare de extaz, în care cuplul expansionează la infinit, depăşindu-şi astfel toate condiţionările limitatoare”. Bogdan explică: “Nu ejaculezi. Iar femeia se controlează la rându-i. Pot să am orgasme repetate, înainte credeam că asta e un avantaj rezervat femeilor. Şi, după câteva orgasme sincronizate, între tine şi parteneră, simţi … ceva înălţător, ceva măreţ, ca o energie care intră în tine. Înainte era exact invers: simţeam o oboseală însoţită de ameţeală, stăteam răstignit în pat”.

Pe pagina oficială a Mişcării, continenţa sexuală este descrisă drept “o formă superioară a erotismului, ce permite transmutarea biologică a potenţialului sexual creator în forme superioare de energie vitală, psihică, mentală, spirituală, angrenând unele procese inefabile de sublimare lăuntrică”.

Urina şi MISA

O altă practică lipită ca o etichetă pe imaginea MISA este ingerarea urinei. Bogdan spune că, la început, a avut reţineri. “Apoi, am citit o carte despre efectele urinei, despre uropatie. Trebuie să recunosc că îmi era scârbă. Dar mi-am zis că şi de uleiul de peşte mi-e scârbă şi totuşi îl iau. Şi citind, am zis că îmi refuz un medicament gratuit. Beau urină proaspătă, dimineaţa, cam un pahar. Nu-ţi zic de sănătate, că nu mă crezi, dar pot să îţi spun că e foarte utilă la meditaţie, parcă mintea ţi-e mult mai clară”, explică tânărul, acum în vârstă de 24 de ani.
Sângele menstrual şi sperma sunt şi ele recomandate spre ingerare. Bogdan spune că nu a făcut însă aşa ceva. Însă există membri MISA care fac asta, deoarece consideră sângele menstrual drept “manifestarea energiei creatorare primordiale” şi se sprijină pe o cercetare potrivit căreia acest sânge conţine substanţe care au ca efect întinerirea (această cercetare există şi aparţine unor medici, care au determinat un conţinut potrivit de fier şi arsenic în sângele menstrual; în schimb, “energia creatoare” nu a fost explicată în mod independent, neutru).

MISA, foste experienţe. “Faceţi yoga, dar nu în MISA”,

Actuali, dar mai ales, foşti membri MISA se feresc de pubicitate. La apelul VerticalNews am primit un singur răspuns, de la Adina, care a preferat să scrie doar atât: “Au fost lunile pe care le regret cel mai mult. În MISA, m-am simţit exploatată, corpul meu era un bun al tuturor”. Tânăra a adăugat însă un sfat: “Faceţi yoga, e ceva fantastic, o fac şi acum, dar nu în MISA”. Ne-a oferit, în schimb, un link spre o confesiune a unui fost membru MISA, din ziarul Gazeta de Cluj. Iată ce spune Georgiana, în ziarul numit:
“Am avut un prieten, care m-a convins să practic yoga. Lucrurile păreau, din afară, interesante. O cale de autocunoaştere, de control. Apoi am fost convinsă să particip la o serie de şedinte de meditaţii MISA. Meditaţii e un fel de a spune. Erau orgii sexuale, în numele yoga: sex în grup, schimb de parteneri, transe, urinoterapie, băi de urină, partide interminabile de sex. Erau nişte greţoşi. Nu am reuşit niciodată să înţeleg “de ce?”, să înţeleg logica tuturor acelor acte. Erau mai răi ca animalele. Apropo, mi-ar fi fost frică să îmi duc şi câinele la acele întâlniri, ce să mai vorbesc de mine. Nu cred că ar fi rezistat să vadă aşa ceva. De atunci urăsc persoana care mi-a adus yoga şi MISA în viaţă, lucruri cu care am rupt orice contact. Acum, sunt un om normal. Nu spun că aceia sunt neapărat anormali, dar, pentru mine, ei sunt cel puţin ciudaţi”.

