Avocat Marius Flăcău

Absolvent al Facultăţii de Drept în cadrul Universităţii din Craiova, promoţia 1998.

Asigură consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică în toate domeniile dreptului. Întocmire acţiuni, formulare apărări şi reprezentare în instanţă în toate ramurile dreptului: civil, comercial, dreptul muncii, penal, administrativ, constituţional etc. Reprezentare în toate fazele executării silite, în toate tipurile de executare silită (imobiliară, mobiliară şi prin poprire). Elaborare răspunsuri la petiţii, reclamaţii ori solicitări ale instanţelor de judecată sau ale organelor de urmărire penală.

  • Oferă asistenţă juridică pentru daune auto şi victime ale accidentelor rutiere.

Contact: avocatmariusflacau@yahoo.com

2 Comentarii la “Avocat Marius Flăcău”

  1. mihaela says:

    buna ziua sunt mihaela am 40 de ani si ma aflu an spania de 10 ani sunt bonlava, am asma, diabet, obezitate morbida etc… am tarjeta. De Menosvalia si am discapacitate de 77% si tarjeta medicala unde scrie .Pensionista de care beneficiez de tratament gratis si consulta de medicul de familie .Antrebarea mea este: se poate sa ma operez de obezitate an romania cu actele acestea pentru ca aici an spania ma cama tine de vreo 6 sau 7 ani ca ma ,opereaza si acum fac niste cursuri dar mai ,dureaza si eu dorm cu un aparat respirator si ziua si noaptea am nevoie de operatie cat se poate de repede si ,specialisti de asma zic, asta va rog frumos sa ma scuzati .Andrazneala daca puteti sami raspundeti pentru ca am auzit cami trebuie asigurare mea zis un doctor care opereaza. an romania iear eu an romania nu am casa si nu stiu ce sa fac !!am si un minor sub antretinere.va reamintesc ca am tarjeta de menosvalia si discapacitate si tarjeta de pensionista primesc pensie no contributiva nu anteleg (de ce zice de asgurare de unde sa o eau) va multumesc..

  2. mihaela says:

    buna seara tot mihaela sunt din buzau care a trimis un mesaj cu operatia .am vazut ca aveti experienta anconsultati imobiliare cum vam spus eu an romania nu am casa am stat an judetul buzau timp 15 20 de ani antro casaa natinalizata anpreuna cu mama fratele meu si 2 copii ai mei dupa 20 de ani a venit un domn si nea dat afara mentionez ca an imobilul respectiv erau mai multe familiii nea dat an judecata la alti vecini lea dat casa statul primaria nu stiu cine ear la noi cand au venit nu a gasit pa nimeni ca fiecare o luase an drumu lui de ex cum eu an spania cu copii dupa 3 4 ani am facut eu un memoriu la bucuresti am explicat situatia stateam cu copii la cineva si au venit 2 plicuri unul pentru mine si unul la primarie mam dus an audienta la primarie si azis ca nu au casa sami dea sa vin altadata era earna si mam anbonlavit atunci de asma am plecat an spania va rog sami spuneti ce sa fac cum sa procedez daca se mai poate face ceva sau aici si fara casa an romania si bonlava toata pensia o dau la casa aici as vrea sa vin an tara mea sa ma operez sa ami dea o casuta ca nu mai pot de atatia ani va rog sa ma credeti astept o veste un mesaj de la dumneavoastra multumesc mult va doresc sanatate cu respect mihaela

Adaugă comentariul tău:

Mesaj:

Promovează dreptatea!