MISA şi spiralele

Bogdan, tânărul care a acceptat propunerea VerticalNews, spune că termenul de orgie este deplasat. “Probabil sunt mărturiile unor oameni care nu au înţeles nimic din MISA”. Spune că a descoperit lucruri “senzaţionale” prin MISA, care privesc “cunoaşterea lumii şi a existenţei umane”. Participă în fiecare an la întâlnirile de la Herculane şi Costineşti. În timpul taberelor se organizează spirale. Cu ocazia acestora, yoghinii meditează împreună, deoarece consideră că energia generată de grup este de ajutor energiei dobândite de meditaţia individuală. La începutul lunii mai 2010, 5.000 (6.000, potrivit unor alte surse) de adepţi MISA au fost prezenţi la Herculane. Adepţii au închiriat platoul Coronin, de lângă staţiune, pentru “spirala iubirii”.

Spirala Yang este “grup de meditaţie unde sute sau chiar mii de oameni aşezaţi alternativ bărbat, femeie, în ordinea succesivă a semnelor zodiacale, se ţin de mâini pentru a forma o spirală ce se roteşte în sens contrar acelor de ceasornic”, se arată pe pagina de Wikipedia a lui Gregorian Bivolaru.

Bivolaru – un guru controversat.
MISA e yoga doar în Federaţia creată de ea

În 2004, poliţişti români au intrat în casa lui Gregorian Bivolaru, acesta fiind acuzat de “trafic de persoane şi infracţiuni asociate crimei organizate”. A fugit însă în Suedia, negând acuzaţiile, dar neîncrezător într-un proces corect. În 2010, instanţele din România l-au achitat, iar Bivolaru l-a acuzat pe premierul de la acea vreme, Adrian Năstase, că a comandat arestarea sa, influenţat fiind de francmasonerie.

Legătura dintre yoga internaţional şi MISA nu există în prezent. În sensul că Federaţia Internaţională de Yoga nu enumeră MISA printre membrii săi. Potrivit site-ului www.internationalyogafederation.net , nicio şcoala, institut sau federaţie de yoga din România nu este recunoscută de Federaţie. În ciuda acestor date, site-ul MISA pretinde că Mişcarea este membră a Federaţiei.

MISA este totuşi membră a Federaţiei Internaţionale de Yoga şi Meditaţie. Dar nici nu avea cum să nu fie. Federaţia aceasta a fost fondată, în 2005, în Marea Britanie, de chiar “MISA Yoga School, cea mai mare şcolă de yoga”, aşa cum apare pe site-ul acestei federaţii, www.worldfederationofyoga.org.
Adevărul este că Bivolaru a fost membru, chiar onorific, al European Yoga Council (organism din Federaţia Internaţională de Yoga). Însă doar până în aprilie 2008, când a fost exclus.
Iată motivaţia:
“Am decis oficial ca Mihai Stoian, Grieg Bivolaru şi toate persoanele legate de MISA / NATHA să fie excluse fără întârziere din organizaţia noastră şi calitatea de membru sa le fie retrasă, pentru că s-a dovedit că nu sunt interesaţi de nici o formă de yoga, că se folosesc chiar de yoga ca de un paravan pentru practici ilegale, că nu respectă regulile şi standardele organizaţiei noastre, că manifestă o lipsă inimaginabilă de integritate morală şi că nu pot fi convinşi să îşi schimbe atitudinea”. Citatul îi aparţine lui Shri Yogacharya Ajita,preşedinte al Consiliului European de Yoga al Alianţei Europene de Yoga la acea vreme.
UPDATE-22 iulie 2016: Fondatorul MISA Gregorian Bivolaru a fost adus în ţară din Franţa, vineri, pentru a executa pedeapsa de şase ani de închisoare primită în 2013 pentru act sexual cu un minor.
Autorităţile române au reuşit astfel să-l aducă pe Bivolaru în ţară după mai bine de zece ani de când au cerut extrădarea lui, în condiţiile în care acesta a primit azil politic în Suedia, unde a stat până în acest an, când a fost prins la Paris.

Dan Micu

43 Comentarii la “Ce este MISA: Urina şi sexul pun la picioare Universul”

 1. cine face colectarea? says:

  vreau si eu sa donez niste urina catre misa

  • octogon8 says:

   mai bine o bei chiar tu – limpezeste mintea si cine stie de ce te mai vindeca!
   bunica mea stia de remediile cu urina…chinezii stiau si ei… sunt multe articole pe net despre virtutiile terapeutice ale urinei…poate nu ai avut nevoie pana acum, dar cand va veni momentul si tu sau cineva drag va fi bolnav, sa iti aduci aminte de terapia cu urina

 2. alin says:

  Mai bine ati vorbi de masonerie. E o secta mondiala mai cumplita decat orice.

 3. Fodor says:

  Cautand ceva am dat de misa…

  Dar vreau sa adaug ceva. Yoga inseamna linistirea mintii dupa cotidian, pregatirea de meditatie, nicidecum incantatii, miscari ale corpului, sau mai grav, ceva legat de sex… ar trebui sa dureze de la 5-15 min, depinde de stare pe urma intervinw natural starea de meditatie.

  Pentru ca unii nu au inteles sau au inteles ce e yoga dar vor sa faca bani sau au anumite interese… s-a “profanat” notiunea de yoga..

  • George says:

   Fodor, incultura e si ea o forma de profanare. Ti-ar folosi sa citesti mai mult inainte sa iti exprimi atat de “doct parerea”. Pentru ca esti un sfertodoct in ce priveste yoga si probabil orice altceva, avand in vedere stilul de abordare. Nu apar misa dar apar yoga, o stiinta straveche, cu multiple ramuri, inclusiv cea sexuala. Exista de asemenea si forme dinamice de yoga. Durata variaza si ea mult in functie de experienta. Studiaza, pe urma da-ti cu parerea, daca mai simti nevoia.

 4. juvenal says:

  o adunatura de dezechilibrati mintali,frustrati sexual,dornici sa profite de semeni redusi,gata sa-si ofere trupul in numele superioritatii spirituale.i-a lovit damblaua,isi lasa mintea(si asa putina) manipulata,mandri de participarea lor la o adunatura de furnici,unde cred toti ca simt energii imense cum le inunda trupul,in asteptarea orgiilor sexuale.o secta jalnica,precum multe altele.

 5. Eleonora Minune says:

  Bun si acest articol, numai ca asteptam continuari pe “calea” deschisa pana acum. Nu ati mai spus nimic despre celelalte culte asemenea adventistilor si martorilor. Ce, s.au terminat?

 6. sorin-florin says:

  ash dori si eu sa intru in missa. ce ar trebui sa fac???sorin_florin_bsf asta e adresa mea de yahoo mesenger si nr meu 0768755287

 7. Vasile Potentu says:

  As vrea sa intru si eu in MISA, dar nu stiu cum se face. Stiu ca se fac niste cursuri, si te invata sa stai in diverse pozitiii si sa meditezi, apoi daca ai trecut de trepte treci direct la integrari. Io as vrea sa trec peste partile introductive, ca mi se par plictisitoare, sa stai in diverse pozitii- amortesti, si mai trebuie sa le faci si imbracat. N-as putea sa intru direct la sedintele de integrari- sunt gata sa platesc si taxe in plus, daca trebuie. Mi-a placut la spirala, aveau fetele de acolo ceva, asa, care ma atragea- si le-am si pandit dimineata cand faceau chestia aia cu soarele in pielea goala, da m-am uitat de departe, sa nu mananc bataie. Dar la integrari sunt meserias, am cu ce, daca ma intelegeti. Stiu ca nu mai e Grig, ca l-au alungat la suedezi, da pot sa-i tin eu locul daca e nevoie- ma descurc perfect si sunt performant. Cu partea esoterica, aia cu meditatia, pot s-o invat din mers, din integrare in integrare. Va rog, ma poate ajuta cineva?

  • iti spun eu says:

   n-ai cum sa sari, tre sa stai la coada. conducatorii sunt interesati de banii tai, nu o sa fie nimeni impresionat de cucu tau

 8. Nelu says:

  Acum ca au aparut cluburile de swing, au mai pierdut din adepti… Dar amatorii de orgii vor fi intotdeauna bineveniti in astfel de miscari. Dependenta sexuala este recunoscuta si tratata sub supraveghere psihologica.

 9. Nick cel mic says:

  Clar , suntem o specie dotata cu constiinta si avem fiecare dintre noi datoria fata de noi insine de a ne mantui spiritele , si de a nu pierde timpul oricum pe acest pamant in aceasta viata , dar … nu oricum , adica sa nu sarim peste etapele firesti randuite pentru fiecare dintre noi , pentru care am fost trimisi pe pamant in aceasta viata.Din acest motiv traim in aceasta dimensiune cu spatiu si timp finit . Pentru ca altfel…ne-am naste , am creste pana la o anumita varsta constienta dupa care …prin meditatii sau alte,,tehnici”am trece direct in RAI , asa hodoronc tronc fara consimtamantul creatorului Dumnezeu …Orice OM cu ratiunea treaza ar trebui sa-si dea seama caci cu astfel de lucruri nu trebuie sa glumesti sau sa risti sa ratezi propria viata pentru niste iluzii…

 10. drakoss says:

  exista ramura din Yoga care sustine inaltarea prin practici sexuale se numeste Tantra Yoga. Dar sexul nu se face in grup ci cu partenerul pe care il iubesti. Documentati-va si ve-ti vedea si urino terapia exista din timpuri vechi si este recunoscuta (nu o recomand). Asa cum exista auricoloterapie sau alchimie.

 11. Valentinul says:

  Astia sunt niste dementi si demente,si eu m-as duce doar ca sa le-o trag bunaciunilor alora,ca cica au gagici belea dar atat,daca ele cred ca asa se umplj de energie si se mantuiesc….dar asta e o mare vrajala trimisa de aia de sus catre prostii de jos care ii asculta si fac orice crezand ca se vor mantuii si ajung in rai…aia e cea mai mare tampenie pe care am putut sa o vad vreodata,o sa putreziti in iad,ca st satanisti in nici un caz altceva….sa va frecati ca niste disperati si desfranati,fara pic de moralitate sau decenta nu are nico o legatura cu D-zeu…nu st nici eu un sfant ca si eu umblu cu gagici si le schimb dar sex(care nush daka e kiar sex,e mai mult dragoste) dar ceea ce fac ei mi se pare prea exagerat si prea diavolesc si minciuni si prostii ptr prostii de jos care st mintiti de cei care conduc secta si ii sug pe toti de bani frumosi….asta e…trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca nu toata lumea e normala….asta este…nu putem fi toti la fel….parerea mea e sa stati departe de kestiile astea….bafta si toate cele bune

 12. Fedonia Postelnicu says:

  Sigur este vorba de o integrare, insa este vorba despre integrarea in OBSCURANTISM SI PERVERSIUNI SEXUALE.

  Atita timp cit MISA inca nu se “studiaza” in scolile laice din Ro, precum religia ortodoxa, MISA nu este un pericol social, iar bautul urinii are acelasi efect ca si bautul apei “sfintite” de popi.

 13. Mihai says:

  Decat sa platesti femei pentru sex, mai bine le convingi ca pot evolua, unde mai pui, ca si materialul este de cea mai buna calitate.

 14. Frustratu says:

  MISA are in comun cu Yoga cam tot cat are in comnun religia crestina cu cea musulmana. In realitate MISA s-a folosit si se foloseste de ignoranta romanilor care habar nu au ce este Yoga pentru a da un aer exotico-mistic practicilor sexuale perverse. In realitate Yoaga ineamna autocontrol si disciplina atat trupeasca cat mai ales spirituala, iat toti marii youghini au fost si sunt asceti, adica exact opusul obsedatilor de la MISA. Cat de idiot trebuie sa fi ca sa crezi ca evoluezi spiritual daca bei urina si ti-o tragi ca iepurii? Dar cum lumea e plina de idioti, tot asa sunt si altii care stiu sa profite de ei.

 15. Un independent says:

  Aceste miscari sau secte apar ca un soi de raspuns inadecvat la esecul religiilor si a corlarului ei, ateismul. Nu intuu in amanunte dar e visibil si din avion, ca nu doar viata spirituala nu este tratata de religie in mod corespunzator, dar nici macar credinta in sine, sau perceptia corecta a lui Dumnezeu, ca spirit universal, indedependent de trimisi speciali, fii sau niste guru (Mahomed, Iisus, Moise, Budha etc), si nici de carti pretins ,,sfinte” (Coran, Biblie, Talmud etc). Din pacate de aceasta situatie evident c ritica, profita tot soiul de miscari sau secte, care nu fac altceva decat sa compromita necisitatea unei ,,revolutii” spirituale, la nivel global, care sa duca la ,,simplificarea” perceptiei lui D-zeu, eliminarea balastului si stufarisului religiilor etc. D-zeu, in final va trebui sa fie universal acceptabil si inteligibil pt. toti oamenii de pe pamant, setul de legi sau ,,porunci” morale deasemeni, iar aceasta ,,religie” (termen impropriu, nu gasesc altul) sa fie accesibila si oamenilor simpli, obisnuit, nu doar unor pretins ,,elite” care ba mediteaza, ba stau in maini sau cap, ba cer adeptilor consumul de alimente sau lichide exotice s.a.m.d. Un Dumnezeu adevarat si atotputernic, dupa mine, trebuie sa fie cel care poate fi inteles si respectat relativ simplu si usor de masele largi de oameni, nu apanajul unora mai mult sau mai putin exaltati, cu reguli sau cerinte sofisticate.

 16. dan says:

  poate ma aude si pe mine cineva vreu sa intru misa-yogau cum pot?varog sa ma ajutati sau sami ziceti cum pot sa intru si eu in acest misa-yoga astept un mesaj pe mail meu dark_of_angel_2010@yahoo.com astept un raspuns ozi buna sa aveti

 17. Marty says:

  As vrea sa intru si eu in MISA .cum pot face asta

 18. maso says:

  Cred ca si Adrian Nastase intrase an masonerie dar a fost dat afara ca a dat cu jula si vroia sa scape bazma curata

 19. florin says:

  as dori si eu sa intru in misa.0726909416 florin

  • Adi says:

   Dacă e pentru orgii, s-ar putea să fii dezamăgit. Telefonul degeaba l-ai pus, nimeni de la MISA nu o să te contacteze personal. O să fie afişe la toamnă în toate oraşele importante când se vor organiza conferinţele de deschidere ale cursurilor. O să te poţi înscrie atunci dacă cu adevărat de interesează.

 20. david says:

  am 40 ani si doresc sa intru in misa 0751523530

 21. goshy says:

  smecher tare bivolaru. pun pariu ca-i vin inca bani din romania chiar daca nu el e cel care conduce iaci oficial miscarea. prosti astia care cred ca bivolaru a disparut din misa

 22. Legadema says:

  Ce sa le faci? Au mintea intunecata,un om normal nu ar face asa ceva.SODOMA SI GOMORA.

 23. Ovidiu Ar says:

  O GUPARE PT DEZECHILIBRATI PSIHSIC.DIN CARE UNII FAC INCA BANI.

 24. jan pop says:

  adunatura de nebuni ??ba mai rau “oameni slabi fara ghindire rationala “

 25. catalin says:

  Si eu as vrea sa intru in aceasta organizatie MISA

 26. Traian Muscalu says:

  Neplacuta organizatie si periculoasa

 27. Razvan says:

  Daca sunteti curiosi si chiar doriti sa aflati adevarul, misatv.ro vi-l ofera pe tava 😉 . De asemenea, si alte site uri, printre care http://www.mihaistoian.net . Aveti dreptul sa fiti informat corect, in ciuda tam-tamului si a scirboseniilor fara sfirsit pe care il face media si asa zisii martori care cu siguranta nu vin din rindul oamenilor normali la cap care vin la MISA pentru a face yoga!

 28. pudique says:

  ce hal de poze ati pus!!!!!!!

 29. geanina says:

  n-as baga misa in aceasi oala cu penticostalii, martorii lui iehova si adventistii. adica alea sunt culte, misa e o adunatura de oameni in calduri.

 30. Titus says:

  Adrian Nastase era prim ministru anul trecut? Pacat ca gasesc si la voi astfel de rateuri informative.

  Titus

 31. cristi says:

  vreau sa intru si eu in miscarea absoluta cum ma pot integra

 32. horror says:

  interesante declaratiile, dar horror misa. mi-e scarba si cand doar citesc declaratiile

 33. nicu says:

  Buna sunt un tanar Care am nevoie de bani si as dori sa donez si eu sperma…Am 26 ani Ochii Caprui Spre Verzii Nu am nici o bola nu fumez nu consum bauturi alcolice Astept Oferte…Rog Seriozitate Altfel Nu Deranjatii!!!!!!!!!! 0749892614

 34. cineva care cunoaste says:

  Misa asta este formata din niste tigani care sunt luati de la casele de copii si folositi de astia oameni maturi care pot da fata in fata cu legea , sunt folositi pt prostitutie si de aici curg banii si bolille gen hiv/sida/hepatita si altele, in fine este ceea ce vor ei sa faca au oameni infiltrati in gurvernul Romaniei care este unul de cacat asa scapa de majoritatea dosarelor care sunt acolo depuse ii apara aia din guvern unde mai pui ca au clanuri diferite si anume clanuri de tigani care multi dintre ei sunt homosexuali, unde mai pui ca sunt satanisti si ceea ce au facut ei in anul 2015 in octombrie de Halloween cu clubul COLECTIV este mana lor , mana satanica care incearca sa faca conexiune cu diavolul insasi pentru ca ei cred in religia asta falsa si satanica , demonica ca numai asa pot fi mai aproape de cel care vine , pai cel care vine , vine sa va distruga nu sa stea la pahare cu voi si sa va laudati cati bani si femei si cati copiii ati violat asta este adevarul. In fine ai au mai multe crime la activ printre care unele sunt facute asupra unor oameni bogati care incercau sa se scoata din aceasta societat mizerabila si obsesiv sexuala, dar nu au mai putut s-au dus la politie si mai departe dar au fost omorati de ei prin clanurile de tigani sau in fin romi , cam asta este adevarul.
  DECI CE AM INVATAT NOI DE AICI SA SPUNEM NU UNOR ASEMENEA OAMENI , PT CA ESTE DE TOT RAHATUL SA ZICI CA FACI PARTE DIN EI , CAT DESPRE CEI CARE SUNT LUATI DE LA CASELE DE COPIII SI CRESCUTI ACOLO DE EI SI ABUZATI CA AIA SUNT MEMBRI ADEVARATI AI CLANULUI MISA SI MAI TARZIU ACESTIA ABUZEAZA LA RANDUL LOR ALTI OAMENI SI ALTI TINERI CARE MAI DE CARE SUNT PRINSI PE ,LA PETRECERI PE LA CASELE DE TELERANTA SI ALTELE , SUNT CAM PESTE TOT CE INSEAMNA SEX SI GOLANIE EI SUNT ACOLO BAGATIM SAI LASAM LA EI CA NOUA NU NE PASA , PANA LA URMA CINEVA DINTRE EI TREBUIE SA MEARGA LA INCHISOARE SI ASTIA SUNT UNII CARE VOR CADEA DE ACOLO DEOARECE SUNT BATRANI NU MAI AU FUNCTIE SOCIALA , NU MAI ESTE NIMENI IN SOCIETATE CA EI SI VOR CADEA LA INCHISOARE SAU IN MANA UNOR OAMENI CARE VOR SAI OMOARE PT CA S-AU PRINS REPEDE CE FEL DE OAMENI SUNT ASTIA ….

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